gott nytt år

 
Haft jätte fina dagar med mycket träning och kvalitets tid med familjen. Jag har åkt sävast jultempo en kort tävling, endast 2 km. Det gick bra, hade grymt bra skidor, tekniken satt där den skulle och det var roligt! Idag åkte jag en träningstävling på hemmaplan skate 5 km, gick dock inte lika bra helt enkelt. Nu är vi i stugan och det nya året ska invigas. Ska försöka få ihop en liten sumering av 2012, ni vet sådär månad för månad. Tycker själv det är kul och läsa på andra bloggar. Och gott nytt år hörrni!!

har lite att göra

 En bild på mig + 10 fakta om mig.
 
- Tycker det är grymt kul att skriva olika saker i svenskan, typ berättelser och sånt
- Älskar fina kläder. 
- Älskar att träna i snygga träningskläder, man känner sig så sjukt proffsig. 
- Ibland funderar jag på att klippa lång page.
- Fast gillar ändå mitt långa hår
- Blir på sjukt dåligt humör då jag inte kan träna. 
- Tycker det skulle var grymt coolt att vara bra på att sjunga
- Skulle jätte gärna vilja gå på någon gala eller nå liknande, då man har fina klänningar och allt sånt. 
- Nu ska jag och träna, eftersom tävlingen som skulle ha varit idag blev inställd. 
 
 En person jag vill träffa just nu.
hahah skrällen på den va
 
Min favorit årstid.
ÅÅ jätte svårt här alltså, men vintern.
 
Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Jag vet faktiskt inte, allt är som väldigt bra just nu!! ;)
 
Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Fara till Val Selanes och åka skidor, sen skulle jag far till New York eller något annat coolt ställe och köpa massa nya kläder. 
 
En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
haha åå jag vet faktiskt inte.
 
En bild på ett ställe jag vart på.
 

En bild på mig själv för ett år sen.
typ för ett år sen
 En bild på mina/mitt syskon
Jag och Emil i sommras

 En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Selena Gomez, ja hahaha ni kanske förstår varför. Sen någon duktig skidåkare kanske, tyyp Marit eller någon sån.

 Vad jag åt idag.
Frukost än så länge

 En bild på det jag köpte senast.
En kofta och en tröja, har ingen bild.

 Min favorit film.
Breaking dawn part 2, och Johan Falk

 En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

 Min favorithögtid.
Julen helt klart!!!
 
 
 

julafton

Har haft en jätte mysig julafton och en jätte mysig juldag! Julafon tillbringades först ute i skidspåret där det fin slipades lite teknik. Var sådär extra roligt att åka på just julafton, det var såå många härliga personer på spåret. Man träffade liksom den ena efter den andra. Sen drog vi hem, käkade gröt till lunch och bara tog det lugnt. Sedan drog ju Kalle Anka i gång, Morfar kom. Vi åt, öppnade paket osv. Sedan kom kusinerna, farmor, farfar och faster hit, vi fikade och hade det sådär allmänt trevligt. Fick verkligen jätte fina saker som kommer att komma väl till användan, blandannat en kånken som jag är helt kär i förövrigt! Sen fick jag lite underställ och annat välbehövligt. Och Justins bok, den är bäst!! Juldagen sen tillbringades ute i skidspåret och hos farmor och farfar, har jag förresten nämnt att jag älskar jullov!! 
 

-

Tränat i kylan, gjort knäck, bakat pepparkakor och chockladbeskvier. Klätt granen och bara varit med familjen. Julen är såå fin, älskar allt som har med den att göra..och God Jul förresten, hoppas ni får en massa fina klappar :)
 
drar upp en luciabild bara sådär
 

VM

-27 grader här i Kalix, resulterar till inneträning. Då får jag se på skidor istället för att åka. 
 
  

Veckan som gått

Hej på er, var verkligen ett tag sen!! Tänkte att jag då bjuder på ett lite längre inlägg, börjar för en vecka sen...
 
Fredag: Anlände till Kiruna, åkte igenom banan och bara tog det lugnt!
 
Lördag: Dags för årets första klassiskt tävling alltså, 5 km skulle åkas. Himlabacken skulle bestigas 2 gånger alltså var det varvning på en 2,5 km slinga som gällde. Första varvet gick grymt bra orkade gå på riktigt bra, andra varvet kroknade jag dock lite grann. Men höll i hop det bra och åkte in på en första plats. Sen väntade en lugn eftermiddag i Kiruna, tittade blandannat på tv, Justin på svt ni vet ;)) Sen vare ju skidor på svt play också som inte fick missas.
 
 bild från gällivare praoen i våras ;)
 
Söndag: Skatetävling, 5km, jaktstart på lördagens resultat. Gick bra, var grymt kul att juniorerna gick ut i stort sätt samtidigt som jag varvade. Fick mig som pris ett presentkort på intersport i Kiruna, så vi drog dit och shoppade lite innan vi började rulla hem mot Kalix igen. 
 
bild från folksam förra säsongen, det också jaktstart. 
 
Skolveckan: Orkar inte ta den dag för dag, så ja. Har i allafall i veckan åkt första skidpasset på hemmaplan, sjukt kul enligt mig. Såå skönt att slippa åka i väg för att åka skidor. Varit domare på 8:ornas volleyboll turnering, sjukt segt att stå brevid en volleyboll plan en hel dag ärligt talat. Gjort bort sista provet, skickat in dom sista inlämningsupgifterna och kan nu verkligen ha lov utan att tänka på nått skolarbete. Sen har jag också spelat volleyboll turnering, såå grymt kul är det. Min klass är förövrigt bäst, trots att vi även i år förlorade finalen. Vann dock alla matcher på vägen dit!! #9A #BÄST. Nu har jag som sagt tagit jullov, längtar till julafton och ska alldels strax ut i kylan och åka skidor. 
 
Glade efter vinst i första gruppspelsmatchen 
 
 

Lucia

- Varit med om 12:12:12:12:12:12 osv. haha
- Varit först att "favorita" Selenas tweet och 5 att "favorita" Justins, as coolt enligt mig.
- Lyssnat på J´s julalbum och längtar typ överdrivet mycket till Julen. 
- Sen hare ju varit Lucia idag också, gick typ förvånandsvärt bra!! Särskillt i folketshus!
 
Nu ska jag upp till Överkalix och åka skidor, 
 

vädret är bäst

..och nej jag klagar inte på vädret!
 

en stjärna lyser så klar

Slutade egentligen tidigt, men hade dock luciaträning så kom inte hem förän efter tre!! Har tränat lite kartor och ätit  och nu ska jag snart dra och åka skidor på golfbanan. Är otroligt skoltrött så det ska bli såå otroligt skönt med jullov snart!! Förövrigt så ska jag tävla i helgen, uppe i Kiruna. Far på fredag, det blir grymt!
 
Lucia i 6:an

skyfall

I fredags var jag på mormors begravning, sjukt sorglig dag. Men det var en jätte fin begravning, helt klart. Saknar momme! Sen på kvällen drog jag i väg och åt på kina med fotbollslaget för att sedan dra ut till Billerud Arena och bara ta det lugnt! Trevligt, trevligt! Lördag drog vi till pagla och åkte skidor, testade mina nya skies och dom gick sååå grymt bra alltså. Idag åkte jag till boden igen med Sanna och Sara, sjukt sliten men grym skidåkning i typ snöstorm förövrigt! Nu har det snöat i Kalix också, vet dock inte om det går att åka här, möjligtvis på golfbanan #hoppas! 
 
outfit-begravningen

luckiest girl

Igår drog jag till Pagla för skidåkning, såå himla grymt!!! Bra spår och lagomt kallt, ville helt enkelt inte sluta  åka! Ska mest troligt dit idag också, blir grymt!
 
sannas bild, på mig och ido ♥

when i look at you

Fredag: Hade en super mysig kväll med Tacos ätande, filmtittande, dans ;)) och glassätanad. Fick världens absolut finaste presenter också, har såå fina vänner!
 
 
 
Lördag: Drog först till pagla och åkte klassiskt, sen drog vi mot piteå för skate, där dom bjöd på riktigt grymma förhållanden. Kunde typ inte sluta åka, trots den extrema kylan. En super härlig dag helt enkelt.
 
 
Söndag: Tränade haha skräll på den. Sen fick jag nya skidor, alltid lika roligt. Längtar sååå mycket efter att få test åka dom. Sen var det middag hos farmor och farfar med kusinerna, alltid lika trevligt och god mat ;)
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0