Sjuk

Som alla andra gånger då jag är sjuk så känns det rent ut sagt förjävligt! Hade ju hemmatävling idag, och känns ju rent ut sagt hemskt att inte jag fick stå på start linjen idag. Blööö! Är i allafall nöjd över mig själv att jag kunde ta det beslutet att inte ställa upp och tävla idag, för känner att det inte hade slutat bra!! Nu gör jag allt för att bli frisk till nästa helg, då bilen styrs mot norra finland för 4 tävlingar!!
Ser ni hur härligt vi haft det alltså...↑
Johannis har varit sååååå gullig och skickat en massa bilder, så tycker ni kan kolla hennes blogg→HÄR
Nu ska jag fortsätta göra allt för att bli frisk, Pusshejs!

Läns

Oj shiit asså, glömde ju nästan en riktigt rolig sak! Förra helgen ni vet, drog ju jag och spelade med länslaget. Vann första matchen mot västerbotten med 3-0, vi fick faktiskt till ganska bra spel trots 1 minus grad och snöstorm. Fick min fot sist på bollen innan den rullade in i mål, alltså fick jag göra mitt första mål i länslagströjan. Härligt! Spelmässigt gick det väl inte sådär jätte bra, men helt okej ändå. Andra matchen förlorade vi med 4-3, efter att vi fick till lite bättre spel i andra perioden. Den matchen gick inte bra för mig, kunde ju helt seriöst inte slå en passning enligt mig. Sen har jag även fått ett fint pris i form av Assis minnesfond, känns verkligen super kul! Allt för mig, nu taggar jag tävling i morgon! Chao!
Matildas bild!

Hemma

Hemma igen efter några dagar av träning i gällivare, har som sagt varit och praoat på skidgymnasiet där. Super härligt, verkligen. Haft fint sällskap i form av Johannis, och våra chockobollar även kallat kokkosbollar. Har tränat enormt mycket och "form svackat" inför Kalix spelen som är i morgon. Hemma tävling förövrigt, så är väl taggad! Hoppas på en överraskning i form av pigga och glada ben. Efter ett antal tuffa och härliga träningstimmar, känner jag mig såhäär super pigg, eller? Ne men skämt och sido, känner mig faktiskt inte sådär jätte sliten ändå. Har i alla fall varit en grym vecka, topp tur upp till "Åke" och sen nerför dundret, långpass på drygt 2 h, inpulser, skicross, löpning, styrka, och ännu mer träning. Har även gått till konsum ett antal gånger. And you know!
Pusshej!

Klubbis

Klubbmästerskapet gick värkligen jätte bra! Masstart vare ja, och vann H-D 15-16, efter spurtduell mot Anton. Eller ja, var precis före han då upploppet började, och lyckades hålla mitt lilla försprång. Åkte 5 km klassiskt förövrigt om någon ville veta! Annars tycker jag det är så sjukt mysigt med klubbmästerskap, är bara så litet och trevligt allt i hop. Idag har jag vilodag efter två tävlingar i går, får typ fnatt eller nå liknade då jag inte tränar. Har dock ett helt bärg med läxböcker som väntar på mig, så ni vet vart ni hittar mig i kväll..Puss!
bara för att jag inte ska ladda upp någon skid-bild ;) ↑

som som sommaren




Bragdloppet

Trötta tjejer efter jacktstarten på folksam↑..
Åkt bragdloppet idag, blev väl lite av en repris från förra året, kan man väl säga. Var i alla fall super fint väder, så var mer än härligt att glida fram där på isen. Förstår dock att alla kanske inte tyckte det var lika kul!
Nu ska jag plugga som en liten ekorre, har fått fina komplimanger om just den där ekorren som jag skrev om i något inlägg här längre tillbaks så tänkte att jag kör en till, "plugga som en liten ekorre".

hej

men hej!
Skola som vanligt, gick väl bra. Fick våra nummerlappar inför bragdloppet, som är i morgon. Usch jag vet inte hur jag ska kunna ta på mig den alltså, den är inte särskillt fräsch och fin direkt. Men jag överlever nog i allafall. För er som inte vet, så är bragdloppet en skidtävling vi har på skolan, då man åker efter en skoterled i 13 kilometer på isen. Gick bra förra året, så hoppas väl lite på en repris! Annars i dag så var jag på fotbollsträning, gick väl sådär, kände mig aningen borta, men vi får helt enkelt hoppas på att det går bättre till helgen då jag ska spela med läns mot västerbotten. TAGGAR! Annars i morgon så äre klubbmästerskap sen på kvällen, så blir som två tävlingar för mig. Blir bra de, hej så länge! höhö

-

Vaknade klockan 5!!!! Allt för att följa med min bror till Luleå på hockeycup, alltså jag spelade ju inte själv, utan jag agerade bara hejjarklack. Hann även med ett långt härligt skidpass på ormberget, det gled inte mycket men härligt vare! Och alla luleå-skidåkare, nu vet jag vad ni menar med s-kurvan, åå herregud alltså! Hann även gå en liten svängis på stan, fick med mig en tröja från monki, men hade dock velat köpa i stortsätt hela affären! Och hann även se då luleå hockyes A-lag tränada, så coolt asså! Ni vet, man hinner mycket då man vaknar klockan 5!! I morgon ska jag njuta av att vara ledig, sova längre än till 5! Dra och lira fußball, och åka en massa skidor.

Bara för att jag är såå nöjd med en där andra platsen

Hope is coming for me

Sitter på skolan och myser med tre fina, långdag idag! Känner mig sjukt skoltrött, och skulle helst vilja träna hela dagarna..Blir så galet kul, då jag och johanna drar till gällivare skidgymnasium vecka 13, gu vad jag längtar alltså.

Onsdag igår, en helt vanlig dag. Gjorde bort ett HK prov, gosch vad skönt att få det bortgjort. Nu har jag bara ett antal prov kvar som ligger och väntar veckorna framöver. Tränade på kvällen, så sjukt kul att bara åka, utan att tänka på något speciellt. Bara rensa huvudet och flyga fram i det klassiska spåret..
Tycker förövrigt ni ska kika in på denna bloggen, bra puss hej!

Svar..

Jo fick en fråga varför jag har olika tävlingsdressar...
Den svarta/röda/gröna här↑ Tävlar jag i då jag blivit uttagen för att tävla för länet Norrbotten, alltså länslaget!!
Och detta är min kära kalix (klubb) tävlingsdräkt vettni..↓

Folksam cup 2012

Helgen har varit helt galet, underbart, rolig!! Åkte ner med buss till Junsele på Torsdagen, hade finfint sällskap i form av Johanna och Marie, och fick mig då ett antal goda skratt. (hahahah) I allafall andlände till Junsele på kvällen där någon gång, insåg då ganska snabbt att det var vånings sängar!! vi skulle sova på.Alltså tog bara luftmadrassen onödigt mycket plats i väskan. Käkade middag, och "väggade" redan då jag skulle bädda sängen, skrattade så jag dog, och skrattade sedan ännu mer..Ja ni fattar, "många valmöjligheter". Somnade i allafall tillslut, och drömde sött. Dock var sängarna sten hårda, så vaknade ett antal gånger.
Johannas bild ↑

Fredag: Havregrynsgröt till frukost, med jordgubbsylt förövrigt! Drog och checkade 5 km banan och skicrossbanan, båda var sjukt roliga! Var dock lite smått rädd för att antal svåra kurvor på skicross banan, sen pressade jag ner lite lunch i magen. Vilade lite, och drog till stadion för att testa lite olika skidor. Sen då, en halvtimme kvar till start och jag började värma upp. Blev nervös som vanligt, startade, klarade dom svåra kurvorna. Passerade mållinjen på en "bästa tid", blev glad, blev ännu gladare, och stuttsade runt där på stadion. Då jag insåg att jag vunnit skicrossen, så galet alltså. Blomstrecermoni väntade sen, för att efter det dra och åka runt 5 km yttligare en gång till med J och M. Sen duschade vi kallt, iskallt rättare sagt!! Drog på fakeltåg och invigning, hehe alla stod och väntade på oss norrbottningar, fick lita applåder och vinkade till publiken...Säger som Johanna - Fint folk kommer alltid sent.
Lördag: Tidig morgon, proppade i mig frukost osv. Åkte igenom 2,5 km banan, var så sjukt jävla nervös, svimmade typ där i uppvärmningsfållan, men startade i allafall..Gick i mål som ledare, men slutade sedan på en andraplats efter den klassiska 2,5 km prologen. Sen på eftermiddagen väntade jaktstart 5 km skate, var så in i helvete taggad!! Hade bestämt mig innan att köra från start, gjorde som det var tänkt och gick ganska snabbt upp i ledning. Jag och Moa fick efter ett tag en lucka ner till trean, och sen började nedförskörningarna. Moa går om i en nedförsbacke och jag hann aldrig riktigt täppa till den luckan som bildades. Slutade på en fin andra plats, och gick i mål med armarna i vädret. Sen väntade kamratmiddag, och prisutdelning..Sen gick vi tillbaka till skolan, skrattade lite och lite till. Somnade med musik i öronen, och sov sedan som en stock! Trots sten hårda sängar!!
Söndag: Stafetter vare ja, åkte första sträckan för "långa-stafett laget". En sträcka som var 5 km lång, och innan start var jag sådär lagomt nervös. Min sträcka gick kannoners, växlade som 1:a och fick lite revanch sen gårdagen då... Mitt stafettlag slutade sen på en femteplats! Sen väntade en relativt lång bussresa hem, men gick rätt snabbt ändå tyckte jag!!
En helt underbar helg, med fint sällskap! Nu väntar ett antal tävlingar innan jag  rundar av en fantastisk skidsäsong! PUSS!

så klockren

Waka Waka eh eh This time for Junsele

En rubrik

Åkt skidor, åkt ännu mer skidor och åter igen åkt skidor. Har varit så über fint väder, och ett som är säckert är att jag fullkommligt älskar sportlov..Annars har jag åkt en massa skoter, och har haft det allmänt trevligt, sådär ja ni vet. I morgon åker jag ner till junsele för folksam cup, med ett gäng härliga norrbottningar. Blir sjukt kul! Ska dra och träna nu vettni, så kanske återkommer senare idag..




Bjuder på två små söta bilder, fotat av Sara.

/Emma

En dag i gällivare

Härlig dag igår alltså, började dagen med tävling i malmisberget. Lilla VM vetni, 5 km skate. Kom både först och sist, för ja, var nämligen själv i min grupp. Men fick ändå bra kvitton på att formen inte alls är långt borta, fick faktiskt till en bra tid på banan. Sen väntade prisutdeldning och lite sånt där trevligt, fick med ett jätte bra pris, äntligen kan jag göra varmamackor med grillkrydda på ♥ Sen drog vi upp till dundret och hellner stadion för ännu lite fin skidåkning, där mötte vi upp bröderna björkmans. Strax där efter, började fyra lilla VM segrare från kalix klättra upp med längdskidor under föttrena, uppför en 3 km lång slalombacke, även kallat dundret!!! Snacka om att folk tittade, men roligt vare. Och vi tog oss upp till toppen, till toppstugan och till en sjukt vacker utsikt. Värt att veta är att jag även tog mig ner levande, och utan brytna skidor och stavar. Sen tog jag mig även runt värdscupfemman, sjukt härligt!! Var så fintfint, jätte fint väder hela dagen igår. Ville liksom inte sluta åka, men i alla fall drog vi sen och åt middag där på skolan. För att sedan rulla hemåt, och nu sitter jag här och myser framför vasaloppet, blir nog en härlig dag idag också..
bror min↑
mer bilder kommer, är i stugan så internet segar lite smått..Har hur mycket fina bilder som helst från toppturen, så ni vet ;) hehe

Härlig start på lovet

Har varit och åkt skidor, så sjukt härligt! och har för en stund sen slängt i mig lunchen. Senare idag bär det av till stugan, för några fina dagar där, eller ja, imorgon åker jag upp till malmberget för tävling. Blir bra, med lite fart i kroppen, känner att jag kan behöva det..
/E

Intervaller och tårtkalas

Chao jao, andra inlägget för idag! Rekord typ eller något liknande? Drog till klubben idag för lite intervaller, åå herregud.. 3 plusgrader, blöt snö, men ändå så sjukt härligt. Åkte typ runt med ett leende på läpparna hela träningen trots att det kasnke inte gick så där jätte bra. Men får helt enkelt ta det med en liten nypa salt, och hoppas på bättre form på ungefär en vecka. Efter träningen blev det tårtkalas, för att "klubben" lyckas med fina prestationer både på USM och kalle anka cup, jätte kul. Och just sånna där tårtor smakar ju som extra gott.

Efterlängtat loooooooov

Looooooooooooooooooooooooov, shiit asså vad gött!! Gjort bort ett stort sv-prov, vet inte hur länge jag satt där inne i klassrummet, och skräll att jag var sist kvar. Får typ panik då jag hör att alla går, och bara lämnar mig alldeles ensam....Skridskor på idrotten, tycker det är så sjukt kul! Annars så vare en ganska bra dag idag faktiskt, den gick som fort, trots att vi hade lång dag. Känns förövrigt som fredag. Drar och tränar sen i kväll, känns grymt. Skidåkning hela dagen i morgon, och på lördag, ja det kommer bli ett bra sportlov. !Jag vill inte bli sjuk igen!
RSS 2.0