Året som var!

Juni: Slutade skolan, otroligt skönt! Drog direkt på träningsläger, till Östersund med en massa härliga skidåkare. Sjukt roligt vare, med mycket träning och skratt. Åkte förbi Emil Jönsson, och träffade Södergren, ja ni förstår..Det var grymt. Kom hem, hängde på pålängeplan med Ida och fotbollen. Lirade fotboll med kusinerna, vinnarskallar som vi är så lyckas det alltid gå över styr. Fotade med Maja, osv. Firade midsommar med släkten, och hade det allmänt trevligt. Spelade en massa matcher med Fotbollslaget, och laddade upp inför PSG. Sprang någon springtävling sådär lagomt. Drog ut på härliga turer med båten och kajaken, och bara njöt av att vara ledig.



Juli: Började månaden med att spela PSG, shiit alltså vad kul det var. Vi lyckades fixa ett brons, helt otroligt. I Sveriges näst största fotbollstunering kom vi trea, grymt! Sprang överkalixloppet, en tradition som jag än så länge håller fast vid. Tillbringade en vacka med Ottilia, badade, tränade och hade super kul. Hade en mysig grillkväll,med mina fina kompisar. Åkte buss ner till göteborg, för en sjukt härlig vecka. Gothia cup! Så galet kul, invigningen, Liseberg, fotbollsmatcher, ett grymt lag, vi tog oss till 16-delsfinal, och åkte ut där med 1 mål, då det var 2 min kvar. Det var lite surt, men kommer aldrig glömma den veckan. En magisk vecka och en magisk månad, helt klart!



Augusti: Spelade Luleå Spelen med 98:orna, sprang extasloppet, lite rolig tävling det faktiskt. Drog till Voukatti, med klubben och tränade omänskligt mycket typ. Eller, kanske inte, men ni fattar nog? Åkte längdskidor, i skidtunnel, sprang intervaller i en sandbacke, och körde ett rullskidtest uppför en super lång uppförsbacke m.m. Var där i fem dagar, och kan ju tala om att det var väldigt tyst i bussen på vägen hem. Fortsatte dra ut på fina båtturer med familjen, fotade med Ida och spelade fotboll i mossor. Spelade bland annat Lilla VM, eller en och en halv match, sen slutade det hela med 39 graders feber. Sen så drog ju skolan igång, och kom så småningom in i en så kallad vardag.



September: Skolan drog igång på riktigt, med en massa prov och läxor. Fortsatte spela fotboll, drog på ett länsläger i Piteå. Var sjuk för mycket, skulle ha sprungit lidingöloppet, men missade det på grund av sjukdom. INTE kul! Var typ sjuk hela september, fyfan alltså! Annars hände typ ingenting, en sjuk månad helt enkelt!



Oktober: Blev frisk och tränade som vanligt! Längtade efter snön, och att få dra på sig skidkläderna och att få knäppa på sig längdskidorna. Sjukt roliga klubbträningar, både på rullskidorna, med löparskorna och skidgångsstavarna. For på russinläger med fotbollen vid fötterna, otroligt lärorikt och galet roligt! Hade en egen liten träningsdag i Överkalix, firade in ett välbehövligt höstlov. Var i stugan, busade med Ida i Pålänge idrottshall. Åkte skridskor med mina fina kusiner, årliga bandymatchen ni vet. Oktober was en good månad..haha!



November: Längtade ännu mer efter snön, var galen och beroende i alla väder sidor. Var på dåligt humör på det varma vädret, blev inte bättre av att jag blev sjuk, igen! Väntade på att jag skulle bli frisk, började träna. Drog till Muonio och åkte en massa skidor, så grymt kul det var alltså. Hade längtat så mycket! Träffade Lucas Bauer, såg då tyska skidskyttelandslaget hade träningstävling, åt god hotellfrukost, skrattade, ja ni vet allt det där runt om kring. Åkte tävlingspremier i Gällivare, så jävla kul! Blev dock sjuk dagen efter igen, och så förblev slutet på November....



December: Började med att vara sjuk, (skräll!) Blev frisk, började träna som en galning typ. Första snön kom, åkte skidor i Korpikå, och på golfbanan. Drömde om att en dag få spänna på mig skidorna på Kalix skidstadion, se ut över stadion, se nypreparerade spår, se solen lysa genom träden som täcker sista ”stadionbacken”, ja ni vet den där underbara synen. Åkte en hel del olika skidtävlingar, runt om i länet. Fick jullov och mina första betyg. Det regnade dagen innan julafton, vilket resulterade till ingen julkänsla! Spelade bandy med kusinerna, farfar och faster. Firade Julafton med släkten, och hade det trevligt och mysigt. Drog till Överkalix och åkte skidor, eftersom det regnat här hemma. Men sen kom snön, och då kom det i massor! Fina spår på skidstadion, och en glad Emma! Ett fint slut på december månad, och en fin början på 2012.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0