-

Humöret är i botten, halsen åt helvete! Det här är det absolut värsta jag varit med om, helt SERIÖST!!!

Glad tjej!

Tagit prover i halsen - svar på onsdag
Varit på fotbollsträning - Och ja, ni hörde rätt!
Gjort bort lite skolarbete - Förhoppningsvis det sista innan sommarlovet på den fronten, HÄRLIGT!
Snart sommarlov - Livet steker!
Ni är allt för bra brudar..↑

When your broken in two, let my love take you higher

Käkat klart penicillinet, pollen är värre än någonsin - vilket leder till fortsatt halsont. Nya prover på Måndag. Soligt väder. Kalas igår, firade min kusin som nu är fjortis, alltid lika trevligt. Oh shiit kom just på att han är lika gammal som mig nu, några månader framöver :O
Idag ska jag väl ta mig ut och spela lite fotboll, och kanske gå på någon längre promenad. Får vänta yttligare några dagar tills jag kan träna, men några dagar är ingenting (nästan). En sak är säker, jag kommer aldrig klaga då jag är sjuk i två veckor..
Snart är det sommarlov..och då flyttar vi hit↑ Blir grymt!!

Låter bilden tala för sig själv


We only lives once

Sommar värme, A på tekniken, alltså gjort bort min sista stora redovisning i 8:an, så skönt, mycket bättre i halsen, så får mest troligt träna på Lördag, DRÖM. Sett derby med några fina, fått min über snygga cykel!
Men, har även varit tvungen att tacka nej till länslägret i Junsele. Känns förjävligt, hade längtat så länge, och hoppas och hoppas att jag skulle hinna bli frisk. Vill bara gråta seriöst..Och det blir ju inte direkt nå bättre av att jag inte kan fara till Solle på läger heller, sommaren börjar inte bra!
Men någon gång måste jag ju bli frisk - Och då ska jag föör tusan ta igen allt det jag missat, på något sätt!!
We only lives once, så vare ja, Linn??

Ny vecka

Förutom att jag fortfarande tycker att Justin verka vara såå gullig, snäll, snygg, och hans nya låt Turn to you är bra! Såå är den här dagen den första, jag inte har ont i halsen på morgonen. Amazing alltså, efter sådär 2 månader kanska det äntligen vänder..Så skönt alltså!! (om det nu gör det) Har nyss gjort bort en NO sak grejimoj, som gick kalas bra.

Never say never

Har bestämmt mig för att inte nämna sjukdomen i detta inlägg, so here we go.
Har sett Justin Bieber filmen, och har blivit helt besatt av grabben. Han är inte bara snygg, han verkar ju vara en sån otroligt snäll och gullig kille! - JUSTIN <3
Införskaffat mig ett par nya converse - otroligt välbehövligt, mina gamla var ju seriöst äckliga!
Tillbringat en dag med Idso L, och lyckades laga otroligt god mannagrynsgröt!!! - Duktiga tjejer.
Käkat glass från Millans - Sommartider
Gått på promenad i ett antal timmar med musik i öronen - På något sätt..träningsberoende.
Lämnat in en religions grej, på sådär, ungefär 4000 ord - Snart Sommarlov!!
Bakat bullar - Mumsigt!
Fått min Oakley - Sjukt snygga <3333
Fyndat i Mammas gamla garderob - Gratis kläder!!
Dom lila har jag ju haft sen tidigare (ni vet)
PUSS

.

påbörjar en ny penicillinkur. Har egentligen inget annat att säga mer än att jag verkligen hoppas att det blir bra nu.

Så mycket bättre

blä

Ännu ont i halsen, skit helvete, satan, är så jävla less det här så det är helt sjukt. Vill bara skära av halsen, har aldrig varit så här otränad i hela mitt liv, helt seriöst..Jag sänker deseutom (typ) mitt idrottsbetyg, blir på allmänt dåligt humör, saknar mina löpardojjer, kan inte använda mina nya träningskläder, slalombacken har tinat upp- jag vill dit, inte för att åka nedför utanför att plåga mig uppför. Jag vill spela fotboll, jag längtar efter att få åka rullskidor. Jag blir aldrig hungrig och aldrig trött för den delen heller. Rättare sagt - Jag vill T R Ä N A

Hoppas varje morgon, varje kväll, varje timme, varje minut att det ska bli bättre - fast inte det, inte! Skulle ju sluta med depp inläggen, egentligen väldigt ovärda. Men vad fan, jag är så sjukt less, så det går inte att beskriva.

Bra på rubriker

Lite positiva skilnader i halsen, A på en idrottsfilm. Träffade Anton igår då jag skulle på promenad, så han och molly gjotde mig sällskap. Värt att veta är att Molly är en hund, och en mycket lydig sådan också...smet endast 1 gång. Och var borta i sådär..jätte länge!! Blev ju seriöst orolig! Nog om det, ska och ta nya prover i morgon eftersom det är en vacka sen jag åt klart penicillinet, hoppas varje morgon att halsontet ska vara borta. Men icke det!

lång väntan

Gjort bort ett engelska prov, jobbat som en ekorre på SO:n, gått till snurran med några fina, hittat på gulliga smeknamn hos Ida, åkt buss, tuggat tuggummi, pressat ner en bulle i magen, fått ett brev, haft utvecklingsamtal, cyklat, skrattat så jag gråtit. Ska gå på promenad och måste plugga, vänar på att bli frisk - mitt liv, så vare ja.

All this way

En rolig typ det här alltså...

Och bra på fotboll är han ju också...


En tung jobbig uppförsbacke

..är det just nu, helt klart! Blir bara sämre och sämre i halsen igen, vill inte ens tänka på hur många veckor, dagar, timmar jag varit sjuk nu. Ska sluta med depp inläggen, vet att det kanske inte är så jätte kul och läsa. Men vill inget annat än att bli frisk nnuuuuuuuuuuuu. Undrar om jag någonsin kommer bli frisk, höhöö.
Men skam den som ger sig, jag ska uppför backen.

kärlekens krig segrar den, som ger sig.

Var i Luleå och Sundis igår, drog till Johanna och hade det mycket trevligt! Åt på stan, checkade Luleå city, gick på djurmagasinet och kollade på marsvin, förövrigt mycket söta djur, kollade in på stadium outlet, käkade nötter, hade det trevligt, for vidare och såg Emils final i sundis cup, dom förlorade dock den med 4-3. Trevlig dag helt enkelt.

Junsele igen!

Suddig bild, men what ever. Jag ska till Junsele med det gänget, och spela en massa fotboll. Blir grymt!! LÄNGTAR är ordet!

Bröllop

I helgen har jag ju faktiskt varit på bröllop också, min moster och Jocke gifte sig...Grattis Grattis till dom ;)

svar på tal

om Gott nytt år skidisar:
Du har väl koll på att nya skidsäsongen startade V17? Det var ett tag sen man släppte det här med Maj... :)

Men för mig börjar det nu första maj och slutar den 31 april, såäre och så kommer det alltid vara....
Ne men skämt och sido så har jag faktiskt hört det någon gång sådär, men tycker det passar så bra med 1 maj ;)

Gott nytt år skidisar

Börjar det nya året med träningsförbjud i några dagar, men nu ska jag bli frisk och kötta som f*n. Nu kan det bara bli bättre, är så sjukt taggad...Nu kööööööööör viiii.....om några dagar, bara jag blir frisk. Ska planera min egen träning under en månadstid på idrotten, så det blir hårdkörning kan jag lova..
Gott nytt träningsår alla skidisar, alltså!!

Är med Ida osv.

RSS 2.0