put a smile on your face

Gjort muntliga nationella, ingen skräll direkt att jag var nervös och sa hon då jag skulle säga hen. Annars gick det väl helt ok, inte bra men inte jätte dåligt. Sen har jag åkt skidor i fullständig snöstorm, det snöade inte lite alltså. Så himla bra att gubbarna precis varit och dragit spåren då jag kom dit. Ibland är dom bra! 
 
 

Believe acoustic

 
Dööör vad bra detta albumet är alltså!! Gjorde min dag helt klart!! Nu ska jag äta och sen ska jag dra och åka lite klassisk skidåkning. Puuss på er! 

bra dag

Leverbiff till lunch något som var helt oätbart, inte ok! Sen väntade 3 timmar film, den var inte heller ok!! Annars har det varit en bra måndag, har varit på väldigt bra humör hela dagen trots filmen och biffen. Sen har jag tränat för första gången efter sjukdomen, sååå himla kul. Var dock rätt löst eftersom det snöat typ 20 cm idag!
 

skidsm

Vet inte om ni la märke till dom två Kalix åkarna som åkte sm sprinten idag, dom gjorde det bra! Sen hade vi ju faktiskt en föredetta Kalix åkare som tog SM-silver i dam klassen, det var GRYMT!! Här har ni allafall sprint banan som dom åkte idag..genomgång med självaste Bryntesson, cool typ detta.

sommar bilder

 
 
 
 
 
 
 
Har inte så mycket att göra på dagarna, mer än att dricka lite C-vitamin, ingefära te, käka vitlöksbröd och ja ni vet allt sånt där gott?? Har hunnit med lite plugg också, lika bra att göra bort det nu då man har tid. Hoppas verkligen jag blir frisk snart, det var inte det här jag ville NU! 
ha det bra hörrni!

nothing like us

sitter och typ gråter till denna sång, Belive Akustik kommer ut om 6 dagar och det kommer bli sååå bra ♥♥♥
 

sjuk

wwooooooop, en vecka sen. Har i allafall hunnit åka två tävlingar, 2 tävlingar som gick helt OK, skiathlon på Lindbäcks och Masstart klassiskt 3 km stakning + 2 backar i hemmingsmark, haha lol, lätt åkt bana med andra ord. Sen har jag blivit sjuk. Såhär 2 veckor innan USM. Känns förjävligt, väldigt värlidigt tur att det finns skidor att se på. Sirkus Northug + skidsm. 
Johannas bild

Flow

Har fått frågor om flow, sååå.......
Detta är kopierat från FLOWKALIX hemmsida, det finns en hel del andra pass också. Men här har ni två olika, som är sjukt roliga. Särskillt de med banden, sjukt roligt och bra träning. Checka in deras hemsida om ni vill läsa mer!!!!!!! http://www.flowkalix.se/ http://www.flowkalix.se/ http://www.flowkalix.se/
 
 

flashback 4 2012

Oktober: Hade en fin kväll hos Ida som fyllde år och drog en shopping sväng till Luleå. Gick i skolan som vanligt och tränade. Åkte långfärdsskridskor på sjöarna runt Kalix, började söka snö och försöka få ihop några timmar på skidorna. 
 
November: Började November månad med att dra upp till Mounio med familjen, super trevligt och bra träning. Där jag också fick träffa på dom jag tidigare bara sett genom teverutan, det var inte annat än coolt. Tränade mycket flow och hängde med fina personer, såg breaking dawn 2 på bio blandannat. Sen reste jag runt i Norrbotten för att få åka lite skidor, kändes förövrigt som att alla hade snö förutom Kalix. Var på läger med klubben uppe i Gällivare, sjukt roligt. Där träffade vi bland annat på Dario Cologna, och han retweetade min tweet!! Fick även tuffa nyheter under gällivare lägret, jag saknar mormor. Hade sedan en mysig tjejkväll med 3 finisar eftersom jag fyllde 15!!!! Jo, glömde nästan, åkte min första tävling för sösongen också, det var kul! ;))
 
December: Tränade, och fick tillslut snö i Kalix också. Tävlade i Kiruna bland annat. Tränade till Lucia, vilket sen gick så mycket bättre än förväntat. Var på momors begravning, sjukt sorgligt. Hade volleyboll tunering och vi tog oss ända fram till final. Fick jullov, något som var sååå obeskrivligt skönt! Hade en fin julafton med familjen och släkten, flyttade ut till stugan i en vecka och firade in det nya året. 2012 var ett bra och lärorikt år på alla sätt och vis. 

flow func

Sjukt kallt ute, som vanligt den här årstiden då. Resulterar till inneträning, blir förövrigt flow idag! Inte så mycket mer att säga allting rullar. Sjukt ovärt inlägg egentligen, tänkte bara flika in med ett litet livstecken! :P 
sanna som fotat

tävling

Bra tävling idag, brutal bana både nedför och uppför, rolig var den. Dubbelt Kalix på pallen förövrigt. Bra dag helt enkelt! Nu ska jag käka go-middag och hämta krafter inför ännu en skolvecka. 
 

flashback 3 2012

Juli: Direkt efter Halmstad och Elitlägret så drog PSG igång, alltid en rolig cup. Gick bra och vi tog brons för andra året på raken, var grymt kul att spela semifinalen mot Pteå på LF-Arena med otroligt mycket folk på läktarna. Efter PSG blev jag sjuk igen, inte alls kul! Men frisknade till tillslut. Var på väldigt fina utflykter med båten, blandannat till Sandskär. Paddlade kajak, åkte tub, sprang någon springtävling, spelade ännu mer fotboll och bara njöt av sommaren. En fin månad helt klart.
 
 Augusti: Inledde Augusti månad med Luleå Spelen, en cup som vi lyckades vinna. Roliga matcher med fina tjejer och en bra start på en grym månad. Hann blandannat med ett sjukt roligt läger i Voukatti, där det tränades i massor, både inne i skidtunneln och ute i sandbackar och slalombackar! ;) Hade sjukt roligt mellan passen också, då det bjöds på en hel del skrattanfall, konstaterade även att jag inte ska börja spela tennis eller bowling. Åkte sedan direkt upp till Björkliden med familjen, var så grymt fint! Cyklade några mil och vandrade upp till Låktastugan och käkade dom omtalade våfflorna, vi hann även med ett besök till vårt grannland Norge. Tillbringade även tid med fina personer, hade blandannat en fin kusinkväll med Ida! Sedan började skolan och vardagarna rullade igång. 
 
 September: Skoldagarna rullade på, jag tränade på och spelade massor med fotboll!! Spelade derby, spelade matcher med UTV-laget och var med om att gå upp till Divison 3. Var inte annat än grymt, spelet funkade så sjukt bra där i slutet av fottissäsongen. Käkade på kina med klassen, fotade med Ida och hade det bra! 
 

lördag

Härlig dag i skidspåret, strålande sol och vitt i träden. Hann med både klassisk åkning på metträsk spåret, äntligen är det uppkört!! Sen bytte jag utrustning och drog på mig skate skidorna, träffade Sara och Wilma och vi for på ett besök till slalombacken. Världscup sprinten har jag också sett, såklart. Dubbelt svenskt på herrsidan där, grymt!! Snart ska jag och ett gäng andra skidisar fara och se Handboll (!!!!) Sen ska jag käka tacos med familjen och tagga tävling imorgon, 5 km klassiskt ska åkas. 
 
 
 

27 dagar

Har haft fin besök på skidspåret här i Kalix i form av Johannis, alltid lika trevligt! Överlevt yttligare 2 dagar på skolan och verkligen lärt mig att converse inte är bra skor på vintern. Frös allvarligt fötterna av mig idag. Varit på klubbträning, så roligt..Är förövrigt 27 dagar kvar till USM för er som inte visste det, har ni förresten koll på att det finns en app som går att ladda ner..bara ett tips!! ;)))) Ha det bäst! 
 

flashback 2 2012

April: Kan börja med att säga att jag var sjuk i stort sätt hela April månad, fick käka penicillin hit och penicillin dit. Vilket resulterade till att jag fick stå vid sidan och se på skidtävlingarna istället för att vara med själv, det var ärligt talat riktigt jobbigt. Ni kan ju tänka er, vara på plats i Kiruna under DM och bara få klida runt på skidorna. Jag vill ju tävla. Missade även chansen att få ta emot ett pris av Marcus Hellner, lite surt det också faktiskt. Så i finland tävlade jag även fast det kanske inte var det rätta, vilket resultarede till lite mer penicilin...
 
Maj: Var sjuk, jobbig månad på grund av det. Blev kär i Justin då jag såg never say never för första gången. Tillbringade mycket tid med Ida, hade jätte kul. Var blandannat i Luleå på en shoppning runda, spelade fotboll på nyåker för första gången och stekte i solen. Vet inte om våran rockkonsert var i maj eller April, big problem alltså. Men nått ut av det i allafall. 
 
 Juni: Tog sommarlov och inledde sommarlovet med en flytt ut till stugan. Blev även frisk tillfälligt och började träna. Justin släppte sitt album och jag drog direkt och köpte det på coop forum här i Kalix. Sen drog jag ner med länslaget till Halmstad på Elitläger, något jag aldrig kommer glömma. Spelade över 20 timmar fotboll på en vecka, bara de liksom. 
 
 
 

keep calm and carry on

Överlevt första skoldagen utan några större problem, nu är det endast en termin kvar av hela grundskolan, hur skönt alltså? Nästa år blir förhoppningsvis något helt annat ;) Har även hunnit med en klubbträning idag, gick förjävla bra helt enkelt. Då man inte rikigt har super fäste men ändå har bra tryck i åkningen uppför, ja då går det bra helt enkelt. Nu ska jag ta mig kvällsmat och se svenska hollywoodfruar på teve. Ha det bra hörrni!
 

bästa

  

flashback 1 2012

 Paddlade kajak på nyårsdagen, var grymt coolt. Eftersom det var snö på land men helt öppet vatten. Spelade första matchen med läns, gick väldigt bra också. Åkte en massa skidtävlingar, tränade och gick som vanligt i skolan. 
 
 En tung kyla la sig över norrbotten, blev alltså mycket träning inomhus i början av Februari. Men den släppte sitt fasta grepp till slut och jag fick mig några skidpass lagomt innan bilen skulle ta oss ner mot Lycksele och USM. En grym helg, med resultat över förväntan. Gick så grymt bra, var så sjukt kul, åå går inte att beskriva! Då jag landade på hemmaplan sen väntade en lagkväll med tjejerna, sen blev jag sjuk och frisknade sedan till igen lagomt till inledningen av Mars månad. 
 
Åkte lilla VM och besteg sedan dundret med längdskidor och åkte världscup femman för första gången, hade en super dag i gällivare helt enkelt. En helg senare rullade bussen ner mot Junsele och folksam cup. Var grymt roliga tävlingar och fint sällskap i form av ett gäng norrbottningar. Det gick jätte bra också, helt klart!! Det hanns också med en prao vecka uppe på skidgymnasiet i Gällivare med Johanna, en grym vecka med massor av träning. Då jag kom hem sen blev jag sjuk, något som skulle visa sig bli väldigt långvarigt. 
 
 
 
 
 
 

i get the feeling

Igår var en sån där grymt bra dag i tävlingsspåret!! Är så otroligt nöjd och glad, hade verkligen en super känsla i kroppen hela loppet. Dom 10 kilometrarna kändes korta då jag kunde gå på runt hela banan, fick en bra start och hamnade i en bra grupp som jag åkte med enda fram till mål. Det var hela 217  åkare med, i starten fanns det 14 spår att välja mellan, dom är 14 spåern blev sedan 2. Vilket gjorde det hela lite kaotiskt, men det gick bra och jag klarade mig, stavar och skidor. Var förövrigt så grymt kul att åka masstart!!
 

today is long but tomorrow will come

Har haft en rolig dag med ett gäng finisar, lite flow, tour de ski tittande, nagel fixande och lite hemliga uppdrag. Sen har det åkts längdskidor i Kalix Slalombacke, skicross på kalix skidstadion och några varv runt skidspåren. Jag har städat mitt rum, ett projekt som tog ett antal timmar. Behövdes verkligen, öppnade lådor som inte var öppnade på månader, kanske till och med år, alltså kan man säga att jag hittade en hel del gamla, roliga saker. Imorgon ska jag åka kronanloppet, 10 km, klassiskt, masstart, det ska bli såå grymt kul!!
 
 
RSS 2.0