Salomon Trail Tour

Sedan jag loggade in här sist har jag sprungit rialoppet, vilket gick bra. Blev sjukt förvånad över hur mycket deltagare det var, jätte kul att så många sprang!! Sen har jag också sprungit Salomon Trail Tour i Boden, vilket var GRYMT roligt. Sjukt mycket folk eftersom det var i samband med O-rinegn, såå himla kul bana var det också. Terrängbana upp och ned, sånt gillar vi!!! Sen var målet inne på boden arena vilket var skit cooolt, var faktiskt många som tittade! För att inte snacka om det enorma team sportia tältet, så mycket fina saker alltså. Sen ska vi inte snacka om duscharna, vilket skämt alltså! Annars har jag spelat tennis med Wilmis, planerat tältning, varit upp till Gällivare och checkat lägenheten, kan inte fatta att jag flyttar på typ en månad. Drar till Ramsau om en vecka och till Vuokatti om 3, LIVET!!!!!
 
 
 
 
 
 

nästa stopp Ramsau

 
Vi har bokat resa till Ramsau och Livigno, high on life alltså, kommer bli grymt! :)
Ätit jordgubbar mitt på natten
Kört båt i för stora vågor
Skrattat åt gamla bilder med Ida, bilderna får absolut ingen annan se, dom är sååå top secret. 
Gjort en as grym film med Wilma
Åkt rullskidor i Bodträsk, haha det ni!
Fangirlat lite för mycket åt en 30 sek video på Justin, var lite problematiskt då jag skulle se den. Ni vet internet i stugan är ju sämst. 
Annars har jag tränat, ätit och sovit.
Imorgon är det löpartävling i Rian - Rialoppet, 7,5 km, blir kul. 
  
 
 
Ungefär såhär såg min kväll ut igår!! ↑ haha lol. Alla trodde han skulle släppa en helt NY låt som ska heta Heartbeaker, istället släpptes en film om hans nya parfym, då heartbreaker spelas i bakrunden i 31 sek...
 

världens bästa gäng, världens bästa kväll

 
 
Haft världens bästa kväll med världens bästa gäng. Käkade tacos, åkte båt, fick slut bensin, fick ro. Käkade efterätt, såg fotbolls EM, snackade engelska, spelade in en musikvideo och skrattade lite mer än vanligt. Annars har jag spenderat timmar ute i skogen och på vägarna, antingen med rullskidorna under fötterna eller med löparskorna på. Intervaller varvat med distanspass. Idag sprang jag förövrigt ett sånt där grymt niceigt intervallpass, då jag sprang den sista intervallen 30 sek snabbare än dom andra!!!!! :D Vädret är förövrigt sämst, tror det kommit in någon slags istid som lagt sig över norrbotten. Igår spelade jag förresten mini golf med Ida, haha ungefär lika bra på det som jag är på bowling, tennis och brottning. Det vill säga, inte alls bra. Men roligt var det, det är viktigast va?? Det säger alla. 
 
 

Elitläger

 
 
 
 
 Tränat nästan 20 timmar, allt från 4 timmars lång pass till styrka och skidgångsintervaller. Stakat i två timmar och åkt en 7km lång skate tävling uppe på rullskidbanan. En tävling som gick såå bra!! Sprungit på myr och "tränat" boxning. Lyft 250 kg traktor däck, haft dragkamp och brottningsmatch som kvällsaktiviteter. Sovit på dagen, sovit på natten och ätit mer än vanligt. Lyyssnat på 2 föreläsningar, en av Per Elofsson, vilken legend alltså!!!! Och den andra höll Magdalena Pajala och hennes mentalacoach, också intressant. På kvällsaktiviteterna sista kvällen började det spööööregna, blev mycket blöt och sprang in och spelade fotbollsmatch istället. Har haft så himla roligt under dom här 6 dagarna i Piteå, fina människor, fin träning, dagarna har varit BÄST och tiden har gått så fort!
 
 
RSS 2.0