4:a vårruset 2011

Tjatja!
-
Igår var det dags att springa vårruset i Luleå, 5 km ganska lätt bana. Stod i stort sätt längst fram i startfältet då det var dags för start. Jag visste att det skulle gå fort i början, så det var bara hänga på "Eliten".Det var grymt kul att springa, och en bra genom körare inför kommande utmaningar. Kom till slut 4:a bland alla!, drygt 4600 löpare. Så förstår ni hur grymt nöjd jag är!










Bild (NSD)


Bild (NSD)

/Emma

Helg

Chaochao!

Alltså, hittills har helgen varit helt super. Igår hade jag minst sagt fullt upp, och det är något jag gillar. Jag for och sprang med Pappa på förmiddagen, en super härlig runda. Sen hem, äta Lunch, och vidare för att se på fotbolls match med några fina personer. Assi IF VS IFK Kalix, derby vet ni, det kan man ju inte missa. Var i alla fall super kallt där, det är snart Juni det var +9 grader och jag frös mer än då man åker skidor i -20 (haha). Så vi for hem då det var kanske en kvart kvar av matchen, då hade Assi en klar 2-0 ledning och det gillar vi ju. Sen drog jag på mig rullisskidorna och åkte en "liten" sväng, måste som få till tekniken lite bättre, går faktiskt framåt i alla fall. Sen blev det lite stressigt, hann slänga i mig lite mat, hoppa in i duschen en andra gång för dagen. Sen for man i väg på Kalas, till Ida. Där vi såg champions leugue finalen, det blev ju en riktig höjdare det också..... eftersom rätt lag vann. FC Barcelona så klart.

Nu taggar vi fotbolls match idag!!



/Emma

5 - 0

Hej!

Igår fick jag som sagt chansen och spela med utv-laget ( Div 4 ). Är otroligt nöjd med matchen, fick spela hela 90 min. Det var även super kul att spela med dom, vi vann mot Lira med 5-0 och jag hoppas att jag får spela med dom någon mer gång.


Glad? Jao! ( Idas Bild )

/emma


Klass-kväll

Hej!

Igår efter skolan drog jag och tränade direkt, för att sedan slänga i mig lite mat, dra på klsskväll från 18:00 till 21:00. Var faktiskt ganska roligt, vi såg lite film "tusen gånger strakare" för övrigt, helt okej. Sen körde vi lite burkas i rödan, lite coolt faktiskt. Efter det hann jag med lite turbo-plugg, till So-provet på Fredag.

Idag väntar fotbolls match med Utv-laget, tagga!

..och jag hoppas ju alla förstår att det var 2 busiga gästbloggare som skrev förra inlägget.



/Emma

/anton och adam

tja tja bloggen. idag har jag tuggat tuggummi... han inte fixa håret imorse, det blev kaooZ hejdåe :** <33

"Björnrundan"

Igår Måndag var jag och sprang, den så kallade björnrundan. Ida R du kanske vet vad jag pratar om!
Det är nämligen så att för ungefär 1,5 år sedan så hörde/träffade jag och Ida en björn just där, lite smått läskigt faktiskt. Men inte igår inte, var så sjukt härligt. Lite regn i luften och grönt i träden. Sprang sedan hem där i från också, så det blev ju en bra bit.

Nu har man ju också fått reda på att en hel del ormar kringlar om kring på "mitt elljusspår" här i Kalix, är ju inte heller så trevligt sällskap då man är ute och springer.





/Emma

Lite smått coolt!



/Emma

Fotbollshelg 123.

Breddläger: Ja, på Lördag var det ju som sagt dags för breddläger. Det gick väl sådär, kunde ha gått bättre om jag säger så. Var i alla fall en sjukt rolig och lärorik dag, med mycket spel övningar.

Seriepremier: Vad ska jag säga om denna match? Jag kommer nog aldrig glömma den!
En match där 1 rött kort och 3 gula kort (gult kort = 10 min utvisning)  fick delas ut till motståndarlaget Luleå DF. Så rent ut sagt spelade Luleå DF otroligt fult, en mycket tuff match. Vi hade i stort sätt spelet i genom hela matchen, men hade otroligt otur med målchanser. Förlorade med 1-0, men vi spelade bra tjejor. Nu ska vi ju komma ihåg att vi spelar i 96 serien i år, så det kommer bli en rolig och tuff sommar. Är faktiskt ganska nöjd med min egen insats, förutom en sak då............





/Emma

Det går bara man tror.

23 dagar till sommarskidskolan i östersund

41 dagar Piteå summer games

57 dagar Gothia cup

81 dagar Vuokatti, skidläger.

Bara några saker jag ska hitta på i sommar.




Ett tag sen

Hej!
-
Har idag haft idrott, i regn och inte så lite regn heller. Löpning var de idag, om någon undrade det. Idag slutar vi kring två, så ska en sväng på stan med mamma. Sen är det fotbolls träning som gäller.


Älska känslan ♥...

/Emma



Hej - träningsvärk

Chao!

Har idag haft grym träningsvärk från gårdagens träning, trevligt värre faktiskt.

Idag har det annars inte hänt så mycket, skola som vanligt. Fotboll efter det, med lite löpning. Och nu har jag turbopluggat in lite eng-glosor, så har en liten rast nu helt enkelt.

Har ni förresten tänkt på att det inte är länge kvar till sommar lovet, 15 skoldagar kvar tills "jag" får sommar lov. Om jag nu har räknat rätt vill säga....


Vi kan simma men, det var väldigt skojjit att bada med flytväst...

/Emma

only me

Jag knyter skorna och går ut.

Heey.

Fotbolls match igår, jag behöver nog inte förklara så mycket. Mer än att vi vann med 1 - 0 mot TP -47, och att mina fötter var inte så sugna på att samarbeta med bollen.

Nu på morgonen har jag varit och sprungit runt lite i skogen, har träffat på mina gammla kompisar sen i vintras. Renarna, mycket trevliga djur faktiskt.....förutom att dom trampar sunder våra skidspår på vintern. Sen idag blir det Fotbollsträning, drar nog dit lite tidigare om någon nu undra?



Broder Emil

/Emma

Cheeck!

Tjenare!
-
Fredag idag, har hunnit spela lite golf för andra gången i år. Gick faktiskt inte bra, helt enkelt. Men så ska det väl vara i bland, hoppas jag.

Igår torsdag, slutade vi tidigt. Drog och åkte lite "rullisskidor"  direkt efter skolan, åt sedan spagetti och köttfärssås. Var nämligen slut mat på skolan då vi skulle äta, inte kul, inte kul! 

Nu ska jag snart börja dra mig mot Maja för lite film. I morgon är det fotbollsmatch som gäller, säger bara att jag är sjukt taggad.


Golf - cheeck!

/Emma

Numero 1













Min fina kusin som konfirmerade sig ♥

/Emma

Huvudet måste vara med också.

Hejsan!
-
Vars tog sommarvärmen vägen? Har varit super fint väder dom senaste dagarna, hann i alla fall träna två pass i shorts och T-shirt, och det gillas.

Idag då? Ja efter skolan drar man till furuvallen, för lite fotboll. Sen får vi se vad som händer, blir nog lite träning. Sen är det väl bara att sätta igång och plugga.



Ha det bäst!

/Emma♥



Med - Vind hela vägen upp



Sommarskidskola!

Svar!

Hejhej, vilken sommarskidskola ska du på?:)


Hej, jag ska till östersund! För tredje året på raken, tyckte det var bra där. Så det är ett bra tips! :D



/
Emma ♥


Det är svårare än man tror.

Jamen hejsan!
-
Idag är det måndag igen, och jag är verkligen jätte trött, och då menar jag det jätte trött.

Igår hann jag med en hel del, var domare under team sportia cup. Åkte rullskidor. Var och såg då min kära kusin konfirmerade sig, förövrigt första gången jag var i kyrkan på typ 10 år....Sen var det mat och fika, hos dom. Trevligt värre faktiskt.

Nu är det snart Engelska, så man taggar väl det då..eller?



/Emma

Pippi skor...

Hej!

Jag fåt ursäkta för svamlet i förra inlägget! Nu ska jag försöka vara mer seriös.

Kom för ett tag sen hem från fotbollsträningen, en rolig sådan också. Gick ganska bra faktiskt, förutom straffen jag missade då... Nu blir det en hel del plugg, har haft något mycket läxa i veckan. Så blir skönt med Fredag i morgon.




Förövrigt så älskar jag mina nya "Pippi skor" även kallat converse

Vi hörs

/Emma

love everyday!


Idas bild grån facebook

Hej, japp har inte alls mycket att säga, mer än att jag sitter på skolan just nu att i kväll blir det fotbollsträning :D

ska ha matte nu så hejdå!!

/Emma

Glad Cheey!

Chena
-
Åå det har hänt mycket sen sist. Mitt knä har blivit bra, jag har hunnit springa första A -3 passet för detta träningsår,  varit på en grymt rolig fotbollsträning. Fått ett helt berg med läxa, 42 glosor totalt. Ätit mjukglass, typ första gången i mitt liv. Cyklat till och från skolan e.x antal gånger. Både i snö och sol......Och nu sitter jag utanför 25:an med

Idag efter skolan ska jag och spela fotboll på Furuvallen, med Sara. Sen väntar slalombacken och skidgångsstarvarna.



Kram

/Emma

1:a maj


Yes, nu är det första Maj. Och det betyder nytt träningsår....Bra start jag får på det också, hemma, får inte träna, ont i knät. Hemskt! rent ut sagt!

Men det blir säkert bättre får vi hoppas! Idag kommer Ida L hit i alla fall, annars blir det bara att ta det lugnt. Om det inte inträffar nå slags mirakel......

Gott nytt år i alla fall då!!! haha :D

/Emma
RSS 2.0