typ min sommar

Alldels för längesen det uppdaterades här. Nu tänkte jag dock komma med något nytt. Har haft en galet bra sommar på många sätt och vis, har hunnit med både det ena och det andra. Ett Elitläger i Piteå, ett as nice klubbläger i Överkalix och läger i Vuokatti och skidtunneln.
 
 
 
Sen har familjen Ribom varit utomlands i en vecka, inledde resan i Ramsau och Österrike där vi besteg Schladming slalombacke med hjälp av skidgångstavarna och löpardojjerna.  Sedan hann vi även besöka glaciären uppe på 3000 meters höjd, vilket var obeskrivligt coolt och UNDERBART. Hann även med fina löpturer , något besök på den extremt tråkiga rullskidbanan, ett besök på en glassbar och ett äventyrsland innan vi efter 3 dagar i Ramsau satt oss i hyrbilen och styrde mot Italien. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första stoppet i italien gjorde vi i Seiser Alm, galet vackert, löparparadis. Även det på höghöjd. Här stannade vi bara en natt, men hann med en 5 rätters middag, en galet nice löprunda på några timmar och en sväng in i byn. Super fint ställe och galet bra träningsmöjligheter.
 
 
 
 
Sen drog vi mot Livigno där man såg cyklister bokstavligt talat överallt. Mysig stad som låg i en stor dal med bergstoppar på vardera sida. I Livigno hann vi med lite shopping, en cykeltur på ca 7 TIMMAR, galet vackert förövrigt. Körde skate intervaller i en magisk backe med magisk asfalt, käkade god mat och hängde i relaxen på hotellt.  Efter tre nätter där, tog vi hyrbilen till München och planet tillbaka till Sverige! Galet bra resa, helt klart!! 
 
 
 
 
 
 
Har även hunnit med ett gäng fina dagar ute i skärgården, något som jag personligen tycker är så galet härligt. Jag, Wilma och Ida tältade förövrigt ute på en ö, vår motor gick sönder på vägen dit. Sen tog det typ 1 timme innan vi fick upp tältet, vi total failade då vi skulle göra plättar, men annars gick det bara bra. Sen har jag och Emil hunnit några båt turer med våran lillabåt, kört i för stora vågor och på grund. Spelat fotboll har jag också gjort, dock inte i samma utsträckning som tidigare sommrar, men några svängar till Nyåker har det ju blivit. Går inte att sluta bara sådär, älskar fotboll fortfarande och kommer alltid att göra. Hängt med kusinerna och powerpuffpinglorna, blivit lite brun, haft ett gäng tjejkvällar med dom bästa och bara njutit av sommarlovet. 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Grym film

2013-09-07 @ 16:53:46
Postat av: Ebba

GRYM!!

2013-09-27 @ 16:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0