sixteen

Fyllde 16 år igår, hade en bra dag. Bästa var helt klart sången killarna bjöd på i minibussen på väg till träningen. Sen tillagade jag även kycklingtacos och försökte ha det så trevligt som möjligt med mig själv här i Malmis. Nu tittar jag på skidor som jag gjort i någon timme nu. Charlotte åkte bra, nu hejjar jag på Marcus och resten av Svenskarna!! :)
 
 
 

fullt upp

bilder från senaste tiden
 
Var på gymmet 06:30
Hemma igen 07:40
På skid för att titta på teknik filmer 08:20
Matte prov 09:30
Engelska lektion 10:35
Lunch 11:50
Samling för träning 13:00
Klassiska intervaller uppe på Dunka, kul förövrigt. 
Hemma igen kvart i fyra och sen dess har jag hunnit handla, laga middag, blodpudding och brocoli förövrigt, MAXAR järnintaget med andra ord. Sedan har jag pluggat både tyska och engelska, nu sitter jag och ser "i huvudet på Gunde Svan" och planerar på att gå och sova tidigt. Har haft rätt fullt upp idag. Sprinten igår var förresten super kul. 

premiär tävling

 
 
 
 Första tävlingen för säsongen är genomförd, 10 km skate, 2 varv runt en tuff och teknisk bana uppe på Hellner Stadion. Riktigt roligt att vara igång och grymt kul med 10 km tävling. Hann men en total krash på första varvet också, i en kurva efter banans längsta nerförsbacke, Hoppas jag gjort bort det för den här säsongen, det är inte kul att ramla kan jag lova er. Annars var känslan helt okej, lite kvar hoppas jag. Stabil start, nu laddar jag mot Östersund. Hann även ut och glida lite på dom klassiska skidorna under lördags eftermiddagen. På Söndag sen, genomförde jag 2 träningar med klubben som var på läger här i helgen, ett fint distanspass på kommunrundan och ett galet Intervallpass uppe på stadion. Nu är vi i gång. På allvar. Sprint tävling med skidgymnasiet imorgon.  
 

2 days to go

Öppet hus hela dagen igår, inga direkta lektioner på hela dagen. Vilket förresten innebär att jag endast har 4 lektioner den här veckan. Jag klagar inte. Dagen idag inleddes med skate intervaller uppe på dunka, intervaller som inte alls kändes bra, skiit trist, men skönt att jag är back on track igen så att säga. Såå kul att åka upp på dundret och åka skidor med gänget igen. Roligt intervallpass förövrigt. Eftermiddagen tillbringades ute i skidspåret igen, för att sedan genomföra lite bålstyrka inne i gymmet. Sen stressade jag jävul till matfocus för middag. Nu har jag räknat några få tal matte, förberett tyska redovisning och diskat. 2 dagar till tävling förövrigt, tar nya tag och laddar batterier, blir som sagt grymt kul att dra igång säsongen. På lördag vill jag åka fort.
 
 
 
 
 

story of my life

woow, jag tror uppdateringen är sämre än någonsin. Läget just nu är bättre än på mycket länge. har faktiskt haft en kanon helg med bra genomförd träning, samt fint fint besök av min älskade mamma. Känns skönt att innflamationen släpper allt mer, kan nu åka skate utan några problem, klassiskt går sådär, känns då jag går upp på tå och trycker ifrån. (skiers förstår säkert vad jag pratar om) Skulle ha tävlat i helgen i finska Muonio men pågrund av min vad som krånglat längre än vad jag någonsin föreställt mig, blev det inte så, super trist. Ser fram emot en planerad tävlingspremiär nästa helg uppe på Hellnerstadion, 10 km skate. Blir såå kul, är galet laddad på tävling efter månader av träning. 
 
fick även snabb besök av världens bästa Ida
 

Bäst

 
 
Sååååååå gaaaaalet bra.

learned a lot through trial and error

Min vadmuskel krånglar igen, innflamation. Vill inget annat än att åka ut på ett skidpass just nu, helst bestiga någon fet slalombacke också. Mina armar är bokstavligen DÖDA efter dagar med överkroppsträning. 1 vecka till första tävlingen och faaan vad jag vill åka den. Nu krigar jag, tycker det här är såå otroligt jobbigt. Skador kan ju bara dra. Saknar min fina familj också, mest troligt kommer dom och hälsar på nu till helgen. Det blir verkligen super mysigt, särskillt då allt annat typ är skiiit just nu. 
 
 
 
 
 
 
 

nothing else matters

Ett höstlov har passerat. Jag har klippt av håret och jag är faktiskt väldigt nöjd. Tillbringar timmar i gymmet, på spinningcykeln och vid stakmaskinen, samt i simhallen. Ett muskelfästa har krånglat, skiit trist. Har i allafall fått med mig några skidpass i helgen i Levi, har faktiskt varit en jätte mysig helg i finska ministaden. Grymma spår förövrigt!! Nu är jag tillbaka i Gällivare för att imorgon återgå till vardagen igen, höstlovet har gått lite för fort tycker jag. Nu hoppas jag såå jävla mycket på att mitt ben håller, tävling om mindre än två veckor. 
 
 
 
 
RSS 2.0