var nöjd med allt som livet ger...

Chena!
-
Idag har jag tillbringat en stor del av dagen i Luleå. Först lite shopping, hittade ett par nya converse skor (rosa). Sedan fotbollsmatch mot Liras F-96, 97 lag, gick bra spel mesigt. Men då ska man ju få någon spark på knät eller nå, vet ärligt talat inte riktigt hur det gick till. Gjorde jätte jätte ont faktiskt, men som tur var har det blivit lite bättre nu. Hoppas hoppas det blir helt bra snart, vill ju spela fotboll, och springa! Och det är första Maj i morgon och ja.......

Vi kör väl en Igår också. Var ju som sagt ledig hela dagen. Så på morgon drog jag, och spelade fotboll på furuvallen i 90 min. Följdes upp med lunch hos farmor och farfar. Sedan drog jag på mig pjäxor och rullskidor och åkte ut på ett roligt rullskidpass med Anton.

Har tyvärr ingen bild - internet samarbetar inte idag heller kanske beror på att jag är i stugan.

/Emma

28 April 2010



Hej!

Idag har det verkligen varit en lugn dag eller vad man nu ska kalla det. På skolan hade vi endast bara 2 lektioner, ehe ja den första var bara film, och den andra idrott. Sen idag så ska jag och springa med Anton, får se vad vi hittar på för roligt den här gången då.

I morgon är man ledig som sagt, och på lördag blire fotbolls match.

/Emma :D

Rockkonsert!

Tja
-
Idag har vi haft rockkonsert med skolan, helt okej dag faktiskt. På förmiddagen spelade vi för kära mellanstadiet och senare på kvällen för föräldrar med flera. Vilket betyder att vi är lediga på Fredag, känns ju inte helt fel......


Jag och Idis

/Emma

Bilder



















/Emma



Home sweet home!

Hej
-
Nu är jag hemma från några veckor i stugan, några riktiga härliga veckor faktiskt.

Igår spelade vi träningsmatch (fotboll) mot "utvecklings laget" vi förlorade tyvärr med 5-1 men över lag så spelade vi  bra. Min egen insats ja, den var ju kanske inte den bästa. Men jag blickar framåt, och taggar match mot Lira på Lördag.

Idag har vi som sagt flyttat hem! åkt lite skate på isen från morgon, jag har även varit och sprungit med Anton, kört lite styrka och så. Sen har jag inte hunnit så mycket mer. I morgon är det skola som gäller känns ju för övrigt inte särskilt lockande....



/Emma

Glad Påsk



Påsklov

Hej
 -
Jag kör lite sån här varannan dag bloggning nu under påsklovet, som ni säkert märkt.

Det är grymt fint väder, varmt, skönt och SOLIGT. Livet leker, ja allting är perfekt. Det är klart att det hade varit super kul att få åka skidtävlingarna i Finland i helgen, men dom har fått ställas in på grund av snö brist. Men nu är det bara tagga fotboll, rullskidor och löpning några månader fram över. 

Vi hörs

/Emma

En stor :D

JaHej!

Vad har hänt under tiden bloggen har varit förgiftad av bloggtorka egentligen?

En hel del faktiskt! Jag har hunnit vara och springa med Anton upp på pålängeberget, och jag kan bara säga att utsikten var fantastisk! Sen har jag även hunnit fara på riktiga långturer här på isen tillsammans med, skidor, stavar, mamma och pappa. En stor :D till det också! Sen har det varit en hel del skoter åkning, bland annat så har vi ett fler tal gånger åkt ut och försökt se iskanten. Men utan resultat, vi har inte sett iskanten ännu alltså. Brukar vara så häftigt att stå på is men bara några meter från klarblått uppet hav. Sen har jag varit på fotbolls träning också, det var också grymt roligt det. Alltså hela mitt påsklov hittills har varit jätte bra! blir en stor stor :D! helt enkelt!

Idag så ska jag till Ida L, får se vad vi hittar på. Sen in till Kalix för att kolla på nya fotbollsskor, mina är som lite sönder. Sen väntar fotografering och bowling med fotbollslaget :D


Jag och Ida!

/Emma

Stek.er

- det går som det går.

Chena!
-
Igår så gjorde jag inte alls så speciellt mycket. Jo, jag var och sprang 70 min ungefär, var faktiskt roligt det. Sen kom Ida R hit lite senare på eftermiddagen, vi fota lite, och så. (kommer bilder senare) Var en fantastisk fin kväll igår, så fick några riktigt fina bilder med oss in.

Idag har jag hunnit vara och åka skidor på isen, det är bara där det går att åka här i Kalix nu. Klockan 8:10 stod jag på skidorna, rätt stolt över mig själv faktiskt. Sen idag blir det fotbolls träning, kanske lite skoter åkning också. Vi får se....


Har lite bildtorka just nu för är i stugan och internet här vill inte riktigt samarbeta.

/Emma

Livet leker!

Hej på er!

Igår var det ju som sagt påskdansen, var faktiskt en grymt kul kväll. Blev mycket roligare än vad jag hade trott innan. Kvällen bjöd på en hel del dans och "prat".

Efter dansen som slutade 21:30 så drog jag direkt till Ida för att sova där, kul även det.

Och nu på förmiddagen har jag åkt drygt 3 timmar (några mil), skate på isen. Var faktiskt helt underbart härligt, såg 2 havsörnar, isberg, isbrytare, svanar m.m. Sen skymtade man iskanten en bit bort, då vi var allra längst ut i skärgården.


Kommer mer bilder från påskdansen, då internet vill samarbeta.

/Emma

Klubbmästerskap

Heey
-
Igår vare som sagt klubbmästerskap, masstart klassisk stil 3,5 km. Nöjd med loppet, med tanke på att jag varit sjuk och med underfrysning på skidorna. Efter tävlingen så körde vi lite, fotboll och rugby på stadion. Kändes faktiskt aningen konstigt, men något kul vare.

Nu väntar NO, och brobygge.


Bild från Kalle Anka cup 2011.

Tänk att skidsäsongen snart är slut, vet inte hur jag ska klara mig utan intervallerna på 5:an, tävlingar varje helg, alla kompisar man träffar på skidtävlingarna. Hur ska det gå? Hur ska jag klara mig?

/Emma

-

Köp idag
beställ idag
GO-GO GO-GO

Det är bra
det vill jag ha
GO-GO GO-GO

Köp idag
beställ Idag
GO-GO

Haha, vi gör reklam på skolan. Om skor som går av sig själv..... Go-Go



/Emma

Så här är de.

Chao
-
Jag har som ni kanske vet, varit sjuk i stort sätt hela helgen. Så nu taggar jag för att komma igång med tränngen igen på allvar. Börjar med klubbmästerskap idag, vi får se hur det går. I helgen blir det förövrigt tour de Pagla, om någon nu undra.



/Emma

Sjuk

Jamen hallå.
-
Är idag hemma från skolan på grund av sjukdom.

Alltså blev ingen Kiruna resa för oss, och jag kan ju säga att jag inte är på så bra humör just nu.


Jag vill ju som åka skidor.......


/Emma

Finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.

Cha
-
Igår var jag och åkte skidor, (skate). I regn, jag kan bara säga att det inte gled särskilt mycket. Jag stannade seriöst i nedförsbackarna, Anton kom som tur var efter en stund så vi drog och åkte i slalombacken. Nu idag så är jag lite små krasslig får verkligen hoppas att jag inte blir mer sjuk. Var ju tänkt att jag skulle till Kiruna för 2 skidtävlingar i helgen, men vi får väl se hur de blir, hoppas hoppas att det blir bättre. Sverige VS Norge!! blir det i så fall.



Bild från förra Kiruna Resan, Observera landslags åkarna i bakrunden.

/emma


DM Bilder

Här kommer grymt fina bilder från helgens DM som Johanna fotat.














/Emma

my life is hard but mostly fun!





DM

Fredag: Inleddes med stafetter, jag åkte med Wilma och Maria super duktiga tjejer alltså. Maria åkte första sträckan och hade då skaffat oss ett litet försprång, Wilma åkte sedan andra sträckan och gjorde ett jätte bra lopp och höll undan jagande Jukkasjärvi. Jag åkte då sista sträckan, och gick ut i princip samtidigt som Jukkasjärvi laget. Men fick en lucka ganska fort och vi vann tillslut med 2:30 min.

Lördag: Distans alltså. Jag hade perfekta klister skidor innan start, men några minuter innan start så började ju det att snöa. Vilket inte är så bra, då man har klister under skidorna. Under loppets gång så ökade snöfallet ännu mer, och jag kända att super fästet jag hade innan start började minska mer och mer. Samtidigt som glidet blev allt sämre och sämre. Men vann tävlingen trots under frysning, alltså man får is under skidorna. Det är inte så bra ska ni veta. Efter tävlingen drog vi och åkte av oss lite, då hade i stort sätt alla en stor kudde under skidorna av snö.

Söndag: Denna DM helg hemma i Kalix avslutades med sprint. Prologen gick förvånas värt bra, kändes otroligt segt i kroppen före loppet, trodde där ett tag att jag började bli sjuk. Jag vann prologen med 12 sek, och fick då välja spår i finalen. Jag fick en bra start, var först från start till mål. Otroligt nöjd alltså!



Idag har jag löparskorna på skolan, orkade bara inte dra på mig converse skorna idag så.......

Jo förresten den dära listan gick det ju int så bra med som ni säkert märkt, så den avslutades efter 2 dagar :/

/emma

2: En bild på sig själv.





/Emma
RSS 2.0