.

Spelat derby, ett derby som slutade 1-1! Men det var grymt och spela, allt före matchen, all publik, ja det var grymt! Sen har jag överlevt hela första skolveckan och idag hade vi någon form av utedag. Brännbollstunering, spöregn, blåst och allmänt kallt. Om jag blir sjuk efter det, då jävlar alltså. Ne men skämt och sido, det var kallt! 
 
GOTHIAAAA!

summer of 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna får tala för sig själv! PUSS!

derby

idag spelas det derby på billerud arena, blir kul! 

-

woop, woop!! Kan säga att det har hänt mycket sedan sist!
- Jag har varit till Narvik, kan säga att Norge är rätt coolt, tror jag kanske flyttar dit sen till gymnasiet..haha skämta!
- Haft en fin fin dag med min fina kusin, mycket fint här, men så är det. 
- Kört ett dödande intervallpass, men det var kul kan jag lova..Särskillt efter!
- Spelat en fotbollsmatch som vi vann med 14-0, helt ok!
- Sett min älskling på TV, hoppas alla såg det. Han är bäst!
 
Idag har jag överlevt första skoldagen i 9:an och insett att det skulle vara grymt skönt att börja gymnasiet typ nu! Hann precis hem, slänga i mig middag för att sedan dra i väg på fotbollsträning. Direkt hem sen igen och ut på en löptur, kan meddela att jag var hemma igen strax före nio. 
 
För att skolan har börjat, bilden är från 8:an!! Bara så ni vet!

över målnen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bilder från gårdagen, och sen en massa bilder från idag. Idag har vi gått här ifrån björkliden upp till låtkastugan, där vi åt våfflor. Blev lite drygt 6 timmas promenad, så sjukt härligt och sååå fint!
 
 
 
 

Fest i tunneln

 
 
 
 
Gulligt att den sista bilden är betydligt mindre än dom andra, är förövrigt Johannas bild!
 
Nemen, har haft en super vecka i voukatti med massor av träning och fint sällskap. Flera timmar i tunneln blandat med intervaller av olika former, ett rullskidtest har även hunnits med. Där jag lyckades slå min tid från förra året med rätt mycket faktiskt, känns förövrigt otroligt grymt härligt, efter alla sjukdomsproblem jag haft. Vi har även hunnit med lite bowling och tennis, jag har badat också för tredje gången iår om ni ville veta. 
 
Kan även meddela att jag nu befinner mig i björkliden och njuter av sista veckan av sommarlovet. Hann precis packa upp väskan igår för att sedan packa ner igen. Vaknade klockan kvart över 5 imorse för att sätta mig i bilen och rulla upp mot "björkis", sådär lagomt pigg också. Här har vi i dag hunnit med ett antal timmars lång cykelpass, som slutade i lite smått kaos, kan säga att värdens absolut snällaste busschaufför hjälpte oss ur den situationen. 
 
Oj nu blev det långt här! Men PUSS!
 

Next stop voukatti

 
Nu åker vi mot voukatti, observera tiden!! Det blir förövrigt såå grymt kul!! 
 
Ha det bäst!

-

 
Dagen har spenderas ute i stugan, har bara tagit det lungt. Åkt tub med brorsan, åkt båt. Var tänkt att vi skulle fara en liten längre tur med båten idag, men vad händer då. Jo den stannar mitt ute på havet, vi fick igång den tillslut i allafall, men det blev ingen långtur. Drog istället till storön och köpte glass, men det funkade ju också. Sen har jag badat, förövrigt tredje gången i år, haha coolt! Har hunnit dra igen väskan också, kan nämna att jag blivit rätt bra på att packa. Var seriöst mycket plats över i väskan. Och ja, såklart ska jag åka jätte jätte mycket skidor ;)

Träna, pausa, träna

 
- Har paddlat kajak i drygt 4,5 timmar!
- Tränat som en apa. 
- Hängt med ida
- Varit på nolia.
Ja alltså, jag har ju gjort en massa annat också såklart, men känner att blogglusten ligger på noll. Orkar inte skriva något långt komplicerat inlägg just nu. haha. Ne men, skämt och sido. Drar till Voukatti på Onsdag och åker lite skidor i tunneln. Blir grymt bra! Känns bara aningen konstigt att packa alla skidor och sånna grejs mitt i sommarn typ! 
 
jaja, ha det gött! PUSSHEJ!

vinst

(ronjaahh.blogg.se)
Spelade seriematch igår mot älvsbyn, vinst med 7-0 känns ju helt ok. Domaren var lite vimsig och så, annars gick det väl helt okej, förutom att jag spela bläblö i första halvlek. Idag ska jag träna gånger två, sen börjar ju BD-open också så blir väl att hejja på Emils lag lite grann såklart. 

snabbt

 
Har varit och köttat skate intervaller, pressat i mig lite mat. Senare idag ska jag dra på damernas träning, blir bra det. Tänkte bara uppdatera lite snabbt. 
 
PUSSHEJ

9:63

 
kan nämna att jag var nervös i går kväll, det skulle ju springas 100 metersfinal på OS. Är förövrigt sjukt grymt glad att Bolt vann. 

guld

 
(idsy.blogg.se)
(idsy.blogg.se)
 
Helgen började med två matcher under fredagen, där vi vann en och förlorade en, fick oss en liten väckarklocka och spelade betydligt bättre dagen efter. Under lördagen spelades tre matcher och vi vann samtliga med 18-0 i målskillnad. Slutspel väntade alltså på söndag, där vi vann semifinalen med 2-0 och finalen med 2-0. Har haft en sjukt rolig helg med ett gäng fina tjejer, alla är såå duktiga.
 
2007, 2010, 2012 - Guld lulespelen

lulespelen dag 1

 
Första dagen av lulespelen är genomförd, 2 matcher är spelade, finns egentligen inte mycket att säga mer än att vi måste ladda om och tagga till i morgon. 

hold on and belive

Bara för att han är lite för snabb!↑
 
Härlig löprunda med musik i öronen, rolig fotbollsträningen, sett dam match, spelat fotboll i pålänge, ätit hemma gjord rabarberkräm, sjuk gott om någon undra, snart ska jag och åka rullskidor. Har även kommit fram till att luleå spelen börjar i morgon.TAGGAD. 

as long as you love me

 

BELIVE TOUR

 
 
22 april 2013, stockholm, globen, Justin Bieber - JAG OCH IDA SKA DIT!! Såå himla sjukt grymt!!!
 
 

everything start from something

 
Sverige har tagit sin första os medalj, jag tillbringade gårdagen ute i stugan med fint sällskap. Sen drog jag mig mot sunderbyn för att se då Emil spela fotbollsmatch, kan meddela att hans lag krossade sunderbyn med 4-2. Nu ska jag snart ut och springa i sådär 2h, sen väntar fotbollsträning och jobb på damernas match. Och förövrigt så släpps as long as you love me videon idag, kommer typ dö eller nå. 
 
PUSS
RSS 2.0