glad påsk

Är frisk och har tränat nu i någon dag, njuter av påsken och hänger med familjen. Har vunnit buggtävlingen på påskdansen med Anton, fett bra vi är. Och imorgon ska jag åka tävling uppe i Ylläs, det blir sååå himla kul. Vill åka snabbt. .
 
Ha det bra!!!

THIS

 
 
mede me cryyyyyyyyyyyyy

sjuk

Är fortfarande sjuk, väljer då att inte blogga eftersom det bara blir en MASSA deppinlägg!! Bjuder istället på en bild från en av dom lite bättre dagarna detta år.
 

i will be stronger

Har jag förresten nämnt att jag börjar skidgymnasium till hösten, det blir GRYMT!!! Och ni fattar inte hur taggad jag är på att TRÄNA, alltså då jag blir frisk och till sommaren. Det blir kul!!!!!!!!!!!!!
 
http://www.skidor.com/sv/Varagrenar/Langdakning/Nyheter/Egnanyheter/AntagnaRIGlangd/
 

.

 

inte så glice

 
Är såå grymt förkyld, har feber och orkar knappt prata inte så Glice som Justin skulle ha sagt ;)) haha Har i allafall haft rätt fullt upp idag, sett livesänningar från Kalix eftersom jag inte är i den form så jag kan vara och se dom på plats, sen har jag följt folksam också såklart, där jag mer än gärna själv velat stå på startlinjen. Och sen har jag sett femmilen där min kompis Legkov vann. Nu sitter jag här och deppar och hoppas på att jag frisknar till. 
 
 Världscup vinnaren själv↑

nice buss

Ok, detta alltså!!!!!!!!!!!! 

då jag är sjuk

 
 
 

missar folksam

 
 
Sjuk och missar folksam cup, känns jävligt surt. Var i grym form, just saying! Lycka till ni som ska åka i allafall!

JSM

Är sämst i världen på att blogga! Har i allafall varit på JSM och åkt en stafettsträcka, sista sträckan förövrigt! Var sjukt, grymt kul. Kändes grymt bra, gick bra, fram till sista nedförsbacken. Vi slutade fyra, alltid surt att missa tredje platsen med så lite. Vi åker till folksam på torsdag och jag har känningar i halsen, fyfaan alltså fyfaan. Var/är såå laddad och taggad för denna tävling, hoppas det blir BRA typ NU!
  
  

sportlovsdagar

Dagarna går i ett, har minst sagt haft fullt upp. Tävlat uppe i gällivare, det var grymt kallt. Tränat en massa, haft en jätte bra kväll med ett gäng finisar, åkt en massa skoter och ätit god mat. Nu har jag vilodag och jag ska bara ta det lugnt här ute i stugan. Det som är såå sämst med detta lov är att jag måste plugga, annars älskar jag sportlov. 
 
 

sportlov

Gjortbort muntliga nationella i Matte idag, var fett nervös men gick ändå bra. Sverige tog ännu ett silver i VM och vi har fått sportlov. Det är BRA nu. 

 
sen fyller Justin år idag, om någon nu har missat det!!!!
RSS 2.0