valborg

Valborg idag hörrni, ska äta god mat med familjen hos farmor och farfar. Trevligt, trevligt. Min Bieberfever är förövrigt värre än någonsin. Annars händer faktiskt inget speciellt, det rullar liksom. 
sanna som fotat!!! 

.

 varför hatar människor han alltså, förstår mig inte på er.

galeeeet

Först och främst vill jag börja med att säga att det var GALET fullständigt GALET! Bästa kvällen ever alltså. Vilket tryck, OBESKRIVLIGT! Låtarna, hans röst, dansen, videosarna, effekterna, SHOWEN, ALLT var bäst. Annars så har det varit super trevligt i stockholm, hittat ett gäng fina kläder och ätit god mat. Sen har det skrattats en del också, såklart. Jag och Ida alltså, såå himla kul! Har även kommit fram till att nästa gång....då ska jag och Ida bo på Grand. PUNKT. SLUT.
 
 
 
vinkar till Justin..lol
 
  
  
 
some videos, några är från Sverige, några inte!! Fattar ni att jag sett det live!?? Har svårt att fatta det själv. 

Believe tour

 
 
Tänkte bara meddela att jag är i stockholm och ser Justin live idag, CRAZYY!!!! 

DM 2013

Bloggtorka igen, har hänt en massa saker sen sist. Först och främst har jag åkt DM i Kiruna, tävling och hotellfrulle;)) fredag, lördag, söndag. Sprint, distans, stafett. Sick rolig helg med världens bästa klubb!!! 
 
Fredag: Sprint alltså, en prolog och en A-final runt en 800meters slinga. Går att jämföra med sprinten på USM som bestod av prolog, kvart, semi och final runt en 1400meters slinga!!! Var i allafall riktigt kul att åka en riktigt kort bana den här gången, och bara två race. Fanns alltså inget att spara. Gick faktiskt bra, ledde efter prologen och lyckades med vinst även i A-finalen. Riktigt kul!!! 
 
Lördag: Distans 5km klassiskt, runt en minst sagt brutal kiruna bana. Då jag åkte banan dagen innan kändes den inte alls så, då var det mer "åå fin åkbacke det här alltså, bara man håller ihop teckningen går det fint". Alltså tyckte jag inte att den var så brutalt jobbig som alla sa att den skulle vara. Men då jag åkte den tävling, var den lite tuffare ja. Dom 3 sista backarna var riktigt kämpiga, men jag älskar det. Lyckades vinna även distansen, grymt roligt också att Kalix SK även blev bästa klubb!!! VI ROCKAR!!!! På kvällen sen väntade en grymt god middag med klubben, trevligt, trevligt!!!
 
Söndag: Stafetter 2,5km klassiskt. Åkte sist sträckan och blev i väg skickad med en ganska ledning i damstafetten. Efter fina sträckor av Wilma och Maria. Krigade ändå på och ville åka snabbt sista tävlingen för säsongen, hade ju faktiskt ett gäng killar att jaga framför mig!! Laginsatsen vi gjorde tillsammans räckte till DM guld och vi fick pris av Charlotte Kalla, en GRYM avslutning på en sjukt härlig skidsäsong!!!
 
Vårat stafett lag, även kallat "team rossignol" ;)))
 
 
 
 

DM

Wilma som fotat, tack sååååå grymt mycket för bilderna!!!!! ♥
 
Drar i allafall upp till Kiruna imorgon för DM, osäker på formen men ska kötta ändå liksom. Är taggad och ska bli roligt! Startar först både imorgon och på lördag! Sista tävlings helgen för säsongen, usch så fort det gått!!
 

skid SM

Skolan har börjat och jag har lämnat ett fantastiskt påsklov bakom mig. Solen har verkligen visat sig dag efter dag vilket har varit sjukt härligt. På lördag var jag med om något riktigt coolt, jag och Helena åkte SM team sprint i Boden, tävlade alltså mot bland annat Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter, GRYMT!!! Först åkte vi en semifinal och tog oss med hjälp av det resultatet vidare till FINAL!!!!! En final som gick segt. Det var en erfarenhet och såå himla kul, det går inte så mycket snabbare än så i världen. Ida tog ju faktsikt silver på VM i år ;) 
 
semifinal
 

älskar påsklov

Skiner i kapp med solen och åker skidor i stort sätt hela dagarna, igår var jag bland annat på ett grymt härligt "marathon" pass med Wilma, vi stakade runt rånön, super kul och hääärligt!!!! Imorgon åker jag SM i team sprint mot Charlotte Kalla och gänget, blir grymt! 
 
 

tävlingar

 
Har åkt två tävlingar i norra finland, sjukt roligt båda dagarna. Fint väder och allmänt stekigt. Första dagen var grymt jobbig, fick slita för varje meter på en GRYM Ylläs bana, kanske inte var så konisktigt om man tänker på vilken uppladdnig jag haft. Andra dagen igår alltså, gick såå mycket bättre. Piggare ben och ett annat driv i åkningen. Det var jätte kul båda dagarna och såå skönt att få vara igång på allvar igen. Nu ska jag kötta träning under påsklovet, har sett att dom lovar grymt väder hela veckan, jag kommer NJUTA!!!!! 
RSS 2.0