drömmer mig tillbaka och hoppas på en repris

Tänkte hålla bloggningen på en fortsatt hög nivå, med ett litet inlägg även idag. Ja men, skridskor på idrotten, roligt värre faktiskt. Känner mig mycket bättre idag, otroligt skönt, kanske den här förkylningen börjat släppa.. En lugn dag på skolan annars, sista dagen innan lovet i morgon. Så sjukt härligt, känns verkligen som att jag behöver det här lovet nu. Prov i morgon, pluggar som en liten ekorre. Friluvsdag på fredag, räknar inte det som en skoldag, eftersom jag tillbringar den på skidspåret här i kalix, om jag är frisk vill säga.. Allt för mig, pusshej!

Hittar aldrig på någon bra rubrik

Fortsatt sjuk, fick fara hem från skolan igår, gick ju inte alls..Kunde ju inte ens prata, idag mår jag dock bättre, känns skönt förövrigt. Har även krånglat mig till skolan idag, slutade tidigt och hade nå studie besök på nå företag, så var en ganska lugn dag helt enkelt. Hoppas verkligen att jag kan börja träna snart, saknar mina skidor och stavar. Annars så har jag blivit nedknuffad i en stor jävla snödriva, hittat en äppelsort som jag kan äta utan några problem. För er som inte vet så är jag allergisk mot äpplen i vanliga fall..

sjuk.

sjuk igen, känns förjävligt ingen tävling för mig idag, folksam om två veckor..draaaaaaaaa.

Fredag

Sitter och lyssnar på livesäningarna från kalle, ååhå minnen alltså. Annars så är det ju otroligt skönt med Fredag, har frisknat till nu, så det blir tävlingar i helgen, blir härligt det. Annars idag så har jag varit och käkat god lunch på lyktan med Ida, kycklingmacka vettni. Är förövrigt en vecka sen jag var i lycksele, drömmer mig tilbaka...
Allt för mig, chao.

USM 2012 Bilder..

Jag måste få tacka Ottilia som har skickat en massa bilder, har hur mycket bilder som helst, men avslutar här nu. Kommer säkert upp mer bilder så småning om ;)

USM 2012

Skrattat så jag gråtit, fått en hostattack på kamrat middagen (snacka om pinsamt), varit otroligt jävla nervös, fällt någon glädjetår sådär lagomt, tävlat lite grann faktiskt ;) , varit på en aptråkig föreläsning, smet där i från i någon form av fruktpaus, varit nyfiken och glad (man vet ju aldrig med dom där laxarna), ätit havregrynsgröt till frukost, och varit med en massa fina personer♥  Åhah tagit 2 SM-guld!!!

 

Onsdag: Rullade bilen ner mot lycksele, hann iväg och åka runt bnorna på kvällen då jag kom dit. Banor som inte direkt var särskilt lätt-åkta av sig...Rättare sagt väldigt tunga/jobbiga. Annars hängde jag mest inne stugan och började bli lite smått nervös.






Torsdag: Lagomt tidig uppstigning, drog till stadion efter lunch någon gång. Åkte runt down hill banan, och gick igenom den i minsta detalj. Starten gick då, och jag liksom flög i väg där nedför backarna. Kom tillslut in på stadion och får höra att jag leder med 3 sek, då var det liksom bara spurten kvar. Vad händer? Jo, sätter staven mellan skidorna och flyger för en seckund, landar i snön och fattar inte vad som händer. Kommer på att det kanske vore bra om jag ställer mig upp och åker i mål eller nått liknanade. Så jag gjorde det och slutade på en tredjeplats. Sen drog vi på oss klassiska skidor och åkte runt banan ett varv, sådär, ja ni vet.



Lånade bilden av Vilma!

 

Fredag: Vaknade tidigt av ren nervositet, fyfan alltså. Tvingade i mig själv frukost och drog iväg till stadion. Åkte igenom banan ett varv till, testade lite skidor och var så sjukt nervös. Gick in till skolan och vilade på en hård träbänk förövrigt, klockan gick fort och helt plötsligt var det en halv timme kvar till start och jag började värma upp. Ja, starten gick. Första varvet gick bra, fick lite tider ut efter banan. Andra varvet gick väl också ganska bra, fick på nå kånstigt sätt ont i magen, hehe normalt? Passerade i alla fall målinjen efter drygt 17 minuter ute i spåret, hör i högtalarna att jag tar ledningen, det var dock några åkare kvar ute spåret, så var tvungen att vänta någon minut. Men då väl sista åkare gick i mål stog jag fortfarande som segrare, och där med svensk mästare, 5 km klassiskt. Fyfan vad grymt alltså, fick nog någon liten glädjetår där i målområdet. Det var stort, så sjukt grymt. Vågade inte tro det innan, hade super bra skidor det måste jag säga, har även några super fina "skidvänner" det måste jag också få säga. Ja men, kamrat middag på kvällen, då jag fick min hostattack ni vet. Följdes upp med prisutdelning på hotellet, en grym dag!


 


Lördag: Ja, vaknade av nervositet då också liksom. Proppade i mig frukost och drog i väg ganska tidigt till stadion, åkte sprintbanan noga och fick med mig några bra tips. Var nervös så jag mådde illa, men startade prologen och det kändes faktiskt ganska bra. Fick andra bästa proligtid med 8 tiondelar upp till första platsen, sen väntade finalheaten. Som började med kvartsfinal, vann den utan några stora problem. I semifinalen ställdes jag mot tufft motstånd, men lyckades även vinna den. Vilket betydde att jag gick vidare till A-finalen, shiit asså. Där lyckades jag med en liten northug spurt eller något liknanade. Var lite efter i sista kurvan innan upploppet, fick ta en ytterkurva och kom då in på upploppet lite efter den ledande tjejen. Men lyckades ta mig om, och sträcka armarna i luften som första tjej över mållinjen. Så sjukt grymt, ropade ut ett litet glädjerop och liksom fällde en liten glädjetår (igen). Klev upp högst upp på prispallen och var så där överlyccklig, fick min lilla "rudolf", och en tårta. På eftermiddagen vare prisutelning på hotellet igen, sen så var vi ju på den där föreläsningen, ni vet, som inte var så där jätte bra....




Söndag: Åkte stafett med Marie och Olivia, körde sista sträckan förövrigt. Har inte så mycket att säga mer än att jag var lite smått trött i kroppen, och att det kändes som att jag var ute och motionerade i dom två första backarna. Men resten av tävlingen kändes gasnka bra, tyckte att jag hade bra fart under skidorna på slutet i allafall. Om man gemför sträcktider med dom som åkte sista sträckan, så är jag ju mer än nöjd. Trots dom första backarna. Vi slutade 3:a i mixstafetten, bästa tjejlag förövrigt.






Ååå, är så nöjd med min helg så det går inte att beskriva med ord. Nu laddar jag om inför folksam cup som är om 3 veckor, med några härliga timmar på skidorna. -  Jag älskar att träna♥


Ska bara ta och bli frisk, feber och ont i magen..lycksele bakterier...

Livet leker - jag steker

Söndag idag, och två härliga skidpass väntar. - 2 grader och förhippningsvis nyprepparerade spår, kan inte bli så mycket bättre. Sen väntar tv-tittande, då längdskidor från värdscupen spelas upp på teven. Gaah, känner att livet leker.
Alltså vet att det ser helt sjukt ut med en strörre bild helt plötsligt, men tycker inte om dom där små bilderna längre, så blir lite större bilder framöver. Hoppas det är okej, men bra pusshej!

Skidor i mitt hjärta

Åkt skidor nu några dagar, skönt att kylan har släppt för en den här gången. Idag visar termometern faktiskt bara, just under nollan (skönt). Har inte så mycket annat att säga. USM nästa helg, åker på Onsdag, hoppas att formen infinner sig på ett fintfint ställe, sjukt taggad, förväntasfull, osv. Nu kör vi liksom.

SO:lektion utan lärare...

esquí

Gjort bort ett matte prov, och ett stort kemi prov. Varit och åkt skidor i -22 och snö, fyfan vad segt det gick alltså kom ju knappt fram. Spelat bathminton innan idrotten med några människor, ne skojja med några små kaniner. Tagit med mig idrottskläder till skolan helt i onödan, eftersom vi skulle ha någon form av teori.Varit på flow, kutat löpintervaller, hyrt nyckeln till innanbäckshallen för en kväll. Hade 2 vikarier på tyskan och överlevde båda lektionerna, haha ööö den ena tyckte Ida fotade fjortisbilder, haha sötIda! Just nu sitter jag på So:n, vikarien sprang i väg och kommer inte hit på hela lektionen. Så musiken spelar i högtalarna och Jesper leker lärare -  rolig so:lektion helt klart.

Ida kom tillbaka!

Åhh Ida, du får mig nästan att gråta →http://idaronnqvist.wordpress.com/←. Helt seriöst jag saknar våra stunder så mycket. Våra träningar som alltid blev som tävlingar, på något knasigt sätt. Då vi alltid bråkade om vem som skulle åka först i spåret på träningarna. Alla våra härliga klubbträningar, med Anton och Jonte i "Johans grupp". Den gången vi var ute och åkte i -25, den gången du fick min stav i magen. Alla gånger vi fikade efter träningarna, och alla gånger vi åkte i guppen. Den gången vi vann DM-guld i staffet i kiruna, och den gången vi vann sprintstafett  DM-guld i Piteå, och minns du då vi vann lilla-VM guld i malmberget. Då vi nästan krockade med renar i den där läskiga nedförsbacken (duvet), och då vi åkte uppför slalombacken för att sedan åka nedför. Då vi tränade skicross inför Kalle Anka cup, då vi var på Kalle Anka cup 2010, åhh Ida finns hur mycket som helst. Jag ska ta med dig ut i skidspåret igen, om jag så måste dra dig dit. Skämt och sido, jag saknar det sjukt mycket, kom back! ;)

Tråkig rubrik

Fortsatt -30, kallt som, ja jag vet inte vad? Tillbringat några timmar i ishallen (dock inte spelat själv, tränat i alla möjliga former, ätit, sovit, pluggat, försökt gå på promenad men vände ganska snabbt, då jag i stort sätt frös ansiktet av mig. Nu ska jag dyka ner i Kemiboken, prov på Onsdag. Finns inte så mycket annat att göra då, så vi hörs helt enkelt.

någon likhet?

Tydligen inte bara jag som paddlar kajak...

what makes you beautiful

Termometern står på -32,6 grader, sitter här och deppar över det kalla vädret. Jag är redigt less det nu, alltså det är ju bra att det är snö ute, men - 32,6 grader är väl lite att överdriva. Nog med depp, i veckan har jag helt enkelt fått hitta på lite annat, har väl funkat någorlunda med saknar skidorna nå så jävulst. Blir nog att fara och springa senare i kväll, bara min kära föräldrar kommer hem någon gång. I alla fall så har jag tillbringat eftermiddagen med min fina Ida L, våran eftermiddags humor ♥ till den alltså. Nu ska jag fortsätta kolla på alla möjliga vädersidor i hopp om lite varmare väder, önskar mig i alla fall -10.
BTW, ser ju lovande ut!
Ha i alla fall en trevlig fredagskväll hörrninini ;)

Det är Onsdag.

Så kallt det är här alltså, åå det går ju seriöst inte att gå ut utan att frysa av sig benen, eller nå. Det här kalla vädret förstör min träning, blir så suur. Tränade i alla fall lite löpning i går, för att sedan dra på x-fit med Sara och Maria. Känns ju så här extra bra att det är så här kallt 2 veckor innan USM, eller? Annars då, vanlig dag på skolan. Hade snörugby på idrotten, och fick A på ett NO-prov, tillagade kyckling och ris på HK:n, nu väntar jag på att tyskan ska börja, ett ord -Segt,hatarlångahåldåmaninteharnågotattgöra.
That's it so long, hejdå!
RSS 2.0