Fredag

Fredag, har alltså överlevt ännu en skolvecka! Idag har lämnat in min tyska sak om Fischer!!, gjort bort ett matteprov och vunnit över killarna i volleyboll! Nu inväntar jag 3 finisar, vi ska laga tacos och ha det allmänt trevligt..blir så himla nice! ;)
 

15 år

Har haft en super bra födelsedag på alla sätt och vis!! Började med glasstårta på morgonen och en massa fina grattis hälsningar. Efter skolan for jag och fikade med Ida på lyktan, var super trevligt, var ett tag sen vi hittade på något. Sen har jag varit på flow med skidgruppen, det var grymt roligt!!
 
 
 Mina nyisar ↑
 
Mina finisar ;)) ↑
 
Sen har Justin sålt ut 2 konserter i madison square garden på 30 seckunder, thats my boy liksom ♥
 
 
 
 
 

.

Var ett tag sen nu, häner egentligen inget speciellt. Det rullar. Idag har jag köpt ett par skor till julavslutningen, såå fina är helt kär typ. Imorgon fyller jag år och hela våran skidgrupp ska på flow, blir så himla kul!! Förövrigt är det -11 ute, men ingen snö!! Skulle inte vara helt fel med snö nu faktiskt!! 
Bara för det bjuds det på en sommarbild ;))
 

#WC2012

Såg precis Marcus Hellner dominera sin stafett sträcka, åå får rysningar så jävla bra!! Sen åkte ju Damlaget också bra idag och även dom tog silver. Blev inte att jag åkte upp till Gällivare idag, men har haft första parkett här framför teven nu i några timmar och snart gästar Petter och Marcus vinterstudion, det får jag inte missa. Sen ska jag ut på andra passet för dagen. 
 

stellin-loppet

Idag har jag tävlat för andra gången den här säsongen, 5 km skate. Det gick fort och jag är nöjd!! Imorgon drar jag nog mest troligt upp till Gällivare och ser då min kompis Dario och gänget åker Värdscup, blir great!! Nu ska jag se damernas tävling på SVT play, som jag missade idag.
bjuder på en helt normal bild från skolan i fredags.

tävling

 

.

ÅÅ igår var det en lugn och snabbt förbigående skoldag för att idag vara rena motsatsen. Har i allafall varit och tränat dirket efter skolan, är faktiskt ganska skönt att göra bort det direkt så där. Nu har jag precis ätit middag och ska väl snart ta tag i lite läxa.
 
 
 
 
 

over again

Har haft en bra och lagomt lugn dag, HK inledde dagen där jag levererade vegetarisk pastagratäng. Sen följdes dagen upp av en massa andra lektioner och avslutades med Lucia träning. Sen har jag varit på klubbträning, vi hittade bland annat på en ny träningsform - renhufs. Det är då man maxar älghufs. Har även glömt att nämna att Breaking Dawn part två var väldigt bra, var såå kul att vara på bio. Var som sagt ett tag sen ;)) Nu ska jag se ett avsnitt portkod och sen gå och sova väldigt tidigt! PUSS
 
Saknar denna finis, vi mååååååååste till luleå!!!!!

Retweet

Och sen såå har Dario Retweetat min tweet, det var sååå coolt. Dog typ några gånger!! Ne med det var Azum! ;)))
 
 
 
 
 

Klubbläger Gällivare

Annars har min helg verkligen varit super bra, har så roligt med alla mina fina klubbkompisar. Har lätt värdens bästa klubb!! Har fått med mig riktigt fina träningstimmar på skidorna med super fina spår och härligt sällskap. Har även sett då Dario Cologna slå banrekord på World cup banan, två blev Alexander Lekov 7 sek efter. Sen fick vi även med oss två bilder med Cologna och en med Lekov - klagar inte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

Livet handlar om att ta vara på tiden och ihelgen har jag verkligen fått uppleva det. Du har kämpat länge och varit stark men kan inte hjälpa att fälla en tår. Du har funnits i mitt liv sen dag ett och ihelgen har du somnat in. Livet är verkligen inte rättvist, de kommer det aldrig vara bara lära sig. Mormor du är min idol och min hjälte du har varit så himla stark, jag älskar dig och jag vet att du vakar över mig. Jag skickar massa kramar till dig och jag hoppas du har de bra där du är.
 
Det är min kusin Ida som skrivit detta, tyckte det var så otroligt fint. Så det får stå här på min blogg också!! Min kusin är bäst och finns alltid för mig, det var skönt att jag hade hon i Gällivare under helgen!
 
 
 

breaking dawn

Idag har jag varit på skolan, pluggat NO och tränat. Nu ska jag se breaking dawn part 1, eftersom jag ska på bio och se part 2 i morgon, med 3 finisar. Blir grymt! 
 
sommar e fint, men nu vill jag ha verkligen ha vinter

Helgen

Helgen har varit sjukt grym!! 
 
Lördag: Åkte jag min första tävling för säsongen, en träningstävling som anornades av skidgymnasiet. 5 Km skate, vi åkte alltså World Cup spåret, tycker faktiskt det är lite coolt ;)) Det gick faktiskt bra, var såå grymt kul!!
Sen på eftermiddagen drog jag och Jonte och åkte ett klassiskt pass på golfbanan i malmberget, haha så kul. 
 
Söndag: Två skidpass även under söndagen, lite regn i luften och några få plusgrader. Ett i malmberget och ett uppe på Hellner stadion. Sen rullade vi med en provisorik bilruta hem mot Kalix, eftersom vi fick den krashad under natten. Blev ärligt talat lite smått depp då vi rullade in på gården, då regnet öste ner och termometern stod på plus 4 garder, tur att vi drar upp till Gällivare med klubben till helgen igen ;)
 
Igår: Vare skola somvanligt, lång dag, sjukt jobbig dag ärligt talat. Sen drog jag och 2 fina ut och sprang mitt i skogen med pannlampor...vet inte om jag gör om det igen. Haha, ne men det var kul! Sen drog vi på gymmet och blev lite starkare. 
 
 
Två från SM
 
 

Vilodag

Fredag idag såå härligt!! Idag har jag gjort bort både Engelska provet och Matten, såå skönt att få det bort gjort. Proven var nämligen direkt efter varann var typ jobbigt men det gick helt ok ;)) Idag har jag en välbehövlig vilodag så ska verkligen inte göra någonting bara tare lugnt. Imorgon drar jag och Pappa upp till Gällivare för skidåkning eftersom Kalix fortfarande inte har levererat snö! 
 
Bjuder på den. haha

unbroken

Idag har jag haft sovmorgon, musik, 20 min NO och varit på en fruktansvärt dålig opera theater sak, den var inte bra. Var i allafall en otroligt lugn dag, skönt det. Sen har jag pluggat som en liten ekorre och varit på klubbträning. Imorgon äre både mette prov och engelska prov, ååh wish me luck. Har förresten hittat en av värdens absolut finaste låtar för till fället, what makes you beautiful akustisk, så fin alltså. Kan inte sluta lyssna. 
 

onsdag

Idag har jag varit på skolan, pluggat en massa matte, lyssnat på 1D live while we're young och varit på flow med systrarna Thyni, så roligt det här med flow och med finfint sällskap går allt så mycket lättare ;)) Nu ska jag fortsätta nöta matte och ta tag i so:n, det är mycket i skolan nu!! tycker även min rubrik är väldigt fantasifull. PUSS
 

Fotboll

 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

såå grymt

 
Det här är väldigt grymt, vi är i Gällivare på klubbläger samtidigt!!↑

little things

Bara för att hon också var i Muonio↑
 
Saknar snön väldigt mycket och vill verkligen börja åka skidor på riktigt nu. Annars händer inte så mycket, skolan har ju börjat och jag har prcis gjort bort ett oförberett engelska prov som gick förvånans värt helt ok. Sen idag väntar klubbträning och fotografering till klubbtidningen. Ursäktar även min katastrofala uppdatering, haha PUSs!

Muonio 2012

 

 
  
 
Lite blandade bilder från Muonio, var förövrigt sjukt grymt!! Massor med snö, fina skidspår och massor med skidåkning. Var absolut inte själv där heller, delade spåret med Svenska skidskyttelandslaget, ryska längdskidlandslaget och skidskytte och ingen mindre än Justyna kowalczyk. Så jag hade verkligen många träningskompisar ;))) 
RSS 2.0