Rödan!

Heej Alla!

Sitter i rödis med Ida, sen efter skolan drar jag till Willys för att inventera i några timmar med Kalix Skidklubb!.....och sen väntar löpintervaller, önska mig lycka till. haha







/Emma

Vanlig dag!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, ja förutom skolfotot då. Blää, jag gillar inte alls skolfoton!
I kväll blir det träning, så hörs sen!


/Emma

Svar!

Julia om ljusare tider!:
Har du tänkt gå där i skidgymnasium,sollefteå?Eller var har du tänkt söka?Eller har du tänkt satsa på fotboll?

SVAR!

Jag skulle hemskt gärna villa gå på något skidgymnasium, och sollefteå är ju ett av alternativen som finns! Så kanske, vi får se :D

/Emma

ljusare tider!

Hej!
-
Nu väntar förhoppningsvis ljusare tider! Har idag tränat, var helt underbart!!!

Har även nogra goda nyheter som verkligen gör mig super duper glad!

Har fått förfrågan av norrbottens friidrottsförbund att springa Lidingöloppet (stafett) med dom! Kul!

Och att fara med dom på läger till Levvi, blir dock inte nå läger för har fotbolls DM den helgen så då blire FOTBOLL!

Sollefteå skidgymnasium har frågat om jag vill komma på prao till dom, grymt kul helt klart. Hoppas bara det går att fixa på nå sett!

Ska nog köpa ett par Asics trainer DS skor, aa jag är kär i dom helt klart!


♥♥♥.....


glad tejjej tillsammans med rullskidor och stavar! :D

/Emma



Kul ens!

Att jag är sjuk fortfarande, och att det är elitläger till helgen. Måste bli frisk, Måste! bli frisk! Är inte på så bra hunör just, hatar att vara sjuk. De är det absolut värsta som finns!

Jag vill TRÄNA, rullskidorna, löparskorna och fotbollsskorna, står där i hallen och bara väntar på mig, jag klarar inte det här!



sjuk.

Är sjuk, förkyld/feber!

Spelade alltså lilla VM i går eller aa 1 och en halv match med feber! Då jag kom hem hade jag 39 graders feber, inte kul inte kul! Så blev inge fotboll för mig idag, fick i stället ligga ner bäddad i en varm säng och hoppas på det bästa! Men känner mig faktiskt lite bättre nu, så jag hoppas verkligen att jag kan dra på mig träningsklädrena snart igen!!

Skolan börjar i morgon, inte något man längtar till direkt! Får se om jag kan fara beroende på hur det ligger till med febern osv.


brist på bilder då får östersunds skidstadion pryda bloggen!

Hoppas ni håller er friska och krya nu, ha det bäst!

/Emma

Blöt springtur

Hej!
 -
Har idag varit och sprungit, super super kul!  Fast blött!

Jaja. Nu taggar vi Lilla VM i morgon, är sjukt taggad! Alla i laget verkade grymt taggade i alla fall i går på träningen. Nu kör vi tjejer!



Puss hej!

/Emma

FOTO







/Emma

back to reality

Hej
-
Nu är jag tillbaka från voukatti, från Finland och finsk tid.  (5 dagar, massor med träning! )

Förutom att jag har hunnit åka skidor i en cool skidtunnel, x antal mil, och i flera timmar. Så har jag åkt årets första skidtävling, ne kanske inte. Men åkte ett test i tunneln på 2,5 km skate, och det gick hur bra som helst. Är ju ett tecken på att barmarks träningen funkar bra. Hann även med ett litet rullskid test också, uppför så klart i ca: 2,7 km. Det gick faktiskt helt ok, men det var sjukt jobbigt. Det var i alla fall ett jätte bra läger, som gav mycket fin och bra träning!


min älskling..



/Emma

Min ida


är så fiin ♥

Kvällshumor!


sitter just nu oss ida, har lite kvällshumor så orkar inte skriv!

Berättar lite snabbt om lägret i morgon, slänger nog även upp lite bilder från den coola skidtunneln.

/Emma

Packar!

Nu packar jag förfullt, är mycket att förbereda och trycka ner i väskan. Är dock aningen orolig över en liten sak, det står på packlistan att vi ska ha med oss kompass :/ Kan ju liksom tänka mig vad det innebär.....Känns även lite knasigt att ta fram underställ, och inte minst skidorna i Augusti!





Åker kl 06:00 i morgon, så återkommer på söndag efter lägret!

Ha det bäst!

/Emma

Fotboll över en helg!


Ellens bild <3

Hej!
-
Har som sagt varit på Luleå spelen hela helgen, sett en massa fotboll, spelat 2 matcher med 98:orna.
Den andra matchen vann vi faktiskt med 3-0, gick bättre för mig, fick även ligga bakom ett av målen. Då jag placerade bollen just in till stolpen på ett friläge, (skönt). Fick även till några skott lite längre utifrån, men som liksom skruvades bort från målet. haha! Kul vare i alla fall!

Idag så regnar det ju, ska in till kalix fixa lite grejjer inför lägret. Beställa ett par läsglasögon osv. Sen på kvällen blir det TRÄNING!

puss

/emma

längtar..

Tänka att jag på Onsdag, står på ett par riktiga längdskidor igen....







/Emma

Uppdatering

Hej! Detta har hänt.

Jag har kutat löp intervaller. Spelat fotboll gånger 100, ne men nästan.. Spelade bland annat med 98:orna idag, var lite ovant i början och så, men gick lite bättre i andra perioden. Matchen får ett G+ ! Åkt skate rullskidor A-2, mycket rölligt. Det är mycket underligt, mina hjul har plötsligt börjat rulla mycket bättre, hjulen till rullskidorna alltså, men dom har väl rullat till sig lite antar jag. Tillbringat en hel dag med Ida i Luleå City, haha men hittade en hel del kläder till skolan börjar, (Hösten). Fått träningsplaneringen inför Voukatti, blir verkligen super kul att ställa sig på ett par riktiga skidor igen...



/Emma

Fotboll dagen lång!

Igår: Började jag dagen med att spela fotboll, jag slutade dagen med att spela fotboll! Det blev ju då en hel del timmar fotboll igår om man säger så...Där i mellan så var jag med Ida. L och Wilma!

Idag: Har jag tränat rullskidor Klassiskt, spelat golf 17 hål förövrigt. Gick faktiskt ganska bra, förutom att en hel del bollar försvann ut i vattnet/skogen. Nu ska jag äta lax och potatis, och sen drar jag på fotboll.

PUSS


/Emma
RSS 2.0