Svar!

Kommentar:

Postat av: Mikaela

Grattis! :D

Ska du springa sommarterrängserien i Sävast? :)

 

Svar:Tack så jätte mycekt, ne jag tror inte det. De är Piteå Summer Games till helgen, och vi far i morgon. Men annars hade jag jätte gärna varit med.

 

/Emma

Sommarlovet blåser förbi..

- En uppdatering från kalix.
- från stugan.
- från Emma Ribom.

Idag har jag tillbringat dagen med min fina Ida L, har även hunnit med ett härligt rullskidpass med pappsen.

Igår så var jag med  Ida R hela dagen, aa. Vi badade och så, sen drog vi i väg på fotbolls match. Hemma mot gällivare, tyckte att hela laget spelade super bra, märks väl att piteå summer games snart drar i gång. Alla är verkligen super taggade.  Vi vann tillslut matchen med 9-0.

Har även hunnit vara och fota med Maja, så ni vet!

jo juste, jag har ju även avverkat första träningspasset tillsammans med min nära vän kajaken!



/Emma

några fina dagar

Jamen tjenare!
- - - -
Kom för en stund hem från årets andra springtävling, morjärvs terrängen! Gick super, sprang 4,5 km på 16:10 . Slog där med banrekord i klassen 14-16 men även 17-22 ;) Nöjd tjej alltså!

Jag kan fortsätta med att säga att midsommar helgen har varit helt super, den också. Ska försöka slänga upp några bilder från helgens aktiviteter, då jag får tid vill säga!

Nu ska jag snart dra vidare på fotbolls träning, vi höres!

/Emma

Livet har sina goda stunder!

Chao!
-
Kan börja att be om ursäkt för en usel uppdatering, men är faktiskt sommarlov nu hörrni. Så får väl bli ett litet bloggsommarlov också, ne men ska försöka slänga upp ett inlägg så ofta jag hinner.

Igår till exempel, såg dagen ungefär ut så här! Vaknade vi 8, åt frukost och så. Sen drog jag brodern och kusinerna och golfade. Vi gick halva banan alltså 9 hål, och det hela gick faktiskt bra. Slog endast bort en boll, ovanligt bra faktiskt.  Sen hem äta lunch, dra i väg en cykel tur till kusinerna. Hann dock inte vara där så länge, skulle nämligen på fotbolls träning. Direkt efter det drog jag vidare på skidträning, skidgång A-3 A-3+. Var verkligen jätte kul, och en aning jobbigt också! Var dock bara 3 st på träningen, jag och 2 juniorer! Och inte vilka som helst, 2 st som har tagit JSM silver.

Nu äre Midsommar, och jag ska snart ut å spring. Sen drar vi ut med båten en sväng, efter det blir det god middag med släkten.

Hoppas ni nu får en super bra midsommar!



/Emma

Regnet det bara öser ner...

Hejhopp!
 -
Det regnar ganska mycket nu, det har regnat ganska mycket i 2 dagar nu. Jag har lärt mig att man får väldigt tovigt hår då man tränar när det regnar. Skämt och sido, är verkligen jätte dåligt väder, går inte att gå ut utan att man blir helt sjö blöt. Alltså förstörs alla härliga sommarplaner.

Vi hoppas helt enkelt på bättre väder ;)    


någon slags arkivbild.......

/Emma

östersund i bilder!






skidskyttelandslaget tränar


östersund skidstadion


cool bil eller nå.






på väg upp till arctura


utsikt?










Anders Södergren


Emil Jönsson


Emil ♥
Foto: Johanna

Norrbottensgänget


in action!
Foto: Johanna


Jag och Marie
Foto: Johanna


Flyg Hem



Ja, det får nog räcka!

/Emma

Uppdatering!

Tja oho!
 -
Jag kan börja med att säga att jag tillbringat dagen i Råneå och kollat på fotbollscup.  Emil har spelat´vetni! Mellan matcherna hann jag även med rullskidor med pappa, super kul!

Jag kan också medela att bilderna från östersund kommer snart ut här på bloggen,är i stugan nu så, tar då en hel del tid att ladda upp bilderna.

 ha det bäst!

/emma

Östersund 2011!

Hejhej!
-
Kom hem från ett helt fantastiskt Östersund läger igår. Bra träning kombinerat med fint sällskap, blev ett perfekt läger. Vi fick även testa på något utöver det vanliga, nämligen spiining. Annars är vi skidåkare ofta lite mer inriktade på löpning, rullskidor, ”styrka”, och det var vi även under detta läger!  

Hände även några riktigt coola ”grejjer”, Anders Södergren knackade på våran dörr för att lämna i från sig ny signerade idolkort. Emil Jönsson hälsade på mig och Johanna då vi åkte förbi honom när vi tränade. Observera, ”åkte förbi”! Sen kom han även upp då vi hade avslutning, med autografer/Idolkort från han alltså Emil Jönsson, Anna Haag, Kikkan Randall Liz Stephen. Jo en sak till då vi skulle hem så åkte vi ju flyg, det var faktiskt ganska smått coolt det också....

Kör också en liten träningsdagbok!

Söndag: Löpning stationer
Måndag: Skidgång, spänst.
Rullskidor K
Tisdag:  Rullskidor K Teknik
Löpning, spiining, styrka, löpning.
Onsdag: Löpning intervaller
Rullskidor S teknik
Torsdag: Crosspass. Rullskidor, löpning.



Mer bilder kommer inom kort!

/Emma

Sommarlov!!!!!

Hej!
-
Det är sjukt varmt här i Kalix, nästan lite för varmt. + 30 om någon undrade,passar då perfekt med sommarlov!
Har egentligen skolavslutning på tisdag, men som sagt ska på träningsläger. 7:an har förövrigt gått jätte fort tycker jag i allafall!

Så nu ikväll drar vi ut till stugan för en förhoppningsvis grymt härlig sommar!



/Emma♥






Östersund!

Tja!
-
Snart drar jag som sagt till östersund, blir helt sjukt kul. Cheecka pogrammet nedan!

Preliminärt program Östersunds Sommarskidskola 2011
Sön:
Samling och uppstart 13.00
Em: Löpning
Kväll: Fotboll

Mån:   
Fm: Skidgång intervaller
Besök på VSP (Vintersportgymnasiet)
Em: Rullskidor valfri stil/Skidskytte
Kväll: Aktiviteter på Multichallange

Tis: 
Fm: Rullskidor K /Skidskytte
Em: Löpning och styrka
Kväll: Aktiviteter i anslutning till Camp S

Ons:   
Fm: Löpning intervall/myrfotboll
Em: Rullskidor F /Skidskytte
Kväll: Prova på skidskytte

Tor: 
Fm: Crosspass löpning + rullskidor
Em: Avslutning ca kl 14.00

Dock så har dom lovat regn...hade ju som hoppas på lite bättre väder!




/Emma

roligdag.se









Hej på er alla!
-
Dagen har verkligen varit super, gjorde en hel del under förmiddagen. Sen efter lunch drog jag och Maja till stan, köpte klass och så. Sen kom hon hit, super kul för övrigt.

kort inlägg jag vet, men det får duga.

Kram

/emma

Nationaldagen!

Hej!
-
Idag är det Sveriges natiolnaldag! Ja, och vet faktiskt inte vad jag ska hitta på! Kommer säkert på något, hoppas jag i allafall.

Igår: Börja dagen på med Rullskidtest, gick väl helt ok. Sen hem och äta för att sedan dra och golfa med Ida.R, gick faktiskt Bra! Sen drog jag vidare på fotbolls träning, roligt värre!


någon slags "happy bild"



/EmmA

Svar!

annaa om 4:a vårruset 2011:
vad sparang du på?:d och grattis till 4:de platsen :D

Jag sprang på ca: 18:18, tack tack!

/Emma

Grym dag!

Tjao!

Dagen började med löptest med "klubben", (Skidor) grymt kul att träffa alla. Var ju som ett tag sen, var sjukt kul. Och det gick faktiskt super bra också. Sen hem och äta, för att fara vidare till risön för fotbollsmatch. Gick väl helt okej, tyckte vi spelade bra som lag, försökte verkligen rulla boll. Vi vann mot sävast med 4-1! Sen drog jag vidare till Ida.L, vi tjorvade väl på som vanligt, testade faktiskt fiska lite men det blåste ju en hel del. Vi testade även att hälsa på lite får, men dom sprang i väg då vi kom....

Lite smått trött nu, laddar jag om för morgondagen.







/EmMa

Duktig jag har varit!

Hej!
-
Idag har det verkligen varit sommar värme helt klart, super duper härligt också. På morgonen drog jag och golfade en svängis med bror min, gick faktiskt bra om någon undra. Sen låg jag i solen och steekte ett tag, ne men pluggde en aning, har ju någon SO redovisning kvar innan sommarlovet. Ja, och sen. Klippte jag gräset, så duktig alltså. Hjälpte även till att måla lite, vi håller nämligen på att måla om huset.

Imorgon väntar 2 tuffa utmaningar, så man taggar väl det då!









/Emma

"En dag med laget"



Hejsan!
 -
Igår spelade vi fotbolls match mot trångfors, har väl inte så mycket att säga om det. Mer än att vi förlorade med
4-0, och att bollen inte for dit jag ville att den skulle fara! Trångfors var i alla fal ett mycket duktigt lag, men vi spela 0-0 mot dom i andra halvlek, så det tar vi med oss.

Idag började dagen med arbetspass i storön med "laget", gothia vetni. Sen grillade vi lite, vissa badade, dock inte jag! Sen drog vi iväg och spela lite fotboll i nybog, 7 manna i mitt hjerta alltså. Det var faktiskt sjukt kul att spela 7-manna ska ni veta, har som inte gjort det på ett tag.

Nu snart drar jag nog på mig rullskidorna, ett problem faktiskt, vet inte om jag ska åka Skate eller klassiskt.
mm...jag åker nog båda, aa så får det bli!




Några år senare!................




/Emma
RSS 2.0