tre från sandskär

 
 

all around the world

Har åkt rullskidor med Johannis vilket var väldans roligt, tränat lite fottis och lite annat skojsigt. Varit på kalas hos kusinerna och ätit gotårta, varit ute i skärdgården med båten och haft det allmänt mysigt. Os har ju dragit i gång också vilket också är trevligt, såg lite av invigningen och kan meddela gothia invigningen var bättre.. ;) 
 
haha PUSS!
 
 

Varför valla skidorna på natten när man kan valla dom på matten

 
 - Spelat fotboll i pålänge - Typ standard
- Varit på klubbträning, vilket var såå himla kul, så roligt att få träffa alla klubbskidisar igen. 
- Varit på fotbollsträning, och tränat en massa annat. Så skönt att kunna träna som vanligt igen. 
- Hängt med kusinerna.
- Ätit värdens absolut godaste bär - hjortron, eller aa hallon och jordgubbar är också rätt gott.
- Insett att det snart är Augusti :O
- Och det innebär att jag snart ska till voukatti...hahahoo längtar.
- Tycker även att min rubrik är väldans rolig. 
 
ha det gött!

feeet länkning

 
http://idaronnqvist.wordpress.com/
http://idaronnqvist.wordpress.com/
http://idaronnqvist.wordpress.com/
http://idaronnqvist.wordpress.com/
http://idaronnqvist.wordpress.com/
 
Vet att mina länksaker där på sidan i menyn är helt efter. Men här har ni Idas blogg, det var någon som frågat. Ni får ursäkta att det tog ett tag..

.

Hej på er igen, idag har det hänt mycket här alltså. Beror främst på att jag spenderat dagen i Kalix, där internet inte är såå sjukt segt som det är ute i stugan. Har i allafall tränat ett apigt roligt skidgångspass, det var allt för längesen kan jag lova. Eftersom jag nu är hemma och det går att ladda upp bilder så får ni 3 mobilbilder, here we go. 
 
min omtalade experia active förövigt ↑
 
top of kalix...vacker utsickt? hahah
 
Efter att ha duschat och käkat en banan tog jag cykeln hem.
 
allt för mig hej!

.

snabbis

 
Tävlingen gick bra, egentligen grymt bra om man tänker på vad jag har bakom mig. Så den är jag nöjd med. Annars har det inte hänt sådär jätte mycket, hängt med Ida L lite grann och haft det allmänt trevligt. Konstaterat att det är sjukt kallt i vattnet, kring 10 grader utanför stugan, går att gemföra med förra årets 18 garader!! Alltså blir det nog inget mera bad för mig om det inte händer något fort. Om ni undrar så äre inte min iphone, det är Idas. haha jag har fortfarande kvar min älskade experia active...

if you spread your wings

 
Tränat (vilket har varit så himla kul)., har haft cykelrace efter en skogsväg, cyklat efter glassbilen, sprungit efter glassbilen och fick tillslut tag på den och kan meddela att det var gott! Spelat fotboll med kusinerna i pålänge och konstaterat att den gräsplanen helt enkelt är BÄST!! Spelat fotboll med ida och några till, sjukt kul, varit på damernas träning vilket också var röligt. Idag ska jag springa min första springtävling för året, får se hur det går...PUSShej!

bara för söt

Överkalix gånger 2

Drog till Överkalix i förrgår för att vara exakt, åkte en massa rullskidor, fick med mig några heta tekniktips, hade publik då jag tränade och råkades åka på en myra. Ska även passa på att skryta lite på min bror, som åkte 5:an första gången han åkte skaterullskidor, alltså iförrgår. Och ni som har varit i Överkalix, förstår nog vad jag menar med det. Det finns en nedförsbacke där - den jag hatar. Tycker dock den är lite rolig på vintern ;)

 

Idag drog jag till överkalix igen, observera att jag började åka klockan 9:00 på morgonen!! Fick med mig några fler tekniktips, den här gången på skaterullskidorna. Sen drog jag ner till löpartävlingen, fick dock inte tillåtelse att springa själv. Så hejjade fram blandannat piff och puff, haha även kallat Emil och Filip. Går inte att ha tråkigt med dom alltså, för gulliga! Var tänkt att jag skulle hinna ett till pass där idag, men regnet öste ner samtidigt som åskan ställde till det. Men smarta som vi är löste vi det! Det går fortfarande inte att ladda upp en enda bild, bara från arkivet. Grymt less, eftersom jag har en massa grymma mobilbilder från sandskär m.m. För mycket text nu, så puss hej!

Söt arkivbild↑ Saknar förövrigt mina snuttisar ♥

 

 

 

 

 

Segt internet

 
 Jag har varit duktig och städat mitt rum, och insett hur dålig den här sommaren har varit. (med några få undantag) Jag är stressad så jag har ont i magen, ni förstår säkert varför. Annars har jag inte gjort så jätte mycket, varit och paddlat lite kajak och gjort lite såntdär ointressant. Förkylningen går framåt och hoppas att jag kommer igång med träningen dom närmsta dagarna. Och det går inte att ladda upp en bild - sååå irriterande. 
 
 
 
 

Sommar hos Emma

-Börjar bli frisk igen.
- Varit till Sandskär med båten, så sjukt härligt!! Ska försöka få upp nå bilder här så småningom. 
- Varit till huvön med båten, och bestigit klippor, likt kebbnekaise! 
- Varit till Stabbis med båten och förhoppningsvis blivit lite brun. 
- Klippt håret, dock inte märkbart.
- Raggat i pålänge med Ida, dock utan resultat :( höhömhöö
- Käkat glass.
- Ätit blåbär med socker på och insett hur gått det är.
- Ska seriöst börja äta det vaje dag..då jag fick höra att det är bra mot förkylningar.
- Hämtat ut ett paket, alltid lika trevligt. 
- Haft riktig deeptalk..med Ida!
- Fotat med Ida. 
- Mycket Ida här alltså, men så äre.
- Nu har jag inge mer fantasi, eller ja typ jag har inte gjort så mycket mer. 
 
Tycker förövrigt alla kan följa mig på twitter för har kommit fram till att jag har pinsamt lite followers där alltså..so just follow me please! @emmaribom
 
 
 
 

Gubben!

 ♥

if you didn´t belive

Jag är sjuk - och ni kan ju tänka er vad jag tycker om det. Annars idag har jag varit i sunderbyn och kollat min jävla hals, sen for jag till Ida en stund, har även hunnit pressa ner lite vitlöksbröd, tryckt i mig c-vitamin, barocca, vitaminer..ja allt sånt där som numera i stort sätt är vardagsmat för mig..tyvärr!

1 vecka med fotboll

20 h fotboll, 10 matcher, 5 träningar, 8 dagar, 7 nätter, Halmstad, Piteå, Elitläger, Piteå summer games, brons!

Halmstad var en grymt lärorik och rolig vecka med ett gäng fina tjejer, förutom en massa träningar, 3 matcher och en hel del information..Så fick vi även se Ulrik Munther live, inte helt fel enligt mig. Fick reda på damernas OS trupp först av alla, käkat glass och obegrensat med poppcorn på olivers sportbar och åkt flyg x fyra.
Vi landade på kallax flygplats ungefär klockan halv åtta på fredag kväll, samma kväll klockan 23:00 inleddes årets PSG. Blev förövrigt vinst med 3-0, en bra start! Allt rullade på och vi vann gruppen och gick vidare till åttondelsfinal, vidare till kvartsfinal, och så smånig om vidare till semifinal. Där vi ställdes mot storfavoriterna Piteå, semifinalen spelades på LF Arena med ungefär 1000 personer på läktarna, vi förlorade dock med 1-0 men tyckte vi krigade på riktigt bra och fick till några vassa chanser. Vi laddade om för bronsmatch, och vann den med 2-1! Alltså fick vi brons i Sveriges näst största fotbollstunering för andra året i rad, GRYMT!! Jag spelar förövrigt i värdens absolut bästa lag, enligt mig!! Ni är bäst tejer, ASSI IF F-97 <33333 ;) haha gulligt och sant!
SVT var förövrigt och filma under lägret..så håll utkik på Teven ;)
Efter allt detta har jag blandannat 4 skavsår på fötterna, lite blåmärken, rivsår, men det är de värt!!
Se, upplev, älska!
RSS 2.0