Mitt liv som Hellner!

Tjatja!
-

Ni måste bara cheecka in programmet som finns på svt play, "mitt liv som hellner" Handlar typ om idolen Erik som ska försöka träna och leva som Marcus Hellner, på hans förutsättningar så klart. Skulle vara väldigt farligt för Idolen Erik att direkt träna som Marcus, som under uppbyggnings perioden (hösten) tränar typ 23h per vecka.

Jag måste också bara få tillägga att längdlandslaget vann årets upplaga av fångarna på fortet. Utklassning helt klart!


HEJA CHARLOTTE!!

/emma

Helt otroligt!

Hej, just nu är jag så grymt glad!

Helgens tävlingar gick super, vann båda. Riktigt roligt också, snöade väldigt mycket under Lördagen och var väldigt väldigt kallt under Söndagen, men gick ju bra i alla fall.
och.....
Nu har jag precis fått reda på att jag fått MVG på det tredje matte provet i rad, alltså. så är jag jätte jätte glad!



/Emma♥

Jobbar med söt Ida

Nu ska ida läsa engelska! Heja Ida!








SÖTIDA!




Nu äntligen!

Hej!

Nu har jag äntligen tagit mig tid att ladda över lite bilder, det behövdes en lång sovmorgon för att jag skulle ha tid till det. Så tänk er då att jag har ganska fullt upp, men ärligt talat så är det väldigt roligt!

Idag blir det nog att vara med kusin Ida, får se om det kanske blir lite skicross träning, men ska nog mest ta det lungt och ladda för i morgon. Ska tävla både Lördag och Söndag, grymt roligt det blir! Men får starta först för 5 gången i år på söndag, käns som att jag fått starta först varje tävlning som varit. Jaja men det ska nog gå bra ändå hoppas vi i alla fall.

Igår då: Efter skolan så gick jag och mina "Friends" å fikade på Lyktan, grymt gott med en och en halv chockladboll! haha. Sen var det bara att dra hem och äta, plugga och dra på träning. Träningen gick faktiskt jätte bra!



/Emma

Tagga!

Tagga, har matte prov snart!
...och
jag kan ju bara säga att det inte blev någon backe igår och ingen skidträning för den delen heller. Var en aning kallt, typ -20, så fick en välbehövlig vilodag.



/EMM>A

JVM!


(Bild therese johaug inte junior fortfarande, men men :D )

Första tävlingen i JVM avgjordes idag i Otepää!

Men tyvärr så var det grannlandet Norge som la beslag på dom 4 första platserna!
För svergie blev det tyvärr inga topp placeringar,denna gång!

läs mer på langd.se.

/emma

ONSDAG!

ChaoChao
-

Idag slutar jag tidigt, kring kl 14:00 så drar nog och åker skidor medians det är ljust. Finns ju så många olika spår att åka som på kvällen inte är upplysta. Sen kanske jag drar till backen med värdens bästa Ida R :D

jajja, nu sitter jag i allafall på skolan har sovmorgon egentligen, men var tvungen åka hit ändå.


Älska vintern!♥

/EMMAA




Veckans Ris!

.....till en sur gubbe på skidspåret. Han går på skate spåret tillsammans med en hund, jag stannar och säger "var snäll att inte gå på skidspåret" jag åker vidare. Han stannar och ropar att jag ska stanna, jag stannar och han går mot mig tills han typ bara är en halvmeter i från mig. Han börja typ skrika " Du kan hålla dig till ditt j*vla skidspår och jag går här bäst jag vill,  håll igen näbben och fortsätt att åka" jag bara åkte iväg. Fast "livrädd", men som tur var så var jag inte själv...

Då folk går på ett ny prepparerat skidspår blir jag ganska irriterad, det är ofta helt sönder trampat då man kommer för att åka och det är inte kul!



/EMMA

gothia!

Grymt glad jag är, vi ska till Gothia!!! JAAAAAAAAA!



/EMMA

HUgo!


Våran Lilla HUGO!

För två somrar sen hittade vi denna lilla hermelin, mager och liten sprang den runt utanför farmor och farfars stuga. Som ni ser så fick den lite mat också, den blev så tam så att den till och med började att komma in i stugan. Kanske inte det trevligaste, men men utan maten den fick skulle den inte lilla hugo ha överlevt!

hoppas hen springer runt i skogen fortfarnde!

Nervöst

Hej, idag har det varit skidtävling men inte vilken som helst utan masstart, dubbeljackt. Alltså att alla i samma ålder startar samtidigt och att man först åker en sträcka skate och sen en sträcka klassisk. Och jag kan ju bara säga att det var något nervöst innan start, men det gick bra i allafall. :D      

Imorgon har jag minst sagt fullt upp, Fotbollsträning, skidträning, spelar föräldramöte (fotboll) + att jag måste hejja på Jennie som får åka världscup sprint i morgon. sen måste jag hinna med att vara med Ida också, men hur jag ska hinna med allt detdär det återstår och se..........................





/EMMA

Grymt kul man har!

Hej!

Grymt kul jag hade igår på träningen, gammla femman var uppdragen så jag och Anton åkte den någe varv. Sen körde vi lite i guppen och sist men inte minst, åkte vi upp nya femman å ner slalombacken. Alltid lika kul och alltid lika många som tittar, som att dom aldrig sett en längdskidåkare förut.

Annars såg min dag ut ungefär!

06:30 Vaknar
07:35 går till bussen
08:45 Börjar skolan (hade sovmorgon men kunde inte ta mig till skolan nå senare)
14:00 Slutar skolan
14:10 Hemma, äter något!
Pluggar Pluggar!
16:15 far och tränar, först lite skidbyte eftersom det är dubbeljackt på Lördag!
16:50 Tränar med Anton
18:06 tränat klart
Ca: 18:15 är jag hemma igen, duschar äter min sena middag och fortsätter att plugga!
20:00- 21:00 ser på Tv
21:00------- Pluggar, datorn.


Ps: Mindre än en månad kvar till Kalle Anka cup, snacka om att man längtar!


idrottsgalan!

Hej jeh!


Igår var det ju dags för idrottsgalan, där längdskidlandslaget domimerade ganska stort faktiskt.

Jocke och Magnus vann årets ledare, tränare!
Charlotte Kalla vann årets kvinliga idrottare!
Marcus Hellner blev årets manliga idrottare!
Herrstaffet laget vann bragdguldet och åretslag!






/EMA

The week!



Tisdag: Muntlig redovisning om en saga!
Onsdag:PLUGGA PLUGGA PLUGGA!
Torsdag: NO- Prov
Fradag: SV-Prov+tyska glosor!

.....och nästa vecka har vi två matteprov.
/EEMAAAAA

Therese Johaug






Jag är något imponerad över denna tjej!!

För er som inte vet! Sista etappen på tour de ski så ska man åka uppför en slalom backe med bland annat röda och svarta pister, så för er som åker slalom så kan ni ju tänka er hur brant svarta pister kan vara och tänk då att åka uppför sådana branta partier i hela 3 km. Nå i alla fall, Therese startade som femma och kom i mål som två hon tog in dryga minuten på justyna kowalczyk som startade först i jaktstarten upp mot toppen.


Något duktig tjej alltså!!

Grymt kul dag!

Hejpåer!

Idag har det varit skidtävling i Älvsbyn, gick bra fast det var lösa spår och kärft före. Eftersom det snöat precis innan start också var det ju typ -30 igår. Är nöjd i allafall åkte in på en första plats :D

Tävlingen som skulle ha varit igår blev ju inställd, synd varre också hade varit grymt roligt att åka en sprint.


(Gammal bild) men hade ingen bättre!!

/EEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMAAA

NÖJD TJEJ!

Igår var det torsdag och dags för skidträning, alltså skate intervaller. och....det kändes faktiskt bra och det var jätte kul, i slutet åter upplevde vi gamla bardoms minnen genom att åka i guppen, och nytt rekord 29 sek haha. Nu hoppas vi bara att det går lika bra på tävlingarna i helgen, ska starta först på Söndag för fjärde gången i år.




/emma

Onsdag!

ChoaChoa

Ja, igår var väl en helt vanlig skoldag.Jo föruton att jag ska sticka 150 cm lång tubhalsduk i syslöjden, önska mig lycka till, det kan behövas!! På eftermiddagen var jag och åkte skidor, träna lite starter och sänt eftersom det är sprint på Lördag.

/Emma ♥

My life - one dream!







/EMMA

vinter!!













Suck!.....

Ja, nu är jullovet slut och skolan har dragit igång igen, typiskt! Sitter just nu utanför matten och väntar och väntar.....

Glad tjej igår iallafall i min nya jacka :D

/emma

Skidtävling+förstörd bil!!

hej...san!

Iblan har man tur minstsagt!!! Vi är på väg hem från en skidtävling i Luleå, vi håller på och köra om en lastbil. Plötsligt svänger lastbilen ut åt vänster, så vi är tvungen att väja in i mitträcket. Kändes som om hela vänstra sidan på bilen blev helt upp skärd, eller vad man nu ska kalla det. Vi kom i allafall med millimeter om lastbilen, men bilen vart ju skadad heltklart. Vi kör en bit bort pappa hoppar ut bilen och vinkar till lastbilschauffören, men han bara fortsätter och köra och snabbare än någonsin. Pappa är snabbt inne i bilen igen. Vi ringer polisen samtidigt som vi håller koll på lastbilen som nästan kör ifrån oss, svänger upp mot Töre. Vi blinckar till lastbilen som stannar och polisen kommer stax där på, snacka om vad som kunde ha hänt!!!!



NU ska jag för en gång skull avsluta med något positivt!! Skidtävlingen gick bra, vann den och är ganska nöjd med loppet i det stora hela :D


Jag vet! Dålig bild, men men!


Nytt pandband ny jacka!!

/Emma

Luleå Luleå!

ChaoChao!

Dagen började kanske inte så bra, jag hade nämligen ställt väckarklockan på halv åtta för att jag skulle hinna åka skidor innan fotbolls träningen som började klockan ett. Jag vaknade självklart av väckarklockan.....men sen somnade jag om igen, sov en timme till också vaknade jag igen vid halv 9. Men jag hann ju åka en stund i alla fall. Nu har jag kommit hem från fotbollen för ett tag sen, duschat sett slutet av skidorna och ätit en mandarin, om nu det var intressant.

Sen på ungefär en timme drar vi på Luleå Hockey Match, dom möter Modo, Heja Luleå !



/EMMA

Rolig dag!

TJatja!
Rolig dag idag alltså, hann med två tränigspass först ett skate intervall pass på förmiddagen och sen ett distans pass på eftermiddagen, båda passen hade jag sällskap av Anton. På det första passet alltså intervallpasset så hann vi även med att åka upp skidspåret (även kallad 5an) så vi kom ut vid slalombacken. Slalombacken var uppe men "galna" som vi är åkte vi ändå nedför den, snacka om att folk tittade. haha
Jag har även hunnit med att se på tour de ski såklart, och blev ju en bra svensk dag på den fronten. Nu hoppas vi att det går lika bra för Sveriges hockey juniorer som spelar semifinal ,JVM nu i kväll mot Ryssland. Heja Sverige!!
Bild från då jag och Ida.L var i idrottshallen i Pålänge!!
/EMMA

Heja Sverige!

Halllihallå!

Ska alldeles srax ta och dra på mig skidkläderna och dra iväg till klaix-skidstadion. Sen idag blire väl att titta på tour de ski, det får man inte missa. Heja Sverige!


BIlD GOOGLE :D

/emma

Januari. 2, 2011

HAj!

Idag har jag först åkt en träningstävling på 3,5km här i Kalix. Är rätt nöjd med resultatet dära, sen var det snabbt hem äta, duscha slänga på sig ett gäng med varma kläder och sen ut igen. Fast den här gången var det jag som fick se på då Emil spelade bandy tunering i Nyborg. Vilket som gick otroligt bra för han och hans lag, dom vann denna nyborgs cup, och for därifrån nöjda och glada.


Alla ser ju att det inte är bandy han spelar på denna bild men hade ingen bättre!

Detta inlägg skulle vara inlagt i går, men knäpp dator resulteterade till att det inte blev så!


/Emma
RSS 2.0