Lördag

Idag har jag varit och sprungit här runt stugan, en fin tur och en finfin hösdag! Så härligt! Nu ska jag snart se då Emil spelar hockeymatch för att sen dra och åka lite rullisar, blir gött! Bjuder på en lagomt gammal bild på mig och Ida. 

gråter

'I woke up around 10:00 am, Kenny and Scooter were acting weird. everyone was so quite... i didnt know what was happening. Kenny came to me and said he had something important to tell me, something serious. i told him to tell me... he looked at me and said "Justin, as you know Avalanna was very strong. well … today... dawned dead". then everything stopped.. my legs were shaking and i had a huge desire to break down and cry. i asked all of them to please leave and let me alone. My angel..i thought seeing her picture inside my head. i felt helpless. she didnt deserve it. she was struggling to win the battle.. i feel like i couldve done more and i miss her..but at least i know i made her dream come true and made her happy her last few months.. love you Avalanna.' -Justin Bieber 
 

slår rekord

 
 
Har minst sagt hunnit med mycket sedan sist! Bland annat en tur till Sunderbyn eftersom jag lyckats sätta en äppelbit i halsen, var inte så farligt, kunde ju andas utan några större problem och så. Men fick mig en tur dit trots allt. Så tugga ordentligt och skratta inte då ni äter äpplen. Bara ett råd! Sen har vi spelat in en anställningsintervju på skolan, haha blev en hel del omtagningar, såå roligt! Varit med om ännu en otroligt tuff klubbträning igår, som sedan följdes upp med en mysig kväll i stugan. Nu idag har jag sprungit terrängloppet på skolan, lyckades slå tjejernas rekord på banan från 1987 med dryga minuten, såå jag är mer än nöjd!! Sen har vi även hämtat vår nya bil och hunnit testa den lite grann. Nu är vi i stugan och ska tillbringa helgen här, blir mysigt det! 

Där jag hänger min hatt

Lyssnat på Norlie och KKV och insett hur mycket det påminner mig om Voukatti, ett mycket fint och roligt läger det. Annars idag har jag varit på skolan som vanligt, en lugn men lång skoldag. Sen har jag även hunnit med lite plugg och ett finfint löppass. Känner på mig att det kommer bli en rätt lugn skolvecka, skönt det. På fredag är det förövrigt terrängloppet, blir kul med tävling. 
har även skrattat åt allt och lite till idag, med dom här finisarna! Jao, älskar kvallan också, min mobil var bäst! Så vare ja?

seriesegrare

 
Div-3 nästa år med utv-laget känns ju göttans bra! #Seriesegrare

det går bra nu

 
Har tillbringat dagen i överkalix, fick med mig mycket fin träning! Det var såå härligt, gick bra också vilket alltid är kul. Har även lyckas skaffa mig spotify, kanske jag får lite koll på det som kallas musik! hahahö!

Här är en bra rubrik

- Har åkt sm-bilen igen, fin bil och fina minnen ;) 
- Sprungit en träningstävling
- Förhoppningsvis blivit starkare..
- Kungat på orienteringen på skolan med Linn!
 
Sen händer det inte så mycket mer, det rullar på. I morgon drar jag upp till överkalix för lite rullskidåkning, då Emil ändå har match där så..
 
DM 2011! Johannas bild!

I have the feeling

Idag har jag minst sagt haft fullt upp, direkt efter skolan drog jag och fixade till min katastrofala utväxt och mina slitna toppar hos frissan. Hann precis hem och slänga i mig lite lite mat, för att verkligen direkt efter det dra på klubbträning. En klubbträning så var så sjukt kul! Känslan efter åt är bäst, finns inget som slår den! 
 

#bäst

 Hela helgen har jag gått och lyssnat på den här låten!! Såå bra! 

#vinst

 
Har åkt rullskidor och sprungit löpintervaller, spännderat fin tid med Ida! Skulle bland annat ner och fika på stan, men allt var stängt fullkommligt allt!! Så det blev en glass på coop istället..Sen idag har jag spelat match med utv-laget, seriefinal på Billerud arena, blev en vinst med 4-1, såååå himla grymt alltså. Är så glad just nu! Imorgon startar en ny skolvecka, som inleds med skolfoto. Allt för mig!
 
PUSS

read all about it

Fredag igen, den här skolveckan har gott fort. Har haft en hel del att göra, både plugg och annat smått och gott. Skönt med helg i allafall! Har inget annat att komma med, så ha en mysig fredag kväll allihopa!
 

Härliga helg

 
Helgen har varit apigt bra!! Drog till överkalix under löradgen och fick med mig fina träningstimmar och grymma tekniktips. Såå grymt kul att få postiv feedback, blir så glad!! Förövrigt så var det en riktigt fin höstdag, eftersom överkalix verkligen bjöd på finväder. Under Söndagen spelade vi match, vann med 7-0, det var brao!
 
 

Vilodag

Köpt en tiding, daimglass och färsk annanas, har bara myst och tagit det lugnt hela eftermiddagen.Vilodag idag och i morgon drar team Ribom upp till överkalix för att nöta rullskidor, blir great! Nu ska jag mysa ner till en film och somna tidigt, behöver det!! 
 
 

några år sen

hittade en lagomt söt bild, från kalle 2010!

it´s Friday

 
På tal om något helt annat så är det fredag idag, vilket gör mig glad. Jao.
Söt rubrik också jao!
 
 
PUSS

what doesn't kill you makes you stronger

Spelat match med utv-laget igen, blev vinst med 6-2, så grymt kul att spela. Har även fått hem ett par älsklingar, åå matriell kärlek eller vad man brukar kalla det. Gör bara så jag längtar ännu mer till vintern. Har även åkt rullskidor i riktigt spöregn, tror aldrig mina pjäxor varit så blöta. Idag har det körts myrintervaller på träningen och lite spänst och annat skojjigt, kan nämna att jag inte kommer ha lite träningsvärk imorgon. Ska förövrigt springa beep-test på skolan! Oj juste, min kära kusin var ju på klubbisträningen i tisdags, hon är så duktig! ;)
 

swaaaaag

- Har haft värdens mysigaste kväll med Ida!!
- Spelat match med utv-laget, vann förövigt med 16-0, det var roligt! haha
- Inlett andra skolveckan och kan meddela att jag mer än gärna tar lov i morgon. 
- Sprungit tills det blev mörkt.
- Hittat alla svaren till en NO uppgift på internet #BÄST 
 
Idag ska jag dra på den försa klubbträningen för i höst och träffa alla skidisar igen, blir grymt röligt!!
 
 
 

turn to you

Idag har det varit kalas hos familjen Ribom, min fina mamma har fyllt år. Hon är bäst!! Jag har även plockat blåbär och varit och tränat rullskidor. Nu väntar jag på att Idso ska komma, ska ha en riktig tjejkväll om ni undra, blir tacos och filmmys. 
 
RSS 2.0