syslöjd


såhär kul har vi på syslöjden.

/Emma

Föratt.

Något som gjorde dig glad igår?
Träning.en

 

Humör just nu?
happy.

 

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Tyskalektion

 

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Spelade pingis i rödan.

 

Vad gör dig glad just nu?
Att jag förhoppningsvis äntligen blivit frisk.

 

Vad var det senaste du åt?

En macka.

 

Bästa glassmaken?
brownieglass, så gott!

Drömmer du mardrömmar?
Ne.


Hur många kuddar sover du med?

3

 

Snarkar du?
haha neee.

 

Favoritkläder?

Några kläder som finns i min garderob. ;)

 

Favoritgodis?

Har ingen aning.

Höger-eller vänsterhänt?

Högerhänt.


Vad längtar du efter mest just nu?

VINTERN, MINA LÄNGDSKIDOR, TRÄNING!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist men inte minst bjuder jag på denna bild. Det är tillåtet att skratta.

 

 

 

Nu ska jag fösöka ta mig hem från skolan på nå sett, hur vet jag dock inte.

 

HEJDÅ!

 

 

SCARED

Hej ni!
-
Nu är jag på skolan, har precis slukat en varm macka. Kan ju också berätta att vi har sjukt mycket i skolan just nu tyyp 11 läxförhör/prov på två veckor, det är ju omännskligt. + att det blir ju ännu mer för mig eftersom jag har varit sjuk i 2 veckor :/  Nu hoppas jag så jävla mycket att jag inte blir sjuk igen, känner lite i bihålorna just nu...och om jag får bihålinflmation så vet i ... vad jag gör.


min bror är cool... ;)

/EMma

blööö!

Hej påer!
-
Är nu i stort sätt helt frisk igen, efter 11 dagars feber. Var och åkte rullskidor lugnt igår under klubbträningen, men det gick ju rent ut sagt uselt! Har inte så mycket annat att säga, mer än att jag är sjukt taggad till träning just nu. Blir väl att försöka hitta någon slags form, dom här veckorna fram över.

/.

------------------------------------



undrar om jag någonsin kommer bli frisk??

/en sjuk, Emma som vill träna!

39 graders feber

jag är sjuk igen. 39 graders feber, snart lidingö, inte bra, inte ok. (helvete!)

JAG HATAR ATT VARA SJUK!!!!!.

Jag blev blöt!

Hej
-
Jag kan börja med att säga att jag blev gode blöt under dagens träning! Började nämligen att spöregna efter 45 min tillsammans med mina kära löpardojjer! Gick i alla fall bra ändå! Sen har det inte hänt så jätte mycket, förutom skola till 15:20.

Livet rullar på och dagarna går.........




ha det.

/Emma

BLäääää!

Tjao!
-
Läns i söndags, gick varken bra eller dåligt! Alltså då vi spelade gick det inte alls bra, men på vissa övningar gick det ändå helt OK. Igår var jag tvungen att vila igen, min förkylning har ännu inte blivit helt bra!

Har jag föresten berättat att jag ska springa Lidingöloppet, och det är ju inte direkt så jätte bra tajming att vara sjuk en och en halv vecka innan. Men det ska i alla fall bli super kul! På Fredag springer jag stafett, och på söndag springer jag 6 kM. Längtar är ordet!


Bild från i sommras!

/Emma

DM

Hejjao!
-
Har spelat fotbolls DM  F-96 idag! Första matchen mot Piteå, gick bra för mig! Och även för hela laget, lyckades hålla jämna steg med Piteå, och matchen stod och vägde ända in i andra perioden. 1-1 första perioden slutade 3-1 efter en timmes speltid!! Lira matchen gick inte alls bra för mig, 0-0 mot Lira och inte direkt något klass-spel av båda lagen. Men vi kämapade på bra!

I morgon väntar Läns..blir grymt kul!


Mattes bild!

/Emma

R.I.P Stefan Liv

you mean the world to me!

Heeeeej!
-
Klubbisträningarna har börjat nu, skidträningarna alltså. Har dock fotboll tisdag, torsdag fortfarande. Men i ala fall på Tisdag drog jag iväg direkt efter skolan för att springa. Väl där visade sig att jag inte var den ända som tänkte så, för på skidstadion träffade jag jonte. Så vi kutade runt skolbanan ett varv för att sen dra på fotboll. Han match jag träninng!

Igår träffade jag en annan liten filur på djuptjärns skidstadion, nämligen en liten söt ekorre! 



/Emma

Lite gulligt!

En dag uten trening, er en dag uten mening...

Nog kan norska skidåkare sin sak! (i vissa fall)



/Emma

Länsläger!

Vidare till nästa länsläger i fotboll..så grymt kul. TAGGA! :D



För övrigt idag så har jag varit på Furuvallen och just spelat fotboll! Nu ska jag plugga, sen drar jag och åker rullskidor.

Hejdå

/EMma

sommaren i bilder



















































/Emma





Fotboll i mitt hjerta!

Hej!
-
Har spelat 4 matcher på fyra dagar, två vinster och två förluster. På torsadag, vinst med 1-0 mot sunderbyn. Lite svårt för mig att komma in i spelet i första peridon, men andra gick betydligt bättre och fick även göra matchens ända mål. (skönt). Fredag drog jag ut och körde lite annan träning. För att sen på Lördag dra till Kiruna för 2 matcher, först med utv-laget i div 4 och sen med mitt eget härliga gäng F-97. Blev dock två förluster, men kiruna var bra och i andra prerioden spelade vi upp oss och skapade många fina målchanser.

Sen kommer vi till den stora finalen. (haha) Matchen idag! Mot älvsbyn, med DM-laget, den 4 sptember.Vinst med 8-0! Gick grymt bra både för mig och för hela laget. Rullade verkligen boll, kan gemföras med Barcelona. Var även sjukt kul att spela, en av dom roligaste matcherna i hela mitt liv. (och det har förövrigt blivit en del genom åren)






/Emma
RSS 2.0