Bra på att blogga

Känner att jag verkligen är bra på det här med att blogga!! Skyller på att det är sommarlov, att vi är i stugan och att internet går såå sjukt segt! Tar ja, tyyp 10 minuter att ladda en sida, så då vet ni! Har i alla fall kommit i gång lite smått med träningen, ska faktiskt ut och springa nu prick klockan 10 om ni ville veta! Har även spelat min första fotbollsmatch på otroligt lång tid, det blev vinst med endast 13-0. Firade första matchen med att bli 2 målskytt och med en super mysig "tacokväll" med laget efter matchen. På söndag åker jag till Halmstad och stannar där till Fredag, för att sedan spela PSG för kanske sista gången..det är ju nämligen sista året vi 97:or får vara med. mhöö!

Och glad midsommar förresten!

don´t dream your life - Live your dreams

- Tränat och insett hur mycket jag verkligen älskar det.
- Min fina vän Ida har blivit 15 år igår, Grattis i efterskott..höhö har typ sagt grattis 55 gånger..
- Tillverkat plättar med Ida igår då, med mycket bra kvalité, Ida lyckades till och med vända plättar genom att kasta dom i luften ni vet..lätt ett A i hk enligt mig...
- Varit oss mormor och morfar och visat bilder och filmer från USM och folksam - drömmer mig tillbaka.
- Tillbringat X antal timmar i fotbollsskorna med en boll brevid fötterna.
- Insett att det endast är 9 dagar tills jag drar mig mot Halmstad - GRYMT!
- Käkat jordgubbar och glass och insett att det hör till sommaren.
- Sett fotbolls EM på tv och kommit fram till att spanien är bäst <3
- Jag och Emil har även lyckas bränna en sockerkaka i mickron, haha åå herregud alltså.
voukatti i Augusti, längar redan. ↑
Idaa ♥ Grattis igen!! ;))
Lite arkiv bilder..Nu ska jag sova, ska ju faktiskt upp och träna i morgon om jag är frisk fortfarande vill säga ;)
hah PUSS och Godnatt

Sommarlooooov

Två sista bilderna är idas, (idsy.blogg.se)!!!
Är förövrigt sommarlov nu hörrni, sååå super härligt!! Bilderna är från skolåret som gått..dom två sista är från sommaravslutningen. Till hösten börjar jag 9:an, skiit asså vad fort det gått!! Allt kommer vara som vanligt..förutom att Adam flyttar! Kommer ärliigt talat sakna han, ni får ta väl hand om grabben..ALLA Luleåbor!!
Annars så hade jag mer än gärna varit i Solle på läger just nu..men min sjukdom ställer till det igen. Nu är det dock bättre, har bara?? hosta kvar nu som ska bort. Så hoppas jag att jag nu äntligen kanske kan börja röra på mig, efter sådär 2 och en halv månad utan träning :((((( Vill helst inte tänka på hur många träningstimmar som är förlorade, blir bara deprimerad.
Alltförmighej!

Elitläger Halmstad - let´s do this

Fick ett galet roligt samtal igår alltså..Halmstad hääär kommer jag!! Sååååå grymt!!

Lite att göra, mhööö!

Sett då mina brudar spelat match, det blev vinst med 3-0. Längar till jag själv kan hjälpa till lite där ute på planen! Spelat fifa med Emil, lyckades få till en oavgjord match där alltså, mycket nöjd. Skolavaslutning i morgon, ass grymt ju! Annars händer ingenting intressant..Observera, att jag skrivit ett inlägg utan ett ända negativt ord. Framsteg enligt mig! hahahahöhö!
Ha det bra hörrninini!
Förresten har haft lite att göra nu under tiden jag varit sjuk, om nu undrar..mhöhö

Ida kommer du ihåg??

Vi steeker..osv.↑
Mycket riktigt, Bandyproffs på hög nivå↑
Finkläder..↑
Och sist men inte minst den omtalade Sporttidningen, där man blandannat kan läsa om Björn Linds leénde, och om Anja Päsons knä, att Luleå Basket gick till SM-final, man får även läsa en exlusiv interjuv med Zlatan..Och ja, det är jag och Ida som gjort den, hittade den idag då jag städade lite smått. Så gulligt alltså!
Allt för mig, tack och hej!

Jag älskar fotboll

39 graders feber, hosta, ont i halsen, mina senaste dagar, så vare ja. Hemma från skolan idag också, men mår faktiskt mycket bättre, så hoppas att jag är frisk till sommarlovet. Blir så sjukt grymt med lov, bara jag blir frisk så då ...

Läääääängtaaaaar

Sorry för emobilden i förra inlägget alltså, hahahah!! Ne men skämt och sido! Halsen har blivit sämre igen, vilket gör mig ledsen :( mhöö! Har varit och tagit nya prover idag igen, vårdcentralen börjar bli mitt andra hem typ. Längtar såå mycket efter att få träna igen, som jag nämt ett antal gånger! Annars händer ingenting, så puss och hej!!
Förresten följ mig på instagram - emmaribom ;)
RSS 2.0