Tävlings helg!

Hej,  här får ni ta del av min helg i det stora hela.
Lördag klassisk distans 3,0 km i Piteå, på valsberget (Lundbäcks stadion) Ca: -13 till -15 grader. och inte direkt en bana som man glömmer i första taget. Blev en första plats för mig till slut, otrolig nöjd vann med 16,8 sek,  det var väldigt många duktiga tjejer som ställde upp med tufft motstånd.
Söndag: Distans, 2,8 fristil (skate) i arvidjaur, lång bil resa dit och kallt väder. Mycket tufft motstånd även här med västerbottningar, norskor och även mina trogna norrbottningar. Tillslut blev det en andra plats för min del och väldigt nöjd även med söndags tävlingen. =D ♥



/Emma

Tack Maja

Tack så hemskt mycket, den bästa, roligaste, gulligaste maja. Tänk så många minnen vi delar med varndra.
Kram på dig Maja ♥ :)



/Emma

Maja gästbloggar!

Hej! Nu ska jag gästblogga.
Ni kanske vet att jag är en kompis till Emma, och det är ju en speciell dag idag...
EMMA FYLLER ÅR!
Grattis grattis grattis! 

Emma är den raraste, gulligaste snällaste Emma som finns! Hon och jag har känt varandra hela livet, och jag älskar henne jättemycket!
GRATTIS EMMA! HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG! <3<3<3

Bilder

Hej, eftersom jag saknar fantasi just i denna stund, så har jag inte mycket att skriva om så ni får se några bilder från hösten i stugan istället.







/ Emma

Grattis till Maja!!

Hej, jag vill börja med att gratta värdens bästa söta rara Maja som blir 13 år idag.....även fast jag nu har sagt grattis till hon nu snart 10 gånger, så hon börjar nog bli lite less snart.
En blomma till dig Maja :D♥

Längtar!

Tjoho, vet ni, jag längtar så himla mycket till allt roligt som kommer hända så småning om.

1. Jag längtar till skidlägret i gällivare
2. Jag längtar till alla skidtävligar
3. Jag längtar tills jag fyller år
4, jag längtar till julafton
5......och jag längtar till sommar och fotboll!

Men, det dåliga är att man måste ta en sak i taget, skulle gärna villa göra allt på en gång. Jag vill vara på alla träningar alla matcher, tävligar som går och vara på, men då finns det ett problem, tiden räcker inte till.
Jag hatar att välja!


en bild på mig och ida från årets kiruna resa.

Veckans bloggtips!

Heey, nu får ni några bra bloggtips.

www.eellen.devote.se
www.idaalarsson.devote.se
www.linnrydberg.blogg.se
www.idsy.devote.se

Super bra bloggar så kolla dom!!!



ha det bäst flodhäst :D

SNÖ!!

Hej, äntligen äntligen har det kommit ordentligt med snö här vid kusten, men är inte nöjd ännu. Vill ha någon dm till så det går och åka skidor på fina spår också. Nu är jag på skolan och kommer måsta vistas här ända till 15:20, sen blir det skidträning, om det blir löpning eller längdskidor det återstår att se.....

/Emma♥

Kiruna

Hej, nu tycker jag det är dags att sammanfatta en härlig Kiruna resa med.... ca 45cm djup snö, fint väder till och börja med, snöade ganska mycket i slutet. Mycket bra spår, kanske främst berodde på att Sveriges Landslag var där och tränade också. Tekniken i början var kanske inte den bästa, skidorna kändes ganska långa. Eftersom man åkt rullskidor hela sommaren som är ganska mycket kortare, men tekniken blev bättre och bättre för varje timme man stod på skidorna och till sist kändes det faktiskt riktigt bra.

Sammanfattning med ett ord så blir det väl: UNDERBARTROLIGT haha :D



Jag och Ida!!

Hey, igår var jag och Ida i pålänge idrottshall. Super super kul, vi fotade lite, hoppade höjdhopp, och mycket mycket mer. Sen sov jag över hos Ida vi såg på film och tjorvade på "som vanligt".

Imorgon väntar Kiruna och längdskidorna, längtar så.

Nu kommer bilderna!!!


Ida spelar Innebandy!

Jag




/Emmma

Höstlov!

Höst lovet är alltid lika härligt, eller hur?
I går drog jag min familj, mina kusiner, faster och farfar, med oss skridskor till IP för den årliga bandymatchen.
Så otroligt roligt som vanligt, vi fick även med oss några andra barn som var på IP samtidigt. Vinst och förlust, förlust och vinst, detta år delades lagen upp med klubbkastning. Dom andra åren har lagen oftast varit stora mot små, vi barn har väl antagligen blivit för bra för den laguppdelningen nu....

Idag blir det nog lite kajak paddling, och lite löpning i den fina höstmiljön.

/Emmmaa♥
RSS 2.0