Nästa vecka <3





Hoppas jag att det ska snöa ↑ hehehehe vad glad jag blir! ↑↑

Tävlingspremiär!

...cheeck! Och blev en galet nervös sådan också, uppvärmningen var en ren plåga av nervositet. 4 varv, totalt 5 km klassiskt, svår vallat, seg i kroppen. Men då man väl startade så var det så sjukt grymt kul, älskar att tävla. Var lite orolig innan att jag tyyp skulle vägga på dom första varven, men allt gick great. Och jag tog mig i mål som segrare på tiden 14:47, galet bra besked ändå! Med tanke på att jag i strort sätt varit sjuk hela hösten, och är även det nu (på min födelsedag) Blev somsagt sjuk i Söndags, skulle egentligen ha åkt en tävling då också. Men ne, blev inte något sånt, eftersom jag hade lite feber och var allmänt förkyld. Nu har jag i alla fall inge feber, men är ändå hemma från skolan. Känner mig inte riktigt i form för att orka en lång skoldag. Är förövrigt på depp humör som vanligt, då jag är sjuk. Är så jävla tråkigt, får inte gjort något sitter bara och deppar tyyp. Ne men, idag var ändå en helt ok dag! Eftersom jag blivit ägare till godingarna i förra inlägget, nu väntar jag bara på snön, och att jag ska bli frisk igen såklart!


höhö




Tack och Godnatt...

/Emma


you can do a difference to your training but it will always be - one way to nordic sports



Det här gjorde min dag ↑ ♥♥

Nervös

Hej, är gode nervös nuuu, aa dör tyyp! Tävling i helgen har åkt skidor under en helg sen Augusti, känns ju grymt bra alltså ( Eller hur vare nu?!!!! ) Hatar alla vädersidor just nu riktigt hatar dom, är allmänt depp, och på dåligt humör! När i helvete kommer snön? Nu äre allvar, seriöst, nu gåre ju int ens att åka rullskidor. Och dom har fan inte lovat snö på tyyp ja hur länge som helst, eller hm, det ska snöa, men sen ska det regna och vara tyyp 10 plus igen.. aaaaa va faan.

Funderar på att flytta till Muonio ↓



.

dig själv som lyckligast



Ellens bild ↑

någon du aldrig vill förlora



den du alltid har roligt med




den som du känt kortast tid men som ändå betyder mycket



den du har mest oförglömliga minnen med



någon som betyder mycket





någon med samma humor



någon du aldrig kommer släppa



någon du litar på till 100 %



någon du alltid kommer bry dig om



Någon du saknar



någon du kan berätta allt för







någon som är söt






back in kalix!

Hej!
-
Igår kom jag hem från en grym helg i Muonio, gode trött. Var otroligt härligt där med nyprepparerade spår varje morgon, och flera timmars fin skidåkning. För att inte tala om frukosten, älskar hotell frukost, hjärta till den. Sen hade man ju fin fint sällskap på frukosten också, för i bordet framför oss satt ju självaste Lucas Bauer. Min nya träningskompis, hehee. Lite röligt (pinsamt) var då jag och Jonte åkte utan stavar (skate) ett varv runt banan då, och högst uppe på en lång backe, då benen var som spaggeti var det då där en satans isfläck. Och jag halckade till, man kan inte säga att jag ramlade, för det gjorde jag inte! Så kom ju Lucas Bauer såklart bakom mig, och skrattade lite åt mig. (kul) Sen träffade man ju också två söt ungar där i form av Ida och Ottilia.











/Emma

In Muonio!

Tja! Sitter och chillar efter ett långt skidpass, på nyprepparerade spår. Så grymt jävla kul, nu då jag fått sällskap i spåren också i form av Jonte så blir det ännu ett snäpp roligare. Hann även igår med 2 pass på skidorna, och jag kan ju säga att det blivit några mil och timmar med skidorna under fötterna. Är inte direkt ensam här, hela tyska skidskyttelandslaget är här, både damer och herrar. Sen är ju även Lucas Bauer här, en cooling i längdskidspåren, har bland annat vunnit tour de ski. Nu taggar jag skate, klockan fyra. (finsk tid) alltså 3 svensk tid. ;)

Internet segar så ni får bilder sen, tjaaaaooo!

/Emma

Grattis Gullunge!

Min lilla gurka Maja fyller 14 år idag, och är nu en äkta liten fjortis. Man kan även säga så här, att jag och Maja har/haft många roliga stunder, ja te.x barocca failen för någon dag sen, yoga bollen kommer jag heller aldrig och glömma. Du är bäst Maja, Älskar dig gummis! Pusss!


Gullungen själv! ♥ ↑



löv u höhöh

I have the feeling

Hej!

Glad tjej här alltså!! Hatar skoldagen, torsdag. Men idag var den faktiskt riktigt rolig, berodde nog främst på att dom 3 sista lektionerna kaosade en aning, men min klass är bäst helt klart♥  Sen nu på kvällen drog jag till klubben för att kötta lite intervaller, alltid lika kul. Lite smått kul också att Jonte i början av träningen sa att det kommer börja snöa innan träningen är slut, och vad gjorde det inte. Jo det började snöa!!!! JA ni hörde rätt, det snöa..de! Riktig "snöstorm" faktiskt. Nu sitter jag här, har precis lämnat in både No:n och någon slöjdgrej , och är så här lagomt trött i benen.
Taggar för morgon dagen, då bilen rullar mot Muonio♥ Går inte att beskriva med ord hur kul det ska bli att åka skidor igen, 100 hjertan till det.

Nu ska jag gå och trycka ner det sista i min STORA väska!

see you!








LOVE IT!

Avslutar med en sån här lagomt rolig bild på Ida och Adam från SO.n idag!




barocca

...failen . hahahhahahaha dör.





Lite smått kul att maja precis började filma, då jag stötte till mitt glas med barocca och råkades fara lite på majas dator. hahahhahahh, tror det är lite svårt att fatta hur roligt det var, skrattar ännu! hahahah



/Emma

Jag Lever!

Hej, tänkte bara visa ett litet livstecken. Och berätta att jag "förhoppningsvis" är helt frisk nu efter 1 och en halv veckas sjukdom. Under den här en och en halv veckan har jag varit riktigt jävla emo-depp, ja, varför? Jo, sjuk igen efter att ha varit frisk i en månad ungefär, tyyp två veckor kvar tills tävlingspremiären.

Men nu jävlar, är jag så grymt taggad. Här ska det tränas, till helgen drar vi nog även till muonio och åker lite skidor♥.








I helgen har jag varit fastklistrad framför och sett på dom här coooolingarna↑

/Emma

The same thing

Alltså så jävla surt! Sjuk fortfarande och inte nå bättre heller, det kan ju draaa!  Det värsta är att pappa farfar och mamma har haft tyyp precis samma sjukdom i 3 veckor, känns ju verkligen insperarande.... Vi får väl hoppas att jag i alla fall är frisk då tävlingarna drar i gång!

Hoppas ni i alla fall håller er friska och krya, för det är hemskt att vara sjuk, det är det absolut värsta som finns.

Ett till deppinlägg, så återkommer då jag är frisk, blir nog bäst så.

:(

Just nu är jag sjuk, var sjuk i går. Är inte på bra humör, (det är jag aldrig då jag är sjuk) känner att det här inlägget blir mer och mer deppigt så Hejdå! 

Var är snön?





Jag nördar "vädersidor" i hopp om att få se minusgrader och snöflingor. Nu vill jag ha SNÖ NU, jag vill åka längdskidor NU.

Gamlatider!












Sjukt läskigt!

Hej!

Sitter hos Ida, har sovit här förövrigt. Igår så var vi och tjorva i pålänge idrottshall, über kul. Sen drog vi hem och chilla, käkade varma mackor och banan. (haha) Ja och idag nu på morgon, har någon från amsterdam hacka sig in på Idas Facebook! För andra gången! Alltså shiit vad läskigt!

Annars har det inträffat en massa skojj, under detta härliga lov. Bakat kladdmuffins med Maja, varit på flow med Ida, spelat den årliga bandy matchen med kusinerna, grymt kul. Älskar förövrigt att åka skridskor!

Sen en mindre rolig sak då! I tisdags på klubbträningen så pajjade min rullskidor, spärren släppte på ena bakhjulet! För er som inte åkt/åker rullskidor så är det lite svårt att förklara. Men det är inte kul!



/EM
RSS 2.0