Love skis!

Äntligen börjar skidsäsongen närma sig med storm steg. Då jag kom hem idag stog nya pjäxor i hallen, en doft av ny parafinerade skidor spred sig i huset. Längtar så himla mycket ska bli så super super kul att en ny härlig säsong äntligen snart startar. Ska faktiskt göra premier på skidorna under höstlovet, vi ska antingen till gällivare eller till kiruna.


Rossignol♥♥




Mina nya pjäxor :D


Vilken avslutning!

Hej, sista dagen innan lovet avslutas så här!
1.Film
2.Tyska (typ prov)
3.Engelska glosor
4 matte prov

rolig avslutning eller hur!!!




/Emma

Skola...

Har för någon timma sen kommeit hem från en vanlig dag på skolan, med Tyska, So och bild på schemat. Något specielt händer annars inte idag, en vanlig Onsdag kan man kalla det för.




///Emmaaa":)

bad update....

uppdateringen på senaste tidaen har varit usel, jag vet....Men i alla fall. Det har inte hänt särskilt mycket dagarna har kommit och gått. En anledning till att uppdateringen varit så dålig är att det just nu är ganska mycket träning. Vilket är väldigt kul.

Under höst lovet ska vi nog fara till dundret några dagar, för att  "testa skidorna inför skidsäsongen". Blir super super kul, längtar så mycket efter snön och skidåkning just nu. ;)



///Emma

Basket

Igår var det basket match, super kul var det också. Tyvärr så blev det inte vinst denna gång, men vi spelade ändå ganska bra tycker jag.

Nu blir det att äta något, och sen blir det skidträning.
Ha det gott igelkott
/Emma

-"Händelse"

Hej, i Tisdags var det skidträning och en händelse rik sådan. Förutom leriga pjexor och rullskidor så lyckade jag med att "bryta av en stav". Helt plötsligt åkte min stav ner i en brunn, så det bara var handtaget som syndes. Tänk om hela staven hade åkt ner, då hade jag nog aldrig sett den staven mer.


Leriga rullskidor....




Bruten stav!!!

//Emma

Lördag

Heey, igår har båten dragits upp ur vattnet efter denna härliga båt sesong. En båt sesong med mycket härliga minnen för livet, tänkte ni skulle få se lite bilder från årets sista båt tur. :)

Igår såg jag även då min lille bror Emil spelat årets första hockey match, en match som slutade med stor seger till motståndarna, 16-2 blev slutresultatet. Jag hade i alla fall hoppas på en lite jämnare match, motståndarna hade tyvärr med både 99 och 98 och Emil min lillebror är född 2001. Jag tycker det är synd att dom ska behöva ta med så mycket äldre spelare...... Nu båt bilder








/Emma♥

Välkommen

Hej, och välkommna! Har tidigare haft en blogg på devote, men nu har jag bytt ställe och blogglusten har kommit tillbaka. Här kommer lite snabbfakt om mig Emma Ribom
- 13 år
- Älskar att åka Skidor och spela fotboll (träna i övrigt)
- Gillar att åka båt vistas i min stuga ute i Ryssbält
- Hatar "svikare" "Löngnare" det var lite super snabb fakta om mig, hoppas ni i alla fall har en aning om vem jag kan vara nu.


Här kommer bilder från en eftermiddag med Ida Larsson ♥ 
( www.idaalarsson.devote.se )

Jag och Ida ♥


Jag

Sötis Ida♥


/ Emma



Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0