YOLOSWAGDAG

 
 
Onsdagen slutade som en riktig YOLOSWAG dag haha, en av dom roligaste dagarna hittills under sommarlovet, helt klart. Dagen började med en löptur som jag genomförde på egen hand, i skogen. Sen racade jag bokstavligen hem med cykeln, packade upp äckliga myr kläder och packade ner lite annat. Sedan gick jag och Ida mot stan där vi mötte upp Wilma, vi käkade en super god sallad på myggan. Sen drog jag och Ida och spelade tennis, för att sedan dra till gymmet för att bli lite starkare. Som avslutning drog vi och badade i Kalix älv. Det var sååå fint väder också vilket var trevligt. Igår var det klubbträning, idag har Ida varit här, vi har grillat korv, haft fruktstund, badat bastu och badat i havet 2 gånger!! Hade förresten mer än gärna spelat PSG i helgen, förra årets PSG var så bäst. Kan ej fatta att det är ett år sen. På måndag börjar elitlägret, det blir GRYMT! 

sommaren äger

Hunnit med ett mysigt pass på myren med klubben, den här gången fick vi även sällskap av Kalix Bandys Alag, lite roligt de faktiskt. Vi har även hämtat en båt till mig och Emil, så den premiär körde vi självklart igår kväll! :) Nu ska jag ut och springa, sen väntar lunch och tennis med bästa. Vädret är bra idag. 
 
 

midsommarhelg

 
 
Jag och pappa har varit på en nästan 3h lång cykeltur, det var verkligen super kul. Vi cyklade bokstavligen mitt i skogen långa sträckor, efter skogsvägar och grusvägar med en karta som hjälp. Pålänge, Sören, sen genom skogen till ”Småkvarn”, Månsbyn, Stråkanäs, Innanbäcken och sen Pålänge igen. Sen har vi varit ut med båten till huvön, käkat god midsommarmiddag med släkten. Igår var vi upp till Överkalix och hälsade på morfar, hann snurra några varv på banan både på förmiddagen och eftermiddagen, hann en sväng upp till Jokkfall och käkade fisk och potatis till middag. Sen har Instagram börjat med videos, klagar inte! Justin är ju bara för GULLIG  liksom!
 
 
 
 
 
 
 

we cant stop we wont stop

 
Hängt på Nyåker 4 dagar på raken, med grabbarna på bilden och igår med Ida L. Fotboll är kul och gräsplan i Pålänge är BÄST! Sen fixade jag och Ida "våffelparty" till lunch igår, lol vad mycket våfflor det blev. Jonathan och Emil har fiskat upp en av dom största gäddorna jag någonsin sätt, "stooooren" som den kallas ;)) Jag tränar! Njuter av sommaren även fast vädret inte levererar, nu är det sommarlov på riktigt! Midsommar imorgon, det firas med familjen! :) 

sommarlov

 
Tänkte bara flika in med ett snabbt morgon inlägg innan jag drar ut på dagens första träning. Igår var vi även och firade min kusin Oscar som tagit studenten, glömde ju skriva det i förra. Det var mycket trevligt. Sen så var Justin på svt såå var ju bara tvungen att se det, han är bäst. Idag är det sommarens första klubbträning, det blir rikigt kul!! Ha det fint hörrni! :)

hejdå manhem

 
 
 
 
 
 
Skolavslutningen under fredagen var aningen gråtig faktikst. Har haft en sån fin klass och fina lärare under dom här tre åren på manhem, vet att jag redan skrivit det ett antal gånger tidigare men i allafall. Kan som inte riktigt förstå att jag inte ska gå på manhem till hösten, att jag inte kommer träffa mina klasskompisar i stort sätt varje dag, till hösten kommer jag ju inte ens bo i Kalix. Känns ju sjukt!! Tänk att jag gått i "samma klass" som i stort sätt alla tjejer sen dagis, ni är så himla fina!!! Nu väntar nya utmaningar och en ny skola och ny klass. Efter skolavslutningen drog jag, Wilma, Maria och Sara och käkade på myggan för att sedan dra till Wilma. Hade en super trevlig dag! I helgen har det körts tester, löp och rullskid. Gick faktiskt bra på båda! 
 

Överkalix och klassdag

 
 
 
Varit upp till Överkalix med Wilma för 2 pass på banan, riktigt kul!! Haft årsmöte med klubben, med tårtkalas och prisutdelning. Städat ur skåpen och gått min sista skoldag av grundskolan. Sen hade vi klassdag i går, vi cyklade till Sussie, där fick vi träffa världens finaste Uno samtidigt som vi hade jätte trevligt. Det är först nu jag fattar hur mycket jag kommer sakna alla, jag har gått i en sån himla fin klass dom här tre åren, jag har haft världens bästa lärare och haft otroligt kul. Ikväll ska jag med Ida och Wilma och se balen, sen imorgon är det skolavslutning. Sommarlov NÄSTA!
 

Häääärliga dagar

 
Känns som sommarlov fast vi inte riktigt fått det ännu. Går ju faktiskt skola på måndag, har klassdag på tisdag och skolavslutning på torsdag. Har i allafall haft några riktigt fina dagar. Idag har jag och Wilma kört triathlon, löpning, rullskidor och paddling. Grymt kul!!  For snabbt iväg några timmar. Sen har jag lagat mat åt familjen, gjorde Majas super recept! Under skolvackan som gott har vi sett på en hel del filmer som lärarna har sparat sen sjuan, blandannat en rättegång vi spelade in. Skrattade inte lite alltså. Sen har vi fått tillbaka våra brev vi skrev i sjuan också, det var rätt kul faktiskt! Ha det fint! 

vårruset

Sprang vårruset på Måndag, så himla kul. Lyckades ta mig i mål som trea, är helt sjukt NÖJD. Älskar att springa då det går sådär bra, då allt bara flyter liksom. 

avslutningsmiddag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutningsmiddagen var under Tisdagen, finns inte mycket att säga om det egentligen. Super trevligt och super kul. Jag vann även ett stipendium, årets idrottare. Tacksam och glad. Är typ först nu jag insett att jag inte kommer gå på manhem nästa år, jag kommer inte träffa min underbara vänner varje dag...som jag vanligtvis gjort nu sedan dagis. Sorgligt ju! Vissa bilder är Idas.
 

min skidsäsong 12/13

Nu är det lite drygt en månad sedan jag åkte min sista skidtävling för säsongen, en super rolig säsong som det går att berätta hur mycket som helst om. Säsongen drog igång upp i Gällivare, en träningstävling med skidgymnasiet. 24 tävlingar senare avslutades säsongen med DM uppe i Kiruna. Där i mellan har det åkts USM, JSM, SM, Ungdomsvasan och en hel del tävlingar inom länet. Massor med träningstimmar har genomförts, i snöstorm, -25grader och i finväder. Det ena träningen tuffare än den andra. Jag har haft så himla roligt den här vintern, både på träning, tävling och all tid man tillbringar runt omkring. Jag åker i världens bästa klubb, vi har så grym sammanhållning och så himla roligt. Skrattar inte lite med dom knasarna alltså. 
 
Om några av dom tävlingar jag åkt och some pix.
Kronanloppet: Var en såå himla rolig tävling!!! 10km klassiskt, masstart! Gick såå himla BÄST också!
 
Luleå: 5 Km klassikt, tuff bana på Ormberget. Bra tävling!
 
Storforsloppet: Dubbeljakt, det här året uppe på Lindbäcksstadion i Piteå. Alltid nervöst innan den här tävlingen. Gick i allafall bra, samtidigt som det var en riktigt rolig tävling. Min feta miss på skidbytet snackar vi dock inte om.
Hemrännet: Masstart, klassiskt, lättbana i Piteå. Trevlig men kall "januaritävling". 
 
 
 
 
 
USM: Whhow, alltså! Vet ej vart jag ska börja. Sjukt roligt helg helt klart, många erfarenheter rikare. Var sjuk precis innan så fick kämpa med en vikande form. Ändå gick det BRA BRA BRA!!! Skicross, Distans, Sprint och Stafett. LÄS MER OM USM HÄÄÄÄR!!!
 
 
Ungdomsvasan: Var nog roligaste tävlingen på HELA säsongen, 9 km klassiskt masstart, bara det liksom. Sen gick det såå himla bra och det blev en riktigt fin resa med familjen ner till Mora.  
 
 
JSM stafett: Bilden är ej från JSM men i allafall. Var det sjukt kul, att få testa på att åka mot dom bästa juniorerna i landet. Gick bra också tycker jag, förlorade visserligen 3 platsen med någon meter, men nöjd ändå liksom. 
 
 
SM team sprint: Tävlade mot Charlotte Kalla, fett coooooolt ju. Vi kom till final och det tycker jag var bra, sååå himla kul var det!! 
 
 
 
 
 
 
DM: Sjukt kul resa med klubben, sprint, distans och stafett. Tävlingarna gick braaaaa!!! Allt var bara så fint med denna sista resa! Älskar min klubb! ;)) 
 
Detta var några av alla tävlingar som åkts under säsongen, det har minst sagt varit GRYMT!! tänkte att jag nu bjuder på en film!!!! 
  

sommar värme

Solen fortsätter visa sig från sin bästa sida, jag har blivit frisk och dragit igång träningen igen. Alltid lika skönt att vara igång igen. I veckan har vi förövrigt haft äckligt mycket i skolan, nästan omänskligt mycket. Jag överdriver INTE. Igår sprang jag ut hit till stugan, badade i havet, åt god middag och hade det trevligt. Var 39 grader ute i stugan, helt sjukt varmt. Nu har vi flyttat ut hit över sommaren förresten, nästa gång jag flyttar här ifrån är det upp till malmberget...lite läskigt faktiskt. Men kul blir det!! 
  
 

 
RSS 2.0