det snöar

 
 
Glömde ju helt bort att nämna våran fantastiskt fina jaktdag som vi genomförde för precis en vacka sedan, det var iallafall väldigt trevligt. Såg dock inte ett ända djur, bortsätt från Tommys hund vill säga. På torsdag var vi 1-2 inbjudna till Kalle på fika vilket också var väldans trevligt.
 
Tillbaka till nutid då. Idag är det heldagsträning vilket alltid är höjdpunkten på veckan. Första passet genomfördes runt mosebacke och i gymmet i form av löpintervaller och bålstyrka. Andra passet ska genomföras på golfbanan iform av klassisk skidåkning, blir super duper kul. Hade dock velat upp på dundret idag, men där går det segt. Det snöar i allafall nu och har gjort det ett bra tag, det är bra! ;)
 

vintern på väg

Varit hemma över helgen, haft det super mysigt, var galet skönt att komma hem. Måndag igår och morgonträning samt 2 lektioner och styrketeknik genomgång på kvällen, insåg då på allvar hur extremt dålig jag är på just den biten. Sedan kördes det lite bål innan vi alla sprang hemåt.Igår kväll såg jag förresten dokumentären om Miley Cyrus, the Movement, tyckte den var riktigt bra. Helt annan uppfattningen efter det kan jag lugnt säga. Imorgon hoppas jag förövrigt på skidåkning uppe på Dunka och en massa snö!!!! Höstlov på fredag, jag längtar! :)
 
 
 
nog längtar man

all that matters

Varit här i Gällivare under helgen, hunnit med fin träning samtidigt som vädret stundtals varit riktigt bra också. Pluggat, tillverkat middagar som jag är riktigt stolt över, tvättat! och hängt med Johannis. Igår var vi upp på dundret för löpning på morgonträningen, riktigt härligt pass faktiskt. Sedan kördes det ett styrkepass på kvällen där vi fick fint sällskap på gymmet av Marcus, det var ju as balt. Idag har jag haft hel skoldag och varit total väggad hela eftermiddagen, känns som att vi har så mycket i skolan just nu. Längtar till höstlovet och till snön. Nu vill jag åka skidor! 
 
 
 

skidoteket

 
 
 
  
Ungefär vad jag har suttit och sett på den senaste tiden, om och om igen. Man blir galet träningssugen. 

dagar med Wilma

 
 
Wilma har som sagt varit min praoelev från måndag till torsdag, har minst sagt varit 4 grymt bra dagar. Har haft så galet kul och mysigt. Vi har genomfört SN, morgonstyrka, intervaller, 2 träningar på samma dag i kallt ös regn och ett galet härligt lång pass på skaterullisarna. Vi har tillverkat lyxmåltider i form av bananplättar till frukost, fruktsallad till kvällsmat och kycklingtacos till middag. Jag har tränat på att göra flätor samtidigt som Wilma minst sagt visat hur det ska gå till, kolla bara bilden på fiskbensflätan. Så bra är inte jag. Vi har hälsat på hennes kusiner, sett på svanska hollywoodfruar haft debatt, stor shoppas på konsum, sprungit ifrån sura mattanter, pratat i sömnen och skrattat åt mycket och lite till. Idag har jag haft lockigt hår och kjol. Cyklat till dundret och Hellner stadion där jag genomfört löpning på World Cup femman, härligt pass. Hann även träffa på Marcus, han åkte rullskidor. Måste bara få berätta om min middag också, hemmagjord pizza och sallad. Det var galet gott! Nu ska jag se idol och bara mysa! 
 

klubbmästerskap

Har kutat klubbmästerskap, galet kul. Har saknat att träffa alla varje tisdag och torsdag, Gick faktiskt riktigt bra också, bortsett från den brutala träningsvärken jag hade i benen. Spänsttest tog mer än väntat. Sedan har jag hunnit med lite rullskidor i hemma trakterna och en fin myskväll med bästa. Påtal om det så är banankakor inte något att rekomendera. Nu har jag och WILMA anlänt till Gällivare för ännu en vecka på skid. Wilma ska praoa här, blir så himla GRYMT! 
 
 
 

hemma

Hemma, trött, träningsvärk. Tävling imorgon vilket dock ska bli väldigt roligt. Blir kul att träffa alla i klubben igen. Hoppas på bra känsla, känns som att jag behöver det imorgon. Längtar till nästa vecka då jag får världsbäst besök i form av Wilmis! Ett gäng fina vänner på bilden, har inte träffat dom på hur länge som helst. Nog saknar man. 
 
 

onsdagar äger

Skidgång intervaller i hirvas, riktigt bra pass faktiskt. Fick förövrigt lära mig ett nytt begrepp av Edwin, "syraimpuls", det är något jag ska börja genomföra oftare. Riktigt brutala impulser, som ni säkert kan tyda på namnet. På eftermiddagen har vi varit ute och rullat på klassiskarullskidorna för att sedan förflytta oss in på gymmet där det kördes ett stenhårt styrkepass. 1 min chins, 1 min dips säger väl rätt mycket? Avslutades med 10min BÅL!! Efter en sån här träningsdag mår man mer än bra. Bara bättre blev det när matfocus bjöd på "kinakyckling" vilket var galet gott!! Imorgon väntar blandannat spänsttester och sovmorgon, första gången jag verkligen tar tillvara på den. Alla andra torsdagar har jag varit på gymmet innan tuppen ;) 
 
 
två från överkalix
 
 

tester

Helg hemma i Kalix, löptest lördag och rullskidtest söndag. Kalas lördagkväll eftersom pappa fyllt år, alltid lika trevligt att träffa alla i familjen. Igår genomfördes styrketester och rörlighetstester samt kvällsträning. Idag har jag överlevt en hel dag med lektioner och i morgon väntar en hel dag med TRÄNING!! :) Har förresten lagat min egen middag både igår och idag! Vi har fått våra datorer från skolan, dom är asnice!!! Ikväll har jag varit oss Otti, gjort lite research och nördat lite på våra nyadatorer! Jag saknar förövrigt Ida och Wilma, aldeles för längesedan jag träffade dom, Wilma är i Tyskland och Ida i Kalix, FÖR långt bort alltså. 
 
 
 
 
 
RSS 2.0