längdskidåkning

Har hunnit med två pass på Ormberget, ett av dom passen med Johanna, alltid lika kul att träffa hon. Var förövrigt ett spår som var 450 meter, såå man hann några vänder fram och tillbaka. Nu är jag i finska Muonio och ska snart ut på andra passet för dagen, såå grymt härligt här. Vitt i träden, minus grader och massor med skidspår. 
Johannas Bild
 

Långfärdsskridskor

 
 
Är såå glad idag!!! Kände istort sätt inget i foten idag då vi var och åkte långfärdsskridskor, såå härligt!!! Blev dock inget Gällivare idag, eftersom det var osäkert med foten. Men jag har haft det sjukt härligt ändå, strålande sol, minusgrader och långfärdsskridskor. 

.

onsdag

Idag har jag trampat vatten i 25 minuter, alltså har vi haft bad med skolan. Sen har jag även gjort bort en SV redovisning, och konstaterat att jag åker skidor på en vecka!! Min fot är mycket bättre, så ska och simma idag, för att förhoppningsvis kunna dra på klubbträning i morgon. 
 
ellens bild. 

min klubb är bäst

 
Har varit på en jätte bra och verkligen super rolig träningsdag med klubben i överkalix, har såå roligt med det gänget alltså, riktigt bra träning fick vi till också!! Med kanske värdens bästa tränare! ;)) Sen igår då jag var och sprang stukade jag min stackars fot, inte lika kul!! Känns jävligt surt rent ut sagt! Det resulterar till en oplanerad vilodag idag och mest troligt simmning imorgon, sen hoppas jag att kunna träna som vanligt igen, hoppas verkligen att det inte blir något långdraget! Idag har jag även skickat in en sjukt jobbig SO inlämning, så skönt att ha gjort bort en sån sak. Nu ska jag fortsätta deppa över min fot och plugga tyska!! Ha det bra hörrni!

Härlig Lördag

Idag har jag blandannat åkt ett långt rullskidpass med Jonte, det var sjukt härligt! Strålande sol, några minusgrader och frost i träden, saknade bara ett par längdskidor under fötterna och snö på marken. Nu längtar jag väldigt väldigt mycket till vintern faktiskt! Imorgon bär det av till överkalix på läger med min fina klubb för lite rullisar, blir grymt!
 
Bild från min och Johannis topp tur upp till Åke, det var ett fint träningspass! ;)))

-

Är så sjukt less på min blogg har typ lust att kasta den i närmsta soptunna, är såå dålig på att fixa den också för den delan. Så jag får ursäkta det tråkiga utseendet, ska lösa sig på nått sätt!! Idag har jag sprungit och varit på flow för första gången på väldigt länge, otroligt kul är det!! Sen var vi många skidåkare där idag också, nu väntar jag bara på mördande träningsvärk imorgon. Sen har jag pluggat nu ett tag, har en massa som ska göras. Nu ska jag äta lite kvällis och gå och sova tidigt! 
 
 

DET SNÖAR

Om någon nu har missat det, så snöar det ute. Och nu ligger det faktiskt ett tunt vitt lager på backen!! Är förövrigt glad för det, sitter nu och pluggar en massa, för att sedan dra ut och kötta skidgångsintervaller i det fina vädret! 
 
Bara för att få lite vinterkänsla

one last time

Lyckad shopping tur igår, saknar bara ett par skor som jag inte fick med mig hem! Hoppas dom finns kvar till höstlovet, då vi kanske tar oss ner till Luleå någon av dagarna. Kvällen spenderades sen med mina finisar hos Ida, som fyllt år!! Vi käkade tacos och hade det allmänt trevligt, super bra kväll med bra friends. Nu på morgon har jag hunnit med ett löppass med Pappsen, var härligt! 
 
 
 
 
Idas bilder förresten! 

Beauty and a beat

För gullig alltså #älskling #bäst

Fredag

Idag har jag testat på tröskelintervaller på rullskidor, var röligt!! Sen har jag även hunnit vara och springa lite a-1, härlig dag helt enkelt!! Imorgon drar jag och ida till Luleå och shoppar, blir grymt! 
 
#osammanhängandebild
 

Springskytte

Idag har vi kört springskytte, det var grymt roligt! Har även konstaterat att jag nog inte är någon skidskytt. Nu ska jag följa med och hålla koll på lite tider då killara ska springa, hur nu det ska gå? Sen väntar rullskidor med Vilma, blir kul!! Har det annars göttans bra här alltså, så roligt det blir om jag får möjligheten att gå här nästa år. LÄNGTAR! Sen fyller ju Ida år idag också, stort Grattis på 15års dagen, inte fjortis längre!! ;)
 
Bjuder på en liten egobild!

Bäst

 

121

121 dagar kvar till SM, jag har koll, jao jao! Idag har jag överlevt två pass med skidgymnasiet, skidgångsintervaller och skaterullisar, det var kul!!
 

Cykel

Idag har jag cyklat 8 mil, det tog 3 timmar och 52 minuter..Det hela skulle bli en liten kortare tur, eftersom jag skulle upp till Gällivare på prao..men så blev det inte. Hade fint sällskap i allafall i form av Ida, sen hade vi även med oss Pappa och Jocke, som släptåg. haha. Ne, men det blev en fintur. Fick bara stressa en aning med packningen. 
 
från björkis

i am me

Tävlingen igår gick bra, var apigt nervös innan. Kul med lite tävlingskänsla och fart i benen, rolig men blöt bana där man näst intill fick simma vissa sträckor, haha ne men typ. Sen drog vi upp till överkalix eftersom pappa skulle på nå möte där, så hann med ett fint skatepass också. Idag drar jag förövrigt upp till Gällivare på prao, blir grymt! 
 
 

Fredag

Slutat vid 12 och arbetat med ett filmprojekt både idag och igår. Har helt enkelt varit en otroligt lugn vecka! Har även varit på gymmet med Ida, det var sjukt kul och vi fick till riktigt bra träning också!! Träningen igår  dock, kändes ungefär såhär..
Då blev det lite lugnare träning idag, så jag förhoppningsvis har lite piggare ben till morgondagens tävling! Blir kul med tävling!! Förövrigt älskar jag fredagar! Allt för mig, PUSS!

we gonna do it anyway

 
Träningen idag var lyckad på många sätt, grymt rolig träning i alla fall. Eftersom jag hade vilodag igår så var jag sådär extra pigg i benen också, härligt! Annars så har jag sjungit i kör hela dagen både idag och igår, roligare än vad jag trodde i allafall. 
 
Ha det fint hörrni!
RSS 2.0