Grillkvällis!

Hej!
-
Igår så for jag å tränade kring 11, rullskidor skate. Med mina nya hjul, som inte rullar så lätt...inte nog med det hade även grymt med mot vind. Det var då en nöjd tjej som satt sig i bilen, och rullade hemåt.

Sen vare dags för grillkväll här i sugan med några fina tjejor! Grymt kul!

/emma

Grillkvällis!

Hej!
-
Igår så for jag å tränade kring 11, rullskidor skate. Med mina nya hjul, som inte rullar så lätt...inte nog med det hade även grymt med mot vind. Det var då en nöjd tjej som satt sig i bilen, och rullade hemåt.

Sen vare dags för grillkväll här i sugan med några fina tjejor! Grymt kul!

/emma

Svar!

sara: om Försenat inlägg.

För vilken ålders grupp är skidträningarna? :)<3

Svar: Skidträningarna nu under sommaren är för 97:or och äldre ;) <3

KRAM
/emma

Sommar i mitt hjärta

Försenat inlägg!

Hejhej!
-
Idag har det väl varit en helt vanlig sommar dag. Vaknade vid 8, åt frukost och så.... Ringde sen hit Ida, vi drog till storön ganska direkt. Vi badade, spelade vollyboll, köpte glass. Sen hem äta, dra på fotboll. För att sedan dra vidare på skidträning, var för övrigt helt själv på den. Vars är alla skidåkare i kalix??? Var ändå super kul, men det är ju en extra bonus om det är fler på träningen, tränar ju annars själv ganska mycket som skidåkare.

/Emma

Alltså detta inlägg skulle ha kommit in i går, men intrenet samrabetade tydligen inte då...

!

hejsan!
-
Idag har jag tillbringat dagen ute i Luleå skärgård, super härligt! Varmt i vattnet, varmt i luften, solen steekte, jag steekte.

Igår tränade jag lite under dagen, sen på kvällen drog man till maja. Vi var hos henne ett tag, sen drog vi till strandängsbadet med Ellen, Linn och Ida. super kul!


/Emma

Blåsigt!

Tja jao!
-
Var idag tänkt att vi skulle dra en tur med båten, men blåsigt väder fick det att bli ändringar. Så drar mig snart ut med rullskidorna, så vi höres.


Foto: Johanna

/Emma

En mäktig vecka!

Hej!
-
Det har hänt mycket sen sist, ska försöka berätta allt i så lite text som möjligt ;)

Innan vi for till Gothia alltså förra veckan på Lördag, så följde jag traditionen. Att springa det årliga marknadsloppet i överkalix, det har jag gjort sen tidig ålder och tänker fortsätta med det framöver också! Gick super bra att springa, och var jätte kul som vanligt! Drog sedan en sväng upp till rullskidbanan.

Sen klockan 18:00 så gick bussen från Kalix till Göteborg! Och en super vecka drog i gång, Lisseberg, fotboll, värdens bästa lag. Det kunde inte ha blivit mycket bättre. Vi vann gruppen, gick vidare till 16-delsfinal. Vi spelade bättre än motståndarna, speciellt i första perioden. Vi hade mängder med målchanser, men fick inte riktigt in bollen. Då det var 2 min kvar fick dom en frispark just utanför straffområdet,.... och det blir mål!  Så tungt, så surt, så ledsen. Vi var så nära, vi spelade bra, kämpade och ville! En super rolig vecka med ett gäng super tjejer! Juste invigning, på gamla Ullevi går inte att beskriva med ord, jo ett kanke. MÄKTIGT!!  

Efter gothia då, så drog min fina familj till Stockholm. Hittade några fina höstkläder förövrigt, hann även med en springtur i stockholm. Kul med lite miljöombyte!




/Emma

Mitt i sommaren!




SÖTA♥


Gölligt! ♥

Hej!
-
Har hunnit med en hel del sen sist! Jag har varit på grillkväll med några fina tjejor, åt super god mat, spelade kubb och hade allmänt kul! Sen har jag varit med Ida L 2 dagar i rad, super duper kul. Idag for vi och spelade fotboll i pålänge, sen hem till Ida för att laga pasta och köttbullar. Gick för övrigt mycket bra!!!

Nu på kvällen så har jag sprungit Extasloppet, en springtävling ut över de vanliga! kan ta det lite snabbt! Alla hade som radat upp sig inför start, fick information att det var 1 min till start. Helt plötsligt small det till, dom sköt nämligen med hagel gevär. Hoppade till en aning också var det hela i gång! Sprang på myr i ca: 1,5 km, sprang/klättrade uppför berg, nedför berg, obanat i skogen, i vatten upp till låren. A och det hela tog 37 min, är faktiskt nöjd med mitt lopp, vann damklassen och var faktiskt inte så långt efter grabbarna!

Vi hörs

/Emma

det är ju ändå sommar



steeker - jao!

Några dagar med ottilia!

Tjaaaa-ö!

-
Kan börja med att säga att Ottilia har varit här sen Onsdag, har varit super roliga dagar med mycket träning och bad! Har då inte rört en dator på flera dagar, känner mig då en aning efter! Men vi har haft massor med andra saker för oss, allt i från teknik träning med Jocke till löp intervaller och styrka med Farfar. Super kul! Sen har vi ju även hunnit paddla kajak, ja det  hela är en lång historia. Men kan ju i allafall tala om att på hem vägen hann det blåsa upp till riktigt stora vågor, och så vidare och så vidare!

En sak till, på 5 dagar drar vi till Gothia till Göteborg. AAA längtar, osv.


vinter <3

/Emma

Kärlek

...till min nya rullskidhjälm!



...och min nya skidglasögon



/Emma

roligt!

Igår hann jag en hel del minsan, eller några roliga saker i alla fall. På morgonen for jag och spela fotboll med Emil och farfar, blev en hel del skott träning och så. Sen hem äta, och vidare till golfbanan. Gick faktiskt bra! Hem äta igen, och  vidare för att åka rullskidor, med Anton.

/Emma

Piteå summer games

Har nu börjat förstå vad vi har lyckas med i helgen, att komma trea i psg är helt sjukt bra!




DREAMTEAM ♥




uppvärming!

Alla bilder är Ronjas ,från facebook!

/Emma

3:a i PSG

Chao Jao!
-
Är så sjukt glad just nu! Det jag varit med om i helgen går knappt att beskriva med ord, men ska göra mitt bästa! Vi gick vidare från gruppen som klar gruppetta, i åttondelsfinalen ställdes vi mot Finska ONS, vann där med 1-0. Känslan att gå vidare från åttondelsfinal till kvartsfinal var helt obeskrivlig. Kvartsfinal betydde också match kl 8:00 på morgonen mot finska laget jypk. Vinst även där med 1-0, och vidare till semifinal. Där fick vi möta ett tufft motstånd i form av, gamla uppsala! Förlorade semifinalen med ett mål, men tyckte att vi stod upp bra mot ett sånt bra lag! Förlust där resulterade till match om 3-4 pris., den matchen vann vi med 3-1. Alltså blev tillslut en fin fin tredje plats!!

Måste också inflicka att gamla uppsala vann hela tuneringen!

Är så grymt nöjd med hela lagets insats, vi har lärt oss otroligt mycket. Varit med om otrolig glädje, av 36 lag så blev vi 3.a!!!!! 

Älskar er tjejer, Assi IF F-97 ♥



///Emma

RSS 2.0