förkylning och infoträff

Solen steeker och ser ut som att den kommer fortsätta göra det ett tag framöver, klagar inte. Har draigit på mig en lättare förkylning som börjar bli bättre, varit på infoträff uppe i Gällivare på skidgymnasiet och LÄÄÄÄÄngtar så mycket till hösten. Tror det kommer bli 4 grymma år. Till veckan har jag endast 9 saker som ska vara klara i skolan, det värsta är att det inte är några småsaker heller. Men snart sommarlov hörrni!!!!!!! 
 

LÄNKAR

Har fått frågor om Wilma och Idas bloggar, här kommer länkar!!
 
LÄS WILMAS BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄR!
http://lindgrenwwilma.blogg.se/
 
LÄS IDAS BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄÄR!
http://idaronnqvist.wordpress.com/
 

jag älskar vädret

Gjort muntliga nationella i Engelska, har varit nervös för det i flera år typ! Men gick ändå helt OK. Byggt ficklampor på tekniken och haft zumba på idrotten. Sen blev det Fredag och världens bästa väder!!!! Jag har sprungit in mina nya löpardojjer, så himla kär i dom. Såå sköna! Paddlat för första gången iår, vilket ledde till att jag fick världens fulaste bränna på armen. Firat Ida med ett gäng finisar, käkade tacos, spelade fotboll på furu, käkade god efterrätt och skrattade. Sen har jag brännt mig föör mycket i pannan, jag är inte bara lite RÖD i facet alltså. 

1 månad

Har som sagt sprungit årets första löpartävling, öppnade aningen för snabbt vilket ledde till en svag avslutning. Roligt att tävla var det i allafall. Sedan har jag och Ida fangirlat en aning, skrattat så jag dött typ och haft det sådär allmänt bra. Tränat har jag gjort i massor, ätit gott och insett att det idag precis är en månad till sommarlovet. HUR SKÖNT!! Det som dock inte är lika nice, är att det typ är för mycket som ska göras och lämnas in i skolan just nu. Är det inte nu det ska vara lite lugnare på den fronten??
 
 

Lediga dagar

Har mega dålig fantasi för tillfället, därför känner jag att min blogg är så himla tråkig. Händer ingenting tyyp. Förutom att jag och Wilma var ute på ett megapass igår (igen) den här gången med cykeln. Det var super kul. Har även såå mycket planer inför sommaren, bara vi nu håller oss friska och krya så skaa detta bli en GRYM sommar!!  Imorgon springer jag förövrigt säsongens första löpartävling, det blir spännande. Har ju som tänkt springa en hel del tävlingar, nu då jag inte kommer spela fotboll. 
kom just på att det var äckligt länge sen vi var i stockholm och såg Bieber, känns ju som att det var igår.

but if you close your eyes

Har haft en jätte fin helg med mycket träning. På lördag var jag även med farfar på norrbottens idrottsgala, sjukt inspererande kväll, det finns verkligen så mycket duktiga idrottare i Norrbotten. Förutom att en massa priser delades ut så bjöds det även på mycket god mat. Har precis gjort bort matte nationella, vilket som gick åt helvete. För det första han jag inte ens klart, seeeeg som en riktigt överdrivet seg kalix bo med andra ord. Sedan kommer jag på nu, såklart efteråt vilka äckliga slarvfel jag gjort. PINSAMT alltså PINSAMT hur dåligt det gick. Ska avsluta positivt, har faktiskt bara 2 nationella prov kvar det här året OCH vi är lediga torsdag, fredag den här veckan. Det blir bra!!!!
några lite små taskiga mobbebilder ;)

some pics

1a bilden: En bild på någon du umgås väldigt mycket med
 
2a bilden: En bild på dig själv som du tagit
 
3e bilden: En bild på någon i din familj
 
4e bilden: En bild på en tid du saknar
 
5e bilden: En gammal bild på dig själv
 
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
 
7e bilden: En bild du aldrig laddat upp
 
8e bilden: En bild på en person du saknar
 
9e bilden: En bild på någon i din släkt
 
10e bilden: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
 
11e bilden: En bild på en person du kan berätta allt för
 
12e bilden: En bild på din vardag
 
13e bilden: En bild dig och en klasskompis
 
14e bilden: En bild som påminer dig om gammla tider
 
 
15e bilden: En bild på en person du vill vara med
 
16e bilden: En bild på dig själv som någon annan tagit
 
17e bilden: En bild på en ovanlig bild
 hahahahahhahahahahahah
 
18e bilden: En bild på din fritid
 
19e bilden: En bild på en snygg person
 
20e bilden: En bild på dina närmaste
 
21a bilden: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
 
22a bilden: En bild på en tid du saknar
 
23e bilden: En bild från i somras
 
24e bilden: En bild som gör dig glad

 
26e bilden: En bild någon/några som du alltid har roligt med


 
 
med fler
27e bilden: En bild som du skrattar åt
 
 
28e bilden: En bild 
 
29e bilden: En bild som är den nyaste på dig själv
 
30e bilden: En bild på någon du aldrig släpper taget om

skidor på isen

Glömde bort så mycket i förra inlägget. Glömde ju helt skriva om dom härliga skidpassen jag och pappa åkt på isen utanför stugan, såå himla härligt. Besteg isberg med skidorna, bara det liksom. Sen har ett nytt tränings år startat, super taggad!! Har även insett att det inte alls är länge kvar till sommarlovet, tills jag går ut nian. Helt sjukt hur tiden bara flyger i väg alltså. 
 
 
 
Åkte förresten nästan in i en vak, detta fick vi på film. hahah lol 
RSS 2.0